Hi Sir,EdGuien said:Canada na mi this coming Spring, wish us luck.
Thank you!
dmac11, musta. taga-Bohol ko. hapit na jud muabot imong MRdmac11 said:Mga BISDAK FOR CANADA!!! Kumusta na man, na mingaw na dri. Hope we can make this thread alive again..
FSW 2014 applicant diri. awaiting for MR.. Hopefully soon.
God bless to all
Sir, Musta pud.. bisaya diay gyapon ka.. Taga Cagayan de Oro ko.. heheh hopefully muabot napud this month.Scout said:dmac11, musta. taga-Bohol ko. hapit na jud muabot imong MR
Hi olivet.. heheh active2x cge tanaw dri sa mga updates.. still waiting for MR. hopefully soon.. yes, daghan unta mka share sa ilang mga experiences here mga fellow bisdaks.. hope and pray to land soon this 4th quarter 2015.olivet said:dmac11... you are very active in this forum.... did not expect you're also BISDAK.... hopefully more bisdak will share their experience here....
Bisdak d-ay kang dako bai dmac11?!hehehe..dmac11 said:Any updates.. Mga fellow Bisayans.. ;D
ahheheh ;D ;D ;Dfranz28 said:Bisdak d-ay kang dako bai dmac11?!hehehe..
eng'r ka? construction estimator man gud imong NOC.
waiting for 4th line na mi, unta karong bulana na.
dmac11 said:ahheheh ;D ;D ;D
Oo bai, bisayang dako gihapon.. Civil gyapon ko, but qs akong current na trabaho.. mayu ra sad kay ang imuhang noc kay dghan2x nsad nagapply. Taga asa man ka sir? Cebu? Sa Cdo ko..
Lami na ba kaayo sa imung stage. waiting na lang sa visa.. pohon unta pud kami sa akong pamilya soon. MR napud unta mi karon bulana..
franz28 said:Originally from Negros ko pero working now in Davao.
God bless nato ah, moabot ra lagi na uban sa pag-ampo og pagsalig!
Si dmac11 taga cdo, ako ang naa sa davao kron..hehehedissgj said:Dmac11, taga davao pud d ay ka bai. Waiting pud ka for MR?
Pareho d ay ta ani bai ug status... last Jul04 pa na dawat ang PER kay Oct.29'14 amoa bai, hantud karun wa pay 2nd update sa amung ECAS. Ikaw bai?
God bless saato ah.. Permi jud na ang ampo, hopefully muabot napud..franz28 said:Originally from Negros ko pero working now in Davao.
God bless nato ah, moabot ra lagi na uban sa pag-ampo og pagsalig!