+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
niloofar.g said:
سلام اقا سعيد( كانادايي) اميدوارم سلامت باشيد ، خوشحال ميشيم شما هم به فروم جديد سر بزنيد، منتظرتون هستيم
آقا سعید کانادایی
دلمون براتون تنگ شد. کجایید؟
یواش یواش نگرانتون شدیم

اااواااااااااا منم نگرانشون شدم.کجایید اقا سعید کانادایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hello guys anyone transferred to Ankara from Damascus got any news or MR. recently.. thanx..mine transferred on March and start processing in April still nothing yet...

Hello Everybody....

I'm so sorry that I did not let you know before I go for my vacation. I thought my absence could not be noticed! Jaye hamegi khali, I was in Toronto for one whole week. I did not check on internet, and that was a relief from more stress!
I arrived just a couple of hours ago and I have not read the previous pages yet. I have two questions: Which forum is active now and where should I go to check regularly? And, What's new in the past 7 days?

Please give me the GOOOOOD news....

saeedCan said:
Hello Everybody....

I'm so sorry that I did not let you know before I go for my vacation. I thought my absence could not be noticed! Jaye hamegi khali, I was in Toronto for one whole week. I did not check on internet, and that was a relief from more stress!
I arrived just a couple of hours ago and I have not read the previous pages yet. I have two questions: Which forum is active now and where should I go to check regularly? And, What's new in the past 7 days?

Dear Saeed
We are in new forum and waiting for you.
we all miss you so much

Saeed Jan,

We all are in other forum. One of its facilities is possibility of having different sub topics, then we dedicated one just for news and you can check it for important once.

saeedCan said:
Hello Everybody....

salam man mikhastam bebinam bade pass request shodan bayad khodemon berim ankara va inke kasi ke zabanesh khob nabashe bayad chikar kone?ba post nemishe ferestad passo?

بچه ها داستان این فروم جدید چیه ؟

خدا رو شکر ما هم ویزا گرفتیم گفتم به همتون اطلاع بدم
و یه تشکر ویژه از مهیار جان برای راهنمایی هایی که می کردند

esijan said:

بچه ها داستان این فروم جدید چیه ؟

خدا رو شکر ما هم ویزا گرفتیم گفتم به همتون اطلاع بدم
و یه تشکر ویژه از مهیار جان برای راهنمایی هایی که می کردند

اسی جان خیلی خیلی مبارکه آدرس فروم جدید
http://www.mohajerecanada.com/forum/
منتظرتون هستیم البته الان به دلیل تغییرات در دسترس نیست یکی دو ساعت دیگه چکش کنید​

دکتر قریشی عزیز ضمن تشکر از زحمات بیدریغ شما برای بهتر کردن فروم جدیدمون من یه خواهشی داشتم
اگه امکانش هست برای امثال منی که ایمیل معرفی شده مون جیمیل هستش و الان به هیچ عنوان دسترسی
بهش نداریم امکانی قرار بدین که جسارتا رمزمونو در این فروم بهمون اعلام کنین

من واقعا مشکل دارم و متاسفانه در غیر اینصورت نمیتونم وارد شم
دوستانی که این پیغام رو میبینن لطفا به ایشون و در فروم جدید اطلاع بدین
شاید بقیه هم مشکل اینچنینی داشته باشن

ممنون

Pani85 said:
دکتر قریشی عزیز ضمن تشکر از زحمات بیدریغ شما برای بهتر کردن فروم جدیدمون من یه خواهشی داشتم
اگه امکانش هست برای امثال منی که ایمیل معرفی شده مون جیمیل هستش و الان به هیچ عنوان دسترسی
بهش نداریم امکانی قرار بدین که جسارتا رمزمونو در این فروم بهمون اعلام کنین

من واقعا مشکل دارم و متاسفانه در غیر اینصورت نمیتونم وارد شم
دوستانی که این پیغام رو میبینن لطفا به ایشون و در فروم جدید اطلاع بدین
شاید بقیه هم مشکل اینچنینی داشته باشن

ممنون

چشم پانی جان. دوستانی که نمیتونن ایمیلشون رو چک کنن به من اعلام کنن (ازطریق ایمیل یا پیام خصوصی همینجا) تا من یک رمز در اینجا براشون پست خصوصی کنم. البته هنوز یکم مشکل داره فروم و تا چند ساعت دیگه کاملا برطرف میشه مشکلات.
ازبابت مشکلات از همه عذر میخوام.

qorashi @ gmail.com

qorashi said:

چشم پانی جان. دوستانی که نمیتونن ایمیلشون رو چک کنن به من اعلام کنن (ازطریق ایمیل یا پیام خصوصی همینجا) تا من یک رمز در اینجا براشون پست خصوصی کنم. البته هنوز یکم مشکل داره فروم و تا چند ساعت دیگه کاملا برطرف میشه مشکلات.
ازبابت مشکلات از همه عذر میخوام.

qorashi @ gmail.com

دکتر جان شرمنده میدونم توی این شرایط خیلی درخواست زیادیه ولی واقعا اگه میتونستم مزاحم نمیشدم

Pani85 said:
:'( :'( :'( :'( :'(
منم میخوام وارد فروم شم

پانی جان اینباکستون تو همین فروم رو چک کنید لطفاً