maharlika
Champion Member
- Feb 12, 2010
- 4
- Category........
- Visa Office......
- manila
- NOC Code......
- 4131;3152
- Job Offer........
- Pre-Assessed..
- App. Filed.......
- 07-22-2009, returned; resent 8-09
- Doc's Request.
- 09-24-2009
- AOR Received.
- 02-01-2010
- File Transfer...
- 09-30-2009
- Med's Request
- 06-03-2010
- Med's Done....
- 07-30,31-10
- Interview........
- waived
- Passport Req..
- 09-21-10
- VISA ISSUED...
- 10/15/2010....reached me on 11/09/2010
- LANDED..........
- MAY 24, 2011
isyisy said:@ maharlika and @ Rene: nag EB namo? when ta mag EB?
isyisy said:congrats! bilib jud ko sa mga nurses oi, dali ra kaayo kita work diri.
hello....hello....Rene_8000 said:wala pa jud. busy naman si maharlika sa orientation. magstart nasad ko work sa tuesday
rene n isy...yes nakakita na jud ko ug work nga in line sa ako kurso pero sugod pa jud tawon ko sa pinakaubos oi, nursing attendant...pero cge na lang kaysa atong didto ko sa tims... : : murag makasala ko ug kababayan nato didto....super ka maldita mangkay ra ba haaayyyyyyy, oki lang unta kung ang kamaldita naa sa lugar, wala ra ba.. :
then ugma magtiwas me sa orientation...ug kabawo mo, gahapon while nag attend ko sa classroom orientation sa egh, naay nanawag ug wala jud ko katubag oi kay naa guy gayawyaw sa atubangan mao ako gtawagan ganina...aguy kay ag leduc communnity hospital man d i to kay sked daw ko for interview sa friday hala, mura ko ug nalibog nga nalipay kay layo2 man pero regular part time na dayon to nga position while dri sa egh casual pa pero gtawag ko sa manager gahapon 2 me kabook, pinay sad nga priority daw me 2 for regular position, maau unta ug tnood to oi, ubay2 bya me nga ng orient pero kami ra man 2 iya gpaadto sa iya office abi nako ug unsa iya tuyo, mao d i to...
and also another tip...para sa tanan...plus factor jud ng good exit and with established good relationship ta sa ato previous employer back home kay labi na ning sa hospital, ask jud cla reference check, dili jud ta madawat kung dili mo reply ang ato reference...then palamian ra pod ug tubag ang mga pangutana, imagine ha 5 pages ang mga pangutana kung dili na ayohon ug tubag sa ato reference patis jud ta
re: EB mas maau guro nga daghan na ta ayha ta EB, unsa kaha? para mas enjoy, d ba?