+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
قبلا اینجا دوستان گفته بودن که برای نشون دادن واریز شدن مبلغی قابل توجه به حساب شخصی که مثلا با فروش سکه حاصل شده میشه فاکتور فروش سکه رو ضمیمه گردش حساب کرد ولی مشکل اینجاست که من امروز توی شهرستان به بازار زرگرها مراجعه کردم ولی متاسفانه هیچ زرگری حاضر به ارائه فاکتور در قبال خرید سکه ها نشد. ممنون میشم دوستان با تجربه راهنمایی کنند.

سلام از دوستان کسی در مورد اینده قیمت دلار کسی خبر داره؟ چطوری با ذلار 3000 تومنی 12000 دلار رو جور کنیم؟؟/ بیچاره شدیم رفت

mjahan said:
قبلا اینجا دوستان گفته بودن که برای نشون دادن واریز شدن مبلغی قابل توجه به حساب شخصی که مثلا با فروش سکه حاصل شده میشه فاکتور فروش سکه رو ضمیمه گردش حساب کرد ولی مشکل اینجاست که من امروز توی شهرستان به بازار زرگرها مراجعه کردم ولی متاسفانه هیچ زرگری حاضر به ارائه فاکتور در قبال خرید سکه ها نشد. ممنون میشم دوستان با تجربه راهنمایی کنند.

وقتی خرید می کنید باید فاکتور بدن اگه از دادن فاکتور خودداری کردن با صنف تماس بگیرید، اگر هم دیدن چاره ای ندارید توی یک نامه برای افیسر بنویسید که من برای جلوگیری از افت ارزش پولم اونهارو تبدیل به این تعداد سکه کردم، افیسر ایرادی نمی گیره فقط می خواد بدونه می تونید پول رو با خودتون ببرین یا نه

quick.bird said:
سلام از دوستان کسی در مورد اینده قیمت دلار کسی خبر داره؟ چطوری با ذلار 3000 تومنی 12000 دلار رو جور کنیم؟؟/ بیچاره شدیم رفت

چون مملکت داره ورشکست میشه هر چقدر می تونید بخرید زیاد به قیمتش فکر نکنید

uniques3 said:
دوستان فایل
supplymantry information your travel (IMM5562E)
قابل ادیت کردن نمی باشد دوستانی که این فایل را فرستادید از چه روشی استفاده کردید
ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزيز اگر هنوز نياز به راه حل دارى مى تونم راهنماييت کنم​

Hello Guys,
Could any one give me the latest news 4 ur forum?
Thank u in advance

Fedupwating said:
Hello Guys,
Could any one give me the latest news 4 ur forum?
Thank u in advance

No special news

بچه ها اونور سایت مشکل داره انگار بیاین اینجا

titi_lotfi said:
بچه ها اونور سایت مشکل داره انگار بیاین اینجا
امیدوارم بسته نشذه باشه

آخیییش باز خوبه شما اومدی آرمان همش فکر میکردم کامپیوتر من ایراد داره. پس چرا بقیه نمیان؟

Arman1340 said:
امیدوارم بسته نشذه باشه

شاید هم هک شده از این بچه های اا هر چی بگی بر میاد

دوستان ظاهراً دکتر داره یه تغییراتی میده تو سایت، سایت چند ساعت دیگه دوباره بر میگرده
دکتر داشتیم زندگیمون رو می کردیم!! واسه چی شکل سایت رو تغییر دادی؟؟
:P :P :P :P :P

نن نگران دکتر شدم که براش دردسر ایجاد نکنند
shamloo said:
دوستان ظاهراً دکتر داره یه تغییراتی میده تو سایت، سایت چند ساعت دیگه دوباره بر میگرده
دکتر داشتیم زندگیمون رو می کردیم!! واسه چی شکل سایت رو تغییر دادی؟؟
:P :P :P :P :P

دلار تا 4000 تمن رسیده بود. الان شده 3350 میبینید تو رو خدا . این قیت رو دیدم گفتم آخ جوون!!!!!!!!!1

سلام دلار را من شنیدم 4700 تومن درستهههههههه