koja dorost shod man ke nemitonam biyamPani85 said:بچه ها اونطرف درست شد. هوراااا
november2009 said:;Dمهیار جان از پست هایی که می نویسی معلومه که اوضاع روبراهه خیلی خوشحالم براتون
Hi guys,Pani85 said:با فایرفاکس یا کروم وارد شین
من با اینترنت اکسپلورر مشکل داشتم ولی براوزرم رو عوض کردم اوکی شد
Hi Dear,mysecondchance said:Hi guys,
could u plz let me know mohajerehcanada got working or not?I do not have any access to that site
so,why do I get this msg then?Pani85 said:Hi Dear,
It works, We dont have any problem...
ok, maybe Dr.qurashi must restore your IP, Doctor help...mysecondchance said:so,why do I get this msg then?
403 Forbidden
Access to this resource on the server is denied!
Dr.qurashi,Pani85 said:ok, maybe Dr.qurashi must restore your IP, Doctor help...
http://www.mohajerecanada.com/aidin444 said:دوستان سلام
سوالی داشتم گفتم شاید شما جوابش رو بدونید. قرار بود تا ۲۹ سپتامبر بعضی مراکز مهاجرت در کانادا نظر و پیشنهادشون رو به وزارت مهاجرت اعلام کنن. میخوام بدونم که نتیجه چی شد؟ الان اون تغییراتی که قرار بود انجام بدن قطعی شد که ما تکلیفمون رو بدونیم چی میشه؟
بعد هم خواستم بدونم این سایت دکتر که هی میگید آدرسش چیه، چون من اینجا تازه عضو شدم.
ممنون
sharareh1968 said:سلام دکتر قریشی
با تشکر از همه ی زحماتی که کشیدید و می کشید.دوست عزیز من به سایت نمیتونم وارد بشم با اینکه زیاد اهل نوشتن نیستم ولی وقتی که از شما وبقیه ی دوستان خبری ندارم مثل مرغ پر کنده میشم خواهش میکنم یک کاری بکنید..