یعنی دیگه پایین نمیاد؟ اگه رابطه بهتر بشه که حتما میاد درسته؟RaymondX said:1-هیچ اتفاق اقتصادی نمی تونه دلار رو به 2500 برگردونه مگر اتفاق بزرگ سیا**سی
2-همانطور که در نمودار خط سبز مربوز به امروز می بینید دلار حدود ظهر کاری بر اثر تزریق ارز به بازار و در ساعت حدود 4 به خاطرهمزمان با مصاحبه نابغه هزاره پایین اومد ولی دوباره برگشت سر جای اولش
3-آخرین قیمت 3600
4-بازم در خدمتم
shamloo said:
!!!آهان در اون حد! من فکر کردم شاید قراره زبونم لال کلاً از بیخ و بن جا به جا بشن!! خیالم راحت شد
qorashi said:;Dبه زودی با دست پر برمیگردیم سرجامون. تو چندساعت آینده
RaymondX said:1-هیچ اتفاق اقتصادی نمی تونه دلار رو به 2500 برگردونه مگر اتفاق بزرگ سیا**سی
2-همانطور که در نمودار خط سبز مربوز به امروز می بینید دلار حدود ظهر کاری بر اثر تزریق ارز به بازار و در ساعت حدود 4 به خاطرهمزمان با مصاحبه نابغه هزاره پایین اومد ولی دوباره برگشت سر جای اولش
3-آخرین قیمت 3600
4-بازم در خدمتم
titi_lotfi said:مگه اونها رهن هم قبول می کنند؟ سلمونی؟؟؟؟؟؟؟؟/ کیو کچل کنیم؟
kmahyar said:
دکتر برای کسی دردسر درست نکنه حله، کسی نمی تونه برای دکتر دردسر درست کنه
می دونی دکتر تا حالا چند تا مریض رو فرستاده دیار باقی
titi_lotfi said:یعنی دیگه پایین نمیاد؟ اگه رابطه بهتر بشه که حتما میاد درسته؟
moby said:یعنی هلن جان یه سایت معتبر هم نداریم که قیمت دقیق رو چک کنیم....اینجا دیگه کجاست....خوش به حالت که کارت درست شد و داری میری....برای ما هم دعا کن
Arman1340 said:
مهيار رفتي خيالت راحته ما تا موقعي كه تو ايران هستيم پامون گیره
qorashi said:;Dبه زودی با دست پر برمیگردیم سرجامون. تو چندساعت آینده
RaymondX said:فعلا که آقایون افاضات فرموده اند که اگر به 5000 هم برسه سر حقمون مذ اکره نمی کنیم (تیتر روز نامه جوان بود فکر می کنم) ولی اگه بشه بله
RaymondX said:
برای این که حرفم بی منبع نباشه