RaymondX said:
برای این که حرفم بی منبع نباشه
پس دعا کنیم از پنج هزار رد شه ...تا اینا مذاکره کنن....گفتم که خرابی باید از حد بگذره تا آباد بشه...
RaymondX said:
برای این که حرفم بی منبع نباشه
جای پیمان خیلی خالیه. خوبه مثلا یهو پیمان بیاد و بنویسه" صدای منو از ونکور میشنوین."RaymondX said:واقعا خواهش می کنم بچه های هیات یه فعالیتی بکنن یه ذکر مصیبتی چیزی ،هممون خیلی افسرده ایم
titi_lotfi said:مهیار این روزها چیکار میکنی/ کلاس زبان میری؟ دنبال کار هم هستی؟
والا یکی از دوستان قرار بود جاب آفر بفرسته برامون مارو پیچوند رفت حالا دارم تو صفحه نیازمندیهاش دنبال کار می گردم لازمش دارم مهیار جان ببخشیدkmahyar said:
ریموند جان، بی زحمت این صفحه نیازمندیهاشم بذار
:-*
kmahyar said:
هر چی زودتر پروسه دوستان تموم بشه به نفع همست
اینجا برای شمایی که فامیل دارین خوبه، مشکلی نخواهید داشت آرمان جان
منم اگر گیر چند تا خرس مهربون نمی افتادم واقعا معلوم نبود چی میشد
RaymondX said:والا یکی از دوستان قرار بود جاب آفر بفرسته برامون مارو پیچوند رفت حالا دارم تو صفحه نیازمندیهاش دنبال کار می گردم لازمش دارم مهیار جان ببخشید
Arman1340 said:
مهیار جان من که با اینکه بلیط را برای جون گرفتم خیال دارم چمدونها را بعد از گرفتن ویزا ببندم دلارها را هم از حساب ارزی خالی کردم تا هر وقت دیدم اوضاع داره بدتر میشه خونه و زندگی را ول کنم بیام اونور
یه سوال داشتم میگن اگه اعلام کنید که هیچگونه درآمدی از توی ایران ندارید برای هر بچه حدود 300 دلار میدن حالا اگه اعلام نکنیم اینجا خونه زندگی نداریم بعدا چه جوری میشه توجیه کرد که چه طوری پول از ایران وارد کردیم؟
kmahyar said:
خیلی دلم برای نوشته ها و عکسات تنگ شده ریموند جونم
جاب افر که چیزی نیست می خوای عمومو برات پست کنم
RaymondX said:قربونت مهیار جان منم همینطور، فقط آرزو می کنم اوضاع بهتر بشه بچه ها شاد تر بشن
واقعا منتظر یه روزی هستم که هر خط این فروم یه خبر خوب باشه
sainaz said:سلام دوستان اونور سایت دکتر مشکلی داره یا مشکل ازکامپیوتر منه؟
بچه ها چرا خبری از پیمان نیست نگران شدم کسی از پیمان خبری داره؟
kmahyar said:
پیمان حالش خوبه در حال حاضر دسترسی به اینترنت نداره، می دونید که وایمکسش هیچ جایی آنتن نمیده
من ازش خبر گرفتم خوب بود