دوستان عزیزم اگر در وارد شدن به سایت یا لاگین کردن مشکل دارید لطفا به ایمیل من اطلاع بدین و در صورت امکان ای پی خودتون رو هم ذکر بفرمائید.
با تشکر فراوان
qorashi@gmail.com
با تشکر فراوان
qorashi@gmail.com
Pani85 said:دوستان من نمیدونم جریان اجبار پر کردن پروفایل در فروم جدید چیه و مهمتر از اون
نمیدونم چرا این اجبار فقط داره برای من اعمال میشه و اجازه وارد شدن به فروم رو نمیده
در حالیکه تعداد زیادی از بچه ها هستن که پروفایلشون خالیه ولی همچنان در حال پست گذاشتن هستن
به این دلیل و دلایل دیگه از ادامه فعالیت در فرومها معذورم و برای همه دوستان آرزوی موفقیت و سلامتی دارم
Pani85 said:دوستان من نمیدونم جریان اجبار پر کردن پروفایل در فروم جدید چیه و مهمتر از اون
نمیدونم چرا این اجبار فقط داره برای من اعمال میشه و اجازه وارد شدن به فروم رو نمیده
در حالیکه تعداد زیادی از بچه ها هستن که پروفایلشون خالیه ولی همچنان در حال پست گذاشتن هستن
به این دلیل و دلایل دیگه از ادامه فعالیت در فرومها معذورم و برای همه دوستان آرزوی موفقیت و سلامتی دارم
http://www.mohajerecanada.com/forum/showthread.php?t=1&page=469saba_yh said:سلام به همه دوستان عزيز، منم اومدم اينجا، تا حالا حالشو نداشتم بيام!!
فقط نمي دونم پروفايلو چه جوري بايد تغيير بدم؟!
saba_yh said:سلام به همه دوستان عزيز، منم اومدم اينجا، تا حالا حالشو نداشتم بيام!!
فقط نمي دونم پروفايلو چه جوري بايد تغيير بدم؟!
Fedupwating said:Hello there.
Can any body tell me PLZ if any MR was sent during the first 10 days of this month?If so plz need more info about their time line?
many thanks in advance
maryamm said:[SIZE=16[font=Tahoma]سلام...چقدر دلم برای اینجا تنگ شده بود،همه رفتن اونور کاش گاهی به اینجا هم سر بزنیم...پانی،تیتی،سما ،پیمان،کامیار،امیر جان همه خوبین؟من کم میام سروقت فرومها ولی به یاد دوستانی که همیشه مزاحمشون شدم هستم...خوب و خوش و سلامت باشید.[/font]pt][/SIZE]
maryamm said:[SIZE=16[font=Tahoma]سلام...چقدر دلم برای اینجا تنگ شده بود،همه رفتن اونور کاش گاهی به اینجا هم سر بزنیم...پانی،تیتی،سما ،پیمان،کامیار،امیر جان همه خوبین؟من کم میام سروقت فرومها ولی به یاد دوستانی که همیشه مزاحمشون شدم هستم...خوب و خوش و سلامت باشید.[/font]pt][/SIZE]