+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
دکتر دوست داریم
دکتر دوست داریم
:P :P :P :P

helensalon said:
یعنی اگه فاکتور داشته باشیم که ارز و خریدیم میتونیم بیشتر از 5000 دلار هم ببریم؟
دلار اومد زیر 3000 می گن آره؟؟؟؟
;D ;D ;D ;D ;D

Ahora said:
دلار اومد زیر 3000 می گن آره؟؟؟؟
;D ;D ;D ;D ;D

یعنی چی متوجه منظورت نشدم؟

bayad inja benevisim?
emruz chand safe neveshtin ke man bargardam bekhunam? :P

الان که چند صفحه قبل رو خوندم متوجه شدم دیگه نمیشه اونطرف نوشت....خیلی حیف شد...من از اونجا بیشتر خوشم میومد...حیف اون همه زحمت دکتر....دکتر فکر نکنی زحمتت حروم شد....ما قدرشو می دونیم...

پانی جان نشد اونطرف جواب بدم اینجا می نویسم.....من فکر نمیکنم که مدیکالی دیگه در کار نباشه و فکر می کنم دوباره از اول ژانویه شروع میشه....و باید صبور باشیم گلم....در رابطه با دلار هم به محض جا به جاییه آقایون انشالله... تحریم ها هم کم و کمتر میشه و دلار پایین میاد عزیزم....من که می دونم تا یکسال دیگه رفتنی نیستم ، نگران دلار نیستم ....من بیشتر الان ناراحتم که بچه هایی که الان دارن ویزا میگیرن و مجبورن الان بخرن با این قیمت داغون....

دکتر جان خیلی ممنونیم از زحماتتون.
دلار زیر 3000 تومن واقعا ؟ به کجا رسیدیم که به تب راضیم/

shamloo said:
دوستان ظاهراً دکتر داره یه تغییراتی میده تو سایت، سایت چند ساعت دیگه دوباره بر میگرده
دکتر داشتیم زندگیمون رو می کردیم!! واسه چی شکل سایت رو تغییر دادی؟؟
:P :P :P :P :P

نگران نباشید عموی من دستور حمله داده
:P

Arman1340 said:
نن نگران دکتر شدم که براش دردسر ایجاد نکنند

دکتر برای کسی دردسر درست نکنه حله، کسی نمی تونه برای دکتر دردسر درست کنه
می دونی دکتر تا حالا چند تا مریض رو فرستاده دیار باقی
:P :P :P

roksareh said:
سلام دلار را من شنیدم 4700 تومن درستهههههههه

3600

helensalon said:
[
right]یعنی اگه فاکتور داشته باشیم که ارز و خریدیم میتونیم بیشتر از 5000 دلار هم ببریم؟[/right]

مونا خانم به این معنی است که:
1-سقف 10000 دل-ار به 5000 دل-ار کاهش یافت
2-حتما در هر خرید فاکنور معتبر بگیرید و اگر در حساب ار زی واریز یا دریافت می کنید مدارک و رسیدهای دریافت و پرداخت را همراه داشته باشید
3-پیشبینی:علامت خوبی نیست برای تبدیل ار ز به کالای قا-چا-ق حتی در مبالغ پایین همانگونه که در تاریخ سوابق آن را داشته ایم
4-از خداوند و همه موجودات مقتدر عالم سقوط قیمت ا رز را آرزومندم

qorashi said:
بچه ها نگران نباشین. تا چندساعت دیگه برمیگردیم. واقعا شرمنده بابت مشکلات​

کمک خواستی بگو دکتر، مواظب خودت باش
:-*

الان همسرم اومده میگه دوستاش و همکاراش همه گفتن دلار شده 2500 تومن
میگم چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میگه گفتن رییس جمهور اومده صحبت کرده دلار اومده پایین ولی من هرچی سایت ها رو دارم نگاه میکنم همه 3600 هست کسی چیزی میدونه
؟