+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
maryamm said:
[SIZE=16[font=Tahoma]سلام.دوستان مطلع میشه لطفا راهنماییم کنین.
رفتن به انکارا زیاد برام راحت نیست میدونین که اصلا راهی برای پست کردن پاسپورت هست یا نه؟البته توی ایمیل اومده که شخصا یا نماینده،ولی به نظرتون هیچ راه دیگه ای نیست؟یا موسسه یا شرکتی که اینکار رو انجام بده برام؟
ممنون میشم از راهنماییتون[/font]pt][/SIZE]​

با تبريك مجدد. برادر من و حدود ١٠ نفر ديكه براي مراجعه مجدد و كرفتن ويزا، هزينه هاي يه نفر رو بين خودشون تقسيم كردن و اون اقا رفت. به نظر من با يكي از بجه هايي كه دارن مي رن خصوصي بيغام بده و ببين مال شما رو مي بره يا نه.

سلام به همه. صبح بخیر.

کسی سایت برای دانلود آهنگ های عربی نمیشناسه؟

شکایتی ها و غیر شکایتی ها همه مدیکال خواهند گرفت

سایت کنپارس،بند 6

http://www.parscanada.com/_2385

helensalon said:
شکایتی ها و غیر شکایتی ها همه مدیکال خواهند گرفت

سایت کنپارس،بند 6

http://www.parscanada.com/_2385

مرسی هلن جان از خبر خوبت
بنظر می رسه بزودی پرونده ما 38 تایی ها ختم بخیر می شه

من واقعا از دکتر و از همه کسانی که باعث شدند وزیر یک مقدار حواسش جمع بشه تا پرونده ما به سرنوشت قبلی ها مواجه نشه تشکر می کنم
???ولی مقاله اش یکجوری تنظیم شده انگار از عملیات فتح المبین 5 و پس از پیروزی بر استکبار جهانی بیرون اومده

>:(واقعا نمی شه زحمات دکتر رو انکار کرد و به طور قطع می شه گفت فعالترین مشاور مهاجرته ایرانیهاست ولی خیلی هم دنبال حاشیه هست

به هر حال مرسی از خبر خوبت

دوستانی که میخوان دلار بخرن

http://www.seemorgh.com/news/default.aspx?tabid=2063&conid=141038

دوستان شماره آقای پیرسون رو کسی داره به من بده؟ لطفا تو پیغام خصوصی برام بنویسین ممنونم

Peymanrs said:

مرسی هلن جان از خبر خوبت
بنظر می رسه بزودی پرونده ما 38 تایی ها ختم بخیر می شه

من واقعا از دکتر و از همه کسانی که باعث شدند وزیر یک مقدار حواسش جمع بشه تا پرونده ما به سرنوشت قبلی ها مواجه نشه تشکر می کنم
???ولی مقاله اش یکجوری تنظیم شده انگار از عملیات فتح المبین 5 و پس از پیروزی بر استکبار جهانی بیرون اومده

>:(واقعا نمی شه زحمات دکتر رو انکار کرد و به طور قطع می شه گفت فعالترین مشاور مهاجرته ایرانیهاست ولی خیلی هم دنبال حاشیه هست

به هر حال مرسی از خبر خوبت

این پستت هم خیلی باحال بود . در کمال دقت و کاملا دو پهلو :) جای ایرادگیری واسه کسی نذاشتی :) قبول داری وحید ؟

helensalon said:
دوستانی که میخوان دلار بخرن

http://www.seemorgh.com/news/default.aspx?tabid=2063&conid=141038

نه تنها دلاری موجود نیست جهت تزریق و ذخایری هم وجود نداره ، بلکه اگر هم بود این کار رو انجام نمیدادن ...امروز هم خبری گرفتم مبنی بر اینکه ایجاد بورس ارز منوط به توافق تالارهای بورس دو کشور چین و هند هست که ما باهاشون مبادات ارزی داریم

sa mon said:
نه تنها دلاری موجود نیست جهت تزریق و ذخایری هم وجود نداره ، بلکه اگر هم بود این کار رو انجام نمیدادن ...امروز هم خبری گرفتم مبنی بر اینکه ایجاد بورس ارز منوط به توافق تالارهای بورس دو کشور چین و هند هست که ما باهاشون مبادات ارزی داریم

البته دستور العمل و آیین نامه اجرایی بورس ارز رو صادر و ابلاغ کردند
و احتمالا از روز اول مهر شروع به کار خواهد کرد
هنوز کامل نخوندمش ولی تا جایی که دیدم مکانیزم خاصی جهت ارائه گواهی ارزی صادر کردند و بنظر می رسد بانکها از روند انتقال ارز حذف و انتقالات از طریق صرافی ها صورت خواهد گرفت
پیامد افزایش نرخ ارز مرجع قطعا به احتمال زیاد منجر به افزایش نرخ ارز در بازار آزاد خواهد شد
بنظر من هر چی خرید داریم باید توی همین ماه انجام بدیم

ممنون از دوستانی که لطف کردن و راهنماییم کردن یه اژانس هم امروز توی شهر خودمون پیدا کردم که با 170 دلار ویزا رو از انکارا میگیره،دارم بررسی میکنم که خودم برم به نفعمه یا بدم اژانس این کارو انجام بده........دیشب به هم ریخته بودم شما رو هم اذیت کردم از همتون عذر میخوام.به امید خبرهای خوب و روزهای خوبتر

آقای مختاری گفتن که لندینگ فی را بپردازید , یعنی قبل از اینکه ازمون بخوان ما این کارو بکنیم؟ من از موکلاشونم و پاسپورتم هم یک ماهی میشه که عوض کردم و تا حالا اعلام نکردم , حالا به نظرتون با توجه به اینکه نوبتم هم هست , اگه ما یه خودی به ورشو نشون بدیم یادشون نمیفته که مدیکال برام بفرستن؟

سلام شما از دفترش هم سوال کردید که چه کاری باید بکنید؟
niloofar.g said:
آقای مختاری گفتن که لندینگ فی را بپردازید , یعنی قبل از اینکه ازمون بخوان ما این کارو بکنیم؟ من از موکلاشونم و پاسپورتم هم یک ماهی میشه که عوض کردم و تا حالا اعلام نکردم , حالا به نظرتون با توجه به اینکه نوبتم هم هست , اگه ما یه خودی به ورشو نشون بدیم یادشون نمیفته که مدیکال برام بفرستن؟

Mehdi58 said:
سلام شما از دفترش هم سوال کردید که چه کاری باید بکنید؟

آپدیت سوء پیشینه
پرینت حساب بانکی و تائیدیه بانک
کپی 10 صفه اول پاسپورت
آپدیت نامه های سابقه کار در صورت دسترسی

آپدیت سوء پیشینه
کپی 10 صفه اول پاسپورت

سلام بچه ها
من تو این فروم جدید هستم،
منم پرسیدم اما گفتن که " آپدیت نامه های سابقه کار" لازم نیست. به دوستان دیگرم هم همینو گفته بودن.
یعنی به شما گفتن در صورت دسترسی بفرستید؟
شخصا هم فکر می کنم چون احتمالا تا الان امتیاز همه حساب شده فرستادنش حتی شاید بد هم باشه و الکی پروسه رو طولانی تر کردن باشه

Ahora said:

آپدیت سوء پیشینه
کپی 10 صفه اول پاسپورت

سلام بچه ها
من تو این فروم جدید هستم،
منم پرسیدم اما گفتن که " آپدیت نامه های سابقه کار" لازم نیست. به دوستان دیگرم هم همینو گفته بودن.
یعنی به شما گفتن در صورت دسترسی بفرستید؟
شخصا هم فکر می کنم چون احتمالا تا الان امتیاز همه حساب شده فرستادنش حتی شاید بد هم باشه و الکی پروسه رو طولانی تر کردن باشه