+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
ولی بچه ها از شوخی گذشته خیلی ذهنم درگیره.با وکیل خودمم که حرف زدم بهم گفت اگر تا قبل از مدیکال بله بگی کارت عقب نمی افته ولی اگه بعدش بشه عقب می افته.کاش می دونستم مدیکالم کی میاد اقلا یه برنامه ریزی می کردم.آخه من مامانم هم ایران نیست و تا آخر آبان نمیاد.بدون اون که نمیشه اوکی داد

hamed. said:
مهیار ببین تو الان مهمون مایی
یه جوری می زنمت که با کاردک جمع ت کنن. انقدر سر به سر من نذار
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

منم میشینم تمرکز می کنم مدیکالت به مشکل بر بخوره که یاد بگیری با یک کانادایی قدیمی اینجوری حرف نزنی خانم دکتر جون
:P :P :P
راستی مربی های شنا با کاردک شنا می کنن؟

[rtl]
تو اول تصمیمت رو بگیر، اینکه موقع اوکی دادن کی دورت باشه حل میشه. مهم اینه که خودت مصمم باشی میخوای چکار کنی!
[/rtl]

maggie_zaryan said:
ولی بچه ها از شوخی گذشته خیلی ذهنم درگیره.با وکیل خودمم که حرف زدم بهم گفت اگر تا قبل از مدیکال بله بگی کارت عقب نمی افته ولی اگه بعدش بشه عقب می افته.کاش می دونستم مدیکالم کی میاد اقلا یه برنامه ریزی می کردم.آخه من مامانم هم ایران نیست و تا آخر آبان نمیاد.بدون اون که نمیشه اوکی داد

دوستان ، اگر خودتان و یا آشنایی دارید که برای اقامت موقت از اول اکتبر در ونکوور نیاز به محل سکونت داره ، لطفا پیغام خصوصی بدید.

maggie_zaryan said:

با این سرعتی که تو داری مگی جان نیازی به اوکی کسی نبوده، خیلی ها از راهکارهای بعضی ها فقط بدرد خودشون می خوره

Ghazalllll said:
[rtl]
تو اول تصمیمت رو بگیر، اینکه موقع اوکی دادن کی دورت باشه حل میشه. مهم اینه که خودت مصمم باشی میخوای چکار کنی!
[/rtl]

معنی کلمه مصمم رو میگید من هم بدونم
:D

kmahyar said:

منم میشینم تمرکز می کنم مدیکالت به مشکل بر بخوره که یاد بگیری با یک کانادایی قدیمی اینجوری حرف نزنی خانم دکتر جون
:P :P :P
راستی مربی های شنا با کاردک شنا می کنن؟
>:(آخ آخ نگو که دلم خون شد. بد جور حالم و گرفته. ببین باز داری سر به سرم میزاریا >:(

sarvenaz said:
بچه هاااااااااااااااابچه هاااااااااااااااااااااااااا
ماهم بالاخره پاس ریکوست شدیم
Tabrike faravan....YAY

hamed. said:
>:(آخ آخ نگو که دلم خون شد. بد جور حالم و گرفته. ببین باز داری سر به سرم میزاریا >:(

دل دشمنات خون بشه حامد جونم
:-*

maggie_zaryan said:
به نظر من تو این زمونه بی شوهری وقت و تلف نکن که می پره، حرف این دخترها رو گوش نکن. میگی نه از دکتر بپرس

Ghazalllll said:
[rtl]
[/rtl]

غزال جون من تصمیمم رو گرفته ام ولی این قضیه یه کم هول هولیه و هیچکدوممون دوست نداریم بهترین خاطره زندگیمون بخاطر این کانادا اینجوری پیش بره بخصوص که نسبت به این قضیه مهاجرت نمیشه مطمئن بود.اومدیمو این قضیه بخاطر رفتن اونور سرهم بندی شد و بعد یهو بزنه جناب کنی بیخیال شه پرونده همه رو بندازه تو سطل.بدبختی اینه که من هنوز بابت کانادا مطمئن نیستم

[rtl]
ببین پسر کانادیی! الان دولت تو اینجا هیچ کاری نمی تونه برات بکنه، یه کاری نکن گروگانگیری بشییاااا! :P
(فرض بر اینه که ما 38 تایی ها بعلت 3 سال زندگی تخیلی در کانادا بمحض دریافت ویزا به ملیت کانادایی نائل میشیم ;D)
[/rtl]

kmahyar said:

معنی کلمه مصمم رو میگید من هم بدونم
:D

kmahyar said:

با این سرعتی که تو داری مگی جان نیازی به اوکی کسی نبوده، خیلی ها از راهکارهای بعضی ها فقط بدرد خودشون می خوره

ای بابا مهیار جون درسته من سرعتم زیاده ولی نه دیگه اینقدر

hamed. said:
به نظر من تو این زمونه بی شوهری وقت و تلف نکن که می پره، حرف این دخترها رو گوش نکن. میگی نه از دکتر بپرس

ما دیگه به بی شوهری عادت کرده بودیم.تازه دارم می فهمم که مجردی خیلی بهتره.الان استرس گرفته ام

[rtl]
پس اولویت بده به یکیش ازش لذت ببر! نذار اون یکی خرابش کنه ضمن اینه دومی هم به موازات پیش ببر!
[/rtl]

maggie_zaryan said:

غزال جون من تصمیمم رو گرفته ام ولی این قضیه یه کم هول هولیه و هیچکدوممون دوست نداریم بهترین خاطره زندگیمون بخاطر این کانادا اینجوری پیش بره بخصوص که نسبت به این قضیه مهاجرت نمیشه مطمئن بود.اومدیمو این قضیه بخاطر رفتن اونور سرهم بندی شد و بعد یهو بزنه جناب کنی بیخیال شه پرونده همه رو بندازه تو سطل.بدبختی اینه که من هنوز بابت کانادا مطمئن نیستم