goQuebec
Star Member
- May 15, 2012
- 1
- Category........
- Visa Office......
- Roma
- NOC Code......
- 2131 (U056)
- Job Offer........
- Pre-Assessed..
- App. Filed.......
- 07/08/2012
- Doc's Request.
- 1/12/2014
- Nomination.....
- 07/05/2015 CSQ
- AOR Received.
- 13/03/2013 the first and 30/07/2015 (federal part)
- IELTS Request
- IELTS+TEFAQ sent with application , DELF B2 (January 2014)
- File Transfer...
- 17/06/2015 received
- Med's Request
- 03-12-2015
- Med's Done....
- 10-12-2015 send from the doctor 23-12-2015 updated 2 days after
- Interview........
- no
- Passport Req..
- 23-03-2016 send 24-03-2016
- LANDED..........
- 15-05-2016
Re: ALBANIANs – LET'S CONNECT AND HELP EACH OTHER
U be kohe e gjate ne fakt qe ketu ne forum asnje nuk ka asnje lajm, megjithese letra e hapjes se dosjes eshte marre ( ka nga ata qe kane me shume se 1 vit ) .Personalisht e kam nis dosjen ne nentor 2012 dhe hapur ne shkurt 2013, te perfshira si provimin TEFAQ dhe IELTS.
Te gjithe me sa duket jemi ne pritje. Se sa do zgjase nuk e dime.... ajo qe dime eshte se na u sos durimi.
NE faqen e tyre zyrtare ata kane nxjerre rregullat e reja qe do hyjne ne fuqi ne 1 gusht 2013, por nuk japin asnje sqarim per afatin e shqyrtimit te dosjes , justifikuar kjo me nr. e madh te aplikimeve.
Nuk e kuptoj kur nuk mund te shqyrtojne kaq shume dosje perse duhet te pranojne akoma, sepse duket se keshtu si e kane nisur aplikimi jone do i kaloje 3 vjet (duke perfshire edhe ate ne Federal). Se dime nese do ia vleje per ne ikja kur te kujtohen ata.
Ju uroj fat te gjitheve, dhe ishalla nje lajm qe te na zgjoje forumin !
Pershendetje Nora!Nora3 said:
Pershendetje,
desha te di nga eksperienca e atyre qe kane aplikuar ne Quebec Fed.Skill.Wor.Une si principal applicant e kam derguar dosjen ne qershor 2012,hapur dosja ne shtator 2012 e deri tani asnje pergjigje tjeter.
Provimet e gjuhes FRENCH +ENGLISH jane te perfshira ne dosje.
NOC 2112.Afersisht a mundet ndonje te jape pergjigje nga pervoja personale?
Shume FAT TE GJITHE SHQIPTAREVE
U be kohe e gjate ne fakt qe ketu ne forum asnje nuk ka asnje lajm, megjithese letra e hapjes se dosjes eshte marre ( ka nga ata qe kane me shume se 1 vit ) .Personalisht e kam nis dosjen ne nentor 2012 dhe hapur ne shkurt 2013, te perfshira si provimin TEFAQ dhe IELTS.
Te gjithe me sa duket jemi ne pritje. Se sa do zgjase nuk e dime.... ajo qe dime eshte se na u sos durimi.
NE faqen e tyre zyrtare ata kane nxjerre rregullat e reja qe do hyjne ne fuqi ne 1 gusht 2013, por nuk japin asnje sqarim per afatin e shqyrtimit te dosjes , justifikuar kjo me nr. e madh te aplikimeve.
Nuk e kuptoj kur nuk mund te shqyrtojne kaq shume dosje perse duhet te pranojne akoma, sepse duket se keshtu si e kane nisur aplikimi jone do i kaloje 3 vjet (duke perfshire edhe ate ne Federal). Se dime nese do ia vleje per ne ikja kur te kujtohen ata.
Ju uroj fat te gjitheve, dhe ishalla nje lajm qe te na zgjoje forumin !