Une te gjithe korrenspondecat i kam bere me EMS poste e shpejte dhe qe ke mundesi ta konfirmosh mberritjen e dokumentave. Deri tani nuk kam pasur probleme.devi2012 said:Faleminderit Erika.
Nuk isha i sugurte pasi disa thone se pagesa behet vetem nepermjet BKT-se ose Intesa San Paulo.
A mund te me sqarosh te lutem dergesa behet vetem nepermjet Albania Courier ?
Une i kam derguar dokumentat me poste normale dhe ne aplikim eshte nje vend ku te kerkohet numri i kartes se kreditit dhe ata e bejne vete pagesen nepermjet saj, sigurohu qe limiti i kartes te jete dicka me shume se shuma e pageses, nuk ka rendesi nese eshte ne monedhe tjeter pasi une e kisha karte ne euro dhe pagesa u mor pa problem, do pyesesh ne Banke here pas here. Per mua kjo pune zgjati rreth 2 jave nga data e dergimit te dokumentave. Shpresoj te te kem ndihmuar, Wish you luck, dhe nxito,lirjan said:Une te gjithe korrenspondecat i kam bere me EMS poste e shpejte dhe qe ke mundesi ta konfirmosh mberritjen e dokumentave. Deri tani nuk kam pasur probleme.
Te rekomandoj te zgjedhesh nje poste te shpejte dhe te sigurte se asnjehere nuk i dihet.
Pershendetje Devi,devi2012 said:Faleminderit per sqarimet.
E di qe ju lodha pak por a mund te me sqaroni ju lutem, Dokumentat pasi te perkthehen dhe noterizohen a duhet Legalizuar (vula postile), apo nuk eshte e nevojshme ?
Suksese Geri!geribubaboy said:Te dashur miq,
Me falni qe kam munguar per pak kohe ne forum por kam qene shume e zene.
Ju njoftoj me kenaqesine me te madhe se Kerkesa e Analizave mberriti dhe tashme i kemi kryer ato dhe i derguam ne zyren e tyre.
Gjithashtu zyra e romes na kerkoi edhe deshmite e penalitetit te rinovuara.
Ju uroj te gjitheve sa me shume fat.
geribubaboy said:Te dashur miq,
Ju njoftoj me kenaqesine me te madhe se Kerkesa e Analizave mberriti dhe tashme i kemi kryer ato dhe i derguam ne zyren e tyre.
Geri na lumturove goooo goooooo goooooooooooooooooooooooooooo
Faleminderit Going Canada. te uroj edhe ty shume fat.Going..Canada said:Suksese Geri!
Më bëhet qejfi për ju!
Police Certificate i kërkuan mbasi dërguat medicals apo i kërkuan njëherësh??? Pernjeheresh me MR na kishin derguar edhe kerkesen per PC.
Sa kohë kaloi nga momenti që ECAS ndryshoi në IN PROCESS deri në momentin që kërkuan medicals??? Sapo statusi u shnderruar ne In Process mbas 1 jave kishte ardhur kerkesa por mua me arriti ne dore vetem pas 1 muaji dhe nuk e di se i kujt ishte faji : i zyres se romes qe e kane derguar vetem me mail tek keshilltarja ime apo e keshilltares time qe mund ta kete mare e-mailin dhe mund ti kete shkuar ne snail.
Dhe njëher urime dhe sa më shpejt me vizë në pasaport
Urime Geribubaboygeribubaboy said:Te dashur miq,
Faleminderit Lirjan,lirjan said:Urime Geribubaboy
Nje Vit e Tre muaj per Analizat???? durimi qenka bere me te vertet Durim Duke ju referuar kohezgjatjes tende po filloj te mendoj mbi strategjite qe duhet te perdor per kalitjen e durimit.
Good Luck!!!