امروز ايميل مديكال و پاس ركوست واسه يكي از دوستان قديمي رسيده. ساعت هفت عصر به وقت ما. مثل اينكه يه تكوناي خفيفي دارن ميخورن
Mehran23 said:امروز ايميل مديكال و پاس ركوست واسه يكي از دوستان قديمي رسيده. ساعت هفت عصر به وقت ما. مثل اينكه يه تكوناي خفيفي دارن ميخورن
براي ٣٨ رشته ايها. ولي بهر حال نشون ميده كه دارن يه كارايي ميكنن.try hard said:برای کی رسیده؟ از کدوم گروه؟
Mehran23 said:امروز ايميل مديكال و پاس ركوست واسه يكي از دوستان قديمي رسيده. ساعت هفت عصر به وقت ما. مثل اينكه يه تكوناي خفيفي دارن ميخورن
Ghazalllll said:[rtl]چه خوبه همه اینجایین! چند روز پیش اومدم خیلی سوت و کور بود، خوشحالم انقدر اکتیو شده![/rtl]
ظاهرا subject ها بعد از ایجاد قفل میشه!
Ghazalllll said:[rtl]قاعدتا بخش ویزای دانشجویی ربطی به بررسی پرونده های مهاجرتی نداره اگه منظورتون اینه.[/rtl]
ولی اغلب دانشگاههای کانادا مهلت دریافت پذیرششون سال قبل پیش از ژانویه تموم میشه و تا سپتامبر که سال تحصیلی شروع میشه دانشجو باید اونجا باشه! این اطلاعات من در مورد انگشت شمار دانشگاه تو آلبرتا، کلگری و ونکوور هست، قطعا دانشگاه به دانشگاه و ایالت به ایالت متفاوته!
سلام حسين جا. نه مديكالو پاس ركوست جدا اومدن، ببخشيد من بد نوشتم.shamloo said:
مهران جان یعنی مدیکال و پاس ریکوئست همزمان واسه دوست شما رسیده؟
مگه اول مدیکال نمیدن، بعد پاس ریکوئست؟
try hard said:باورم نمیشه این جمعه هم گذشت و خبری نشد :'(
این تنبلهای ورشو حتی جواب ایمیلم رو در مورد پسوند فامیلیم که اشتباه شده ندادند
Pani85 said:نسیم جان جالبه که این موذی ها هم تو ورشو هم آنکارا تک تک ایمیلها رو میخونن
ولی فقط اونهایی که دوست داشته باشن و از نظر اونها لازم باشه جواب میدن
خب از طرفی هم با این حجم مراودات حق دارن
همین آنکارا به یه ایمیل ما یه روزه یه جواب خیلی عالی و کامل و محترمانه داد
try hard said:
خب از اونجایی که ایکیس رو هنوز با پسوندم چک می کنم یعنی بعد ازیک هفته هنوز ایمیلم رو ندیدند. فکر می کنم این خیلی ساده باشه. تو ایمیل توضیح داده شده که من پسوندم رو حذف کردم ترجمه شناسنامه هم به پیوست هست.
اگه می دونستم حذف پسوند اینقدر باعث دردسر میشه تحملش می کردم بابا
shamloo said:
برای ایمیل ورشو کانفرم هم گرفتید؟
تا جایی که من میدونم تغییرات ای کیس رو خود ویزا آفیس مستقیماً انجام نمیده و نهایتاً ویزا آفیس باید دوباره به مرکزی که برای این کار تو کانادا در نظر گرفتن اطلاع بده. واسه همین بازم صبر کنید و اگر تغییری اتفاق نیوفتاد میتونید دوباره ایمیل بدید
shamloo said:
!!!دوستان من تو آآ دیدم حتی تو قسمت ویزاهای دانشجویی آنکارا هم کار به اعتراض کشیده بابت تاخیر در رسیدگی به پرونده هاشون
http://www.petitiononlinecanada.com/petition/long-delays-in-processing-study-permit-applications/1052
!!!به نظر من بد نیست که ما بچه های ویزا آفیس آنکارا هم یه حرکتی بکنیم
دوستان من کاسه صبرم دیگه لبریز شده
بیاید ما هم اعتراضی بکنیم. ضرری نداره که!!! هم اعتراضمون رو برای شخص وزیر میفرستیم، هم برای سی آی سی و هم برای ویزا آفیس آنکارا
: