Shiqo, ndoshta te ndihmon diqka ky link:cimi said:Ka ndonje qe mund te na tregoje se si e ka bere pagesen per PRPF?
Cimi, si e bere pagesen, ne banke a po? Dhe pastaj e dergove faturen e bankes apo ne ndonje menyre tjeter.cimi said:Flm Doni,
Une e bera pagesen, por doja te isha i sigurte per menyren si behet.
Te uroj fat
Pershendetje Erika - une te urova se pashe ne shkrimet e diteve te mepareshme qe kishe mare medicals dhe aq me mire me behet qejfi qe te paska ardhur edhe ftesa per interviste. Intervistat per shqiptaret dhe per te gjithe kane qene te perhereshme dhe vetem ne raste te rralla jane anashkaluar keshtu qe mos u bej merak kjo ftese eshte nje ogur i mire pasi ata e kane vendosur por thjesht duan te sigurohen me mire duke ju mare ne pyetje keshtu qe nuk ka asgje per tu shqetesuar vetem pergatit te gjitha dokumentat origjinale qe ti keni me vete dhe mundohuni te jeni sa me te lirshem kur te flisnin me oficerin qe do tju mare ne pyetje.erika222 said:pershendetje Geri, si po kalon, perse nuk na thua ndonje gje te re per jeten andej,
Faleminderit per urimin, megjithese nuk e dije qe une keto dite kam marre nje ftese per interviste dhe jam shume e gezuar , megjithese edhe shume ne ankth, por te pakten kam nje shans te mire. Nuk e di nese intervistat per ne shqiptaret ne kete kategori jane nje "must" apo jane vetem per raste specifike, sido qe te jete une e kam marre me shume pozitivitet dhe mezi pres qe te vije dita.
Te uroj gjithe te mirat dhe mbaresi
Shpresoj te shoh mesazhe te tjera nga ti dhe Going..canada dhe alixa.
Nuk mendoj se duhet te besh dokumenta te rinj nese nuk kane kaluar 3 muaj nga datat qe i ke marre. Persa i perket vendeve te punes nuk besoj se ka vlere nderrimi i punes per kaq pak kohe sa ke ne kete punen e re, por nese mendon se ja vlen atehere beje, sepse dosja jote nuk eshte hapur fare pervec tentativave qe kane bere per terheqjen e lekeve. Hapi i pare eshte terheqja dhe sigurimi i taksave te aplikimit me pas ato vazhdojne me dosjen, pa terhequr taksat ato nuk bejne asnje levizje tjeter.goQuebec said:Dje Dosja ime mu kthye perseri . Arsyeja ishte pamundesia e terheqjes se pageses prej bankes ketu ne Shqiperi pas dy tentativave qe ata kishin bere. Ne letren e derguar me thonin qe mund te dergoja perseri nje aplikim nese deshiroja dhe bashke me aplikimin te vendosja dhe letren qe ata me kane derguar.Doja tu pyesja ne forum pasi shkova ne banke dhe verifikova arsyen:
1. A me duhet te bej nje aplikim krejt te ri d.mth qe dokumentat mbeshtetese te aplikimit duhet domosdoshmerisht te jene perseri te rinovuara ?
2. Nqs dua te ndryshoj ndonje dokument te eksperiences se punes (per te perfituar me shume pike), a mund ta bej kete , dhe nese kjo do te sjelle ndonje problem ne rastin tim meqenese dosja ime ka shkuar njehere atje?
Lirjan Faleminderit ... Shpresoj mos te kem ndonje te papritur tjeter prej tyre :-[, e vetmja gje mund te bej.lirjan said:Nuk mendoj se duhet te besh dokumenta te rinj nese nuk kane kaluar 3 muaj nga datat qe i ke marre. Persa i perket vendeve te punes nuk besoj se ka vlere nderrimi i punes per kaq pak kohe sa ke ne kete punen e re, por nese mendon se ja vlen atehere beje, sepse dosja jote nuk eshte hapur fare pervec tentativave qe kane bere per terheqjen e lekeve. Hapi i pare eshte terheqja dhe sigurimi i taksave te aplikimit me pas ato vazhdojne me dosjen, pa terhequr taksat ato nuk bejne asnje levizje tjeter.
Hope this helps...