[QUOTE = "P @ 1n, gönderi: 8935353, üye: 658517"]
* IRCC WEBINAR 22 EKİM *
1. Üniversiteniz covid ready listesinde değilse (vizesi olanlar) vizeniz devre dışı bırakılmış durumda olacaktır.
2. 2021 için bir AIP'niz varsa, o zaman ertelemeniz gerekir ve eğer yaptıysanız, ircc'ye defferal hakkında web formu aracılığıyla yeni bir loa bildirmeniz gerekir.
3. 2021'de başlayan sınıflar için normal bir vize alacaksınız (aip'iniz varsa, onlara yeni LOA'yı web formu aracılığıyla gönderin)
4. Söz konusu DLI henüz listede değilse tüm başvurular beklemeye alınacaktır. Sadece listede bulunan DLI başvuruları önceliklendirilecek ve ayrıca 2. aşamaya geçilecektir.
5. Çevrimiçi olarak 1 tam yılı tamamladıysanız, yine de PGWP için uygunsunuz (1 yıllık programlar için)
6. Üniversiteniz listede yer alıyorsa, teslimat şekline bakılmaksızın Eylül öğrencileri için istediğiniz zaman seyahat edebilirsiniz (Ocak öğrencileri için ders başlangıç tarihinden 3 hafta önce)
7. VFS aşama aşama açılacaktır (Delhi vfs pasaportları kabul etmeye açıktır)
8. vfs ile ilgili herhangi bir tarih bulunmamakla birlikte Kasım açılışı için tartışmalar devam etmektedir.
9. Listede DLI'nız varsa POE'ye gerek yoktur. Loa'nızı, karantina paket listenizi (veya karantina planlarınızı), pasaportunuzu ve vizenizi taşıyın.
10. Vakumların ne zaman açılacağını bildiklerinde, kimin önce biyometri vermesi gerektiğine öncelik verecekler.
11. Biyometri olmadan hiçbir ppr yayınlanmayacaktır (biyometrik olmadığı için ppr'm beklemede)
12. Listede DLI olan öğrencilere pasaport talepleri gönderilecektir.
13. Karantina planı üniversitenin takdirindedir.
14. başka bir ülkede biyometri verebilirsiniz ancak giriş kapısında biyometri veremezsiniz (biyometri yok vize yok)
15. DLI listesi 2 haftada bir güncellenecektir (dli sizi 2 haftadan önce güncelleyebilir).
* KAYNAK: - IRCC WEBINAR *
* © ️KSA *
[/ALINTI]
29 Temmuz 2020 güz dönemi için eşimle vize başvurusunda bulundum. Aip mail 18 Eylül'de gönderildi. Ama Eylül ayının ilk haftasında üniversitemle görüştüm ve 2021 kış dönemine erteledim. Bunu ircc'ye bildirmem gerektiğini düşünüyor musun? Is this a problem for Visa?