+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
سلام
واقعا خیلی باحالید من 3 روز نبودم 80 صفحه اضافه شده اگه میشه یکی مهم ترین اخبار رو بهم بگه تی تی پاس ر شد ؟ مدیکال هم که فک کنم نداشتیم ؟ آیا ؟ لطفا

بچه ها فکر می کنین دسامبریها کی مدیکال بگیرن؟ به نظرتون این قضیه شکایت جدیه؟ممکنه مال من خارج از نوبت بیاد؟

maggie_zaryan said:

غزال جون من تصمیمم رو گرفته ام ولی این قضیه یه کم هول هولیه و هیچکدوممون دوست نداریم بهترین خاطره زندگیمون بخاطر این کانادا اینجوری پیش بره بخصوص که نسبت به این قضیه مهاجرت نمیشه مطمئن بود.اومدیمو این قضیه بخاطر رفتن اونور سرهم بندی شد و بعد یهو بزنه جناب کنی بیخیال شه پرونده همه رو بندازه تو سطل.بدبختی اینه که من هنوز بابت کانادا مطمئن نیستم

پس مشخص شد تو اگه کانادات اوکی بشه دوست داری بری منجنیق بازی در غیر اینصورت مردد هستی
پس کلا شرایط شو هیچکدومتون ندارین، با خیال راحت برو دنبال درست

Ghazalllll said:
[rtl]
ببین پسر کانادیی! الان دولت تو اینجا هیچ کاری نمی تونه برات بکنه، یه کاری نکن گروگانگیری بشییاااا! :P
(فرض بر اینه که ما 38 تایی ها بعلت 3 سال زندگی تخیلی در کانادا بمحض دریافت ویزا به ملیت کانادایی نائل میشیم ;D)
[/rtl]

با آیندت بازی نکن دختر جان، عموی من بفهمه همچین حرفی به من زدی با پروندت برف شادی درست می کنه
:P

babakbit said:
سلام
واقعا خیلی باحالید من 3 روز نبودم 80 صفحه اضافه شده اگه میشه یکی مهم ترین اخبار رو بهم بگه تی تی پاس ر شد ؟ مدیکال هم که فک کنم نداشتیم ؟ آیا ؟ لطفا

پاسپورت ریکوئست و کپی داشتیم ولی تی تی جان نبوده
مدیکال هم یک چند تایی بود بابک جان

paniz said:
مبارک باشه سروناز جان

ممنون امیر جان
ممنون از همه محبت ها و دلگرمیهات و راهنمایی های ارزندت

maggie_zaryan said:
بچه ها فکر می کنین دسامبریها کی مدیکال بگیرن؟ به نظرتون این قضیه شکایت جدیه؟ممکنه مال من خارج از نوبت بیاد؟

با این سرعت مشخص نیست
هفته بعد که تموم بشه نصف 21 روز تموم شده و میشه یک نتیجه گیری کرد
بله ممکنه بیاد

kmahyar said:

پس مشخص شد تو اگه کانادات اوکی بشه دوست داری بری منجنیق بازی در غیر اینصورت مردد هستی
پس کلا شرایط شو هیچکدومتون ندارین، با خیال راحت برو دنبال درست

نه مهیار جون اشتباه فهمیدی.ما کاملا مطمئنیم ولی دلمون می خواد این قضیه سر فرصت پیش بره مثلا یه 6،7 ماه دیگه مساله جدی شه. ولی بخاطر مهاجرت مجبوریم این قضیه رو بندازیم مثلا برا ماه دیگه یا حتی زودتر.

:-*
Ghazalllll said:
[RTL]
عززززززززززززززیزم! خیلیییییییی مبارک! :-*
[/RTL]
مرسییییییییییی عزیززززززززززم
بی صبرانه منتظر مدیکالتم :-* :-* :-* :-*​
:-* :-* :-*

maggie_zaryan said:

نه مهیار جون اشتباه فهمیدی.ما کاملا مطمئنیم ولی دلمون می خواد این قضیه سر فرصت پیش بره مثلا یه 6،7 ماه دیگه مساله جدی شه. ولی بخاطر مهاجرت مجبوریم این قضیه رو بندازیم مثلا برا ماه دیگه یا حتی زودتر.

مگی جان من که می دونم چه خبره ولی یادت باشه اگه مدیکالت بیاد چون جزء شکایتی ها هم بودی اون موقع مشکلاتت بیشتر میشه ها
قبول دارم زمان و وضعیت خودشو نیاز داره ولی الان شرایط خودت متفاوته برای همین باید خیلی حساب شده بری جلو

maggie_zaryan said:

ناز نکن
می پره ا

hamed. said:
ناز نکن
می پره ا

کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی
:P

kmahyar said:

مبارک باشه

مرسی مهیار جان
ممنون از گل های قشنگی که گذاشتی​

hamed. said: