دوست عزيز فكر ميكنم الان ديگه كار خاصي رو پروندتون انجام نميشه و منتظر مديكال بايد باشيد. گمان نميكنم با اين حجم كاري و روابط نه چندان دلچسب بين دو كشور ديگه تماس با جايي بگيرن. اميدوارم زودتر مديكال بياد و بعدشم زود پاس ركوست بشيد.
Pani85 said:درسته امتیازاتتون محاسبه شده و حداقل رو کسب کردین
ولی همونطور که خودتون فرمودین تازه از این به بعد بررسی
صحت مدارک و ادعاهاتونه یا همون بک گراند چک.
از تعداد بسیار کمی پرس و جوی محل کار صورت گرفته
نگران نباشین
Mehran23 said:دوست عزيز فكر ميكنم الان ديگه كار خاصي رو پروندتون انجام نميشه و منتظر مديكال بايد باشيد. گمان نميكنم با اين حجم كاري و روابط نه چندان دلچسب بين دو كشور ديگه تماس با جايي بگيرن. اميدوارم زودتر مديكال بياد و بعدشم زود پاس ركوست بشيد.
Ahora said:من رو هم اینجا راه می دین؟؟؟
Ahora said:من رو هم اینجا راه می دین؟؟؟
shamloo said:
اجازه ما هم دست شماست وحید جون
;D ;D ;D
+1
:ببین تو سایت پارس کانادا چی نوشته
بند دو رو بخونید
110110 said:من از گروه متخصصان ماهر فدرال با ظرفیت 1000 نفر (مربوط به سال 2010- 2011) هستم. دیگر دارم به جنون می رسم. جای دیگری را برای بحث پیدا نکردم. من 6 ماه است که منتظر پاس ریکوئست هستم ???. می خواستم بدانم جایی هست که لیست آخرین افراد پاس ریکوئست شده ( مربوط به اداره ورشو) را به صورت به روز ارائه دهد؟
با این و اوضاع قاراشمیش دنیا و مملکت، همه اش می ترسم که پاس ریکوئست نیاد و کلاً راه رفتن بسته بشه. می ترسم آرزو به دل بمانم
110110 said:من از گروه متخصصان ماهر فدرال با ظرفیت 1000 نفر (مربوط به سال 2010- 2011) هستم. دیگر دارم به جنون می رسم. جای دیگری را برای بحث پیدا نکردم. من 6 ماه است که منتظر پاس ریکوئست هستم ???. می خواستم بدانم جایی هست که لیست آخرین افراد پاس ریکوئست شده ( مربوط به اداره ورشو) را به صورت به روز ارائه دهد؟
با این و اوضاع قاراشمیش دنیا و مملکت، همه اش می ترسم که پاس ریکوئست نیاد و کلاً راه رفتن بسته بشه. می ترسم آرزو به دل بمانم
دوست عزيز جاي نگراني نيست. منم از اسفند مديكالمو فرستادم. يه گيري تو كار پيش اومده كه در حال رفع طبق شواهد. به قول يكي از دوستان " اندكي صبر سحر نزديك است "110110 said:من از گروه متخصصان ماهر فدرال با ظرفیت 1000 نفر (مربوط به سال 2010- 2011) هستم. دیگر دارم به جنون می رسم. جای دیگری را برای بحث پیدا نکردم. من 6 ماه است که منتظر پاس ریکوئست هستم ???. می خواستم بدانم جایی هست که لیست آخرین افراد پاس ریکوئست شده ( مربوط به اداره ورشو) را به صورت به روز ارائه دهد؟
وحيد جان مفتخر فرموديد. من يكي كه خيلي چيزا از شما ياد گرفتم. اميدوارم اطلاعات جديدم بهمون بديد. وحيد جان اگه بشه يه فايل جدول خوبم درست كنيم كه اطلاعات بچه هاي اينجا رو توش بريزيم خيلي خوب ميشه.Ahora said:من رو هم اینجا راه می دین؟؟؟