S
Sarah Dhanoa
Guest
If any Punjabi girl needs accommodation near centennial college let me know .. i ll search one for u because i am also searching one near college..!!!
Aaap nu ta milje aje (sufi said:Hmmm thats really nice of you but what if punjabi boy needs ? LOL
sarah ik saade lai v labhdoSarah Dhanoa said:Aaap nu ta milje aje (
hey sarah aje tak tenu room ni miliaSarah Dhanoa said:If any Punjabi girl needs accommodation near centennial college let me know .. i ll search one for u because i am also searching one near college..!!!
sarah racist hai punjabi kudi labhdi hai ;D ;D ;DSarah Dhanoa said:If any Punjabi girl needs accommodation near centennial college let me know .. i ll search one for u because i am also searching one near college..!!!
Sarah Dhanoa said:sunny dafaaa ho tu hor tension na de... @ happy mileya hoeya but kaaafi dooor aa
okay koi naa milju....Sarah Dhanoa said:sunny dafaaa ho tu hor tension na de... @ happy mileya hoeya but kaaafi dooor aa
happy kaneda padhan kaun janda... enfield to ilawa usne te ielts di poora wasooli karni hai ;D ;D ;Dhappygarcha said:okay koi naa milju....
sunny kithe aa aj kal..?classes launa k nahi kudiyan ee wekhda?
sunny753951 said:happy kaneda padhan kaun janda... enfield to ilawa usne te ielts di poora wasooli karni hai ;D ;D ;D
nah happy haje oh india wich hi hai.. but jad wi jawega prof de naal discussion wi points naal karegahappygarcha said:ha ha ha ha sahi gal aa....oh ta prof da poora dimag chat janda hona eng bol k he he he he he he he