+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
misteyes said:
salam be hame :) man emrooz inja ozv shodam AINP hastam in mah medicalam umado anjam dadam ferestadam.

سلام دوست عزیز
میشه ویزا آفیس خودتون رو هم اعلام کنید؟

misteyes said:
salam be hame :) man emrooz inja ozv shodam AINP hastam in mah medicalam umado anjam dadam ferestadam.
khosh oomadi dooste aziz,be omide khabarhaye khoobtar.

shamloo said:

سلام دوست عزیز
میشه ویزا آفیس خودتون رو هم اعلام کنید؟

به احتمال قوی باید انکارا باشه، بعدش هم این تاپیک پولداراس به گروه خون ماها نمی خوره
:D

kmahyar said:

به احتمال قوی باید انکارا باشه، بعدش هم این تاپیک پولداراس به گروه خون ماها نمی خوره

!می گم خدا رو چی دیدی؟ حالا شاید دوستان رفتن اونور یه بزینسی راه انداختن به ما هم جاب آفر دادن مهیار جان
:P

[/font][/size][/right]
[/quote]
dooste aziz in dooste azize ma visa officeshoon ankarast va mesle man az goroohe Family Stream-e ostani hastan na goroohe sarmayeh gozari,bishtare bache haei ke tooye forume ostani hastan family stream hastan

!می گم خدا رو چی دیدی؟ حالا شاید دوستان رفتن اونور یه بزینسی راه انداختن به ما هم جاب آفر دادن مهیار جان

KAL agar tabib boodi sare khodamo pormoo minemoodi :D ;D :P

hrabee said:

KAL agar tabib boodi sare khodamo pormoo minemoodi :D ;D :P

;D

che forume soot-o koori halam dare bad mishe :'(

ma ostani boodim family stream. age visa bedan behemoon mirim calgary.

Batiss said:
Salam bacheha,man ham oomadam inja ;)
khosh oomadi Batiss jan,be omide khabaraye khoob az tarafe shoma ;D

Hooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa,avalin PR az goroohe ma baraye Hanap oomad.
Hanap joon mobaraket bashe,behtarin zendegi ro barat dar Canada arezoo mikonam

I'm so happy for our friend Hanap, waiting for more good news from Ankara!