+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
kmahyar said:

سوسن خانم کلا اسمالتیم
;D

من احساس می کنم مهیار از گفتن سوسن خانم منظور داره! چرا نمی گه سوسن جان
فکر کنم توی ذهنش اون آهنگ سوسن خانم ابرو کمون، چشم عسلی ....!؟
برید ببین مهیار توی این 800 صفحه به کسی گفته خانوم یا آقا
همیشه یا جان می گه یا جون

titi_lotfi said:
به قول بچه ها چقدر آدمهایی ترسویی پیدا میشن که حتی جرات ندارن علت منفی دادنشون رو به زبان بیارن. یعنی شمایی که جرات گفتن نداری اونوقت میخوای مهاجرت کنی؟!!!!!!!
بيخيال تي تي چرا اينهمه مثبت منفي مهمه؟خوب حتما" يه چيزي گفتي يه نفر خوشش نيومده منفي داده شايد 10 نفر هم خوششون اومده باشه. بايد بپذيريم كه ما يه آدم هستيم با يه سري عقايد و عادات كه يه گروه ممكنه خوشش بياد يه گروه نه به هيچ كس هم نميشه ايراد گرفت كه چرا.يه جا خوندم كه هر كسي كه شخصيت كامل و بالغي داشته باشه حتما" يه سري آدم ازش بدشون مياد چون اگه قرار بود همه ازش راضي باشن معلوم ميشه كه اون شخصيت واحدي نداره و طبق ميل هر كسي عوض ميشه. منفي تو هم همينو نشون ميده. الان منو تو دغدغه مهمتري از مثبت منفي داريم​
.

خیلی با نمک بود .یه مثبت دادم. ;D

Peymanrs said:

برید ببین مهیار توی این 800 صفحه به کسی گفته خانوم یا آقا گفته

تبریککککککککککککککککککککک به همه دوستان پاس ریکوئستی،امیدوارم تکلیف همه این ماه روشن بشه،و سیل مدیکال هم دوباره شروع بشه ;)

titi_lotfi said:
به قول بچه ها چقدر آدمهایی ترسویی پیدا میشن که حتی جرات ندارن علت منفی دادنشون رو به زبان بیارن. یعنی شمایی که جرات گفتن نداری اونوقت میخوای مهاجرت کنی؟!!!!!!!

تی تی جان می دونم اعصاب نداری ولی می شه در خصوص این جمله یک کم راهنمایی کنی
"یعنی شمایی که جرات گفتن نداری اونوقت میخوای مهاجرت کنی؟"

:oیعنی چه ارتباطی بین جرات اقرار کردن به منفی دادن و تقاضای مهاجرت هست؟
::) ???ارتباطی بین مدیکال و مثبت و منفی دادن هم هست؟

اگه به این پستم منفی بدی حلاله حلاله
حسین جان تی تی رو هماهنگ کن برای منفی دادن به حاجی

Peymanrs said:

برید ببین مهیار توی این 800 صفحه به کسی گفته خانوم یا آقا گفته

] ;) ;) ;)باز هم کارما خانم نمی ذاره.موقعی که این اهنگ اومده بود تا سر کار یه چیزی می گفتم.همه همکارام با هم شروع می کردن اینو می خوندن

بچه ها ما هم پاس ریکوئست شدیم همین لحظه ایمیل به دستم رسید از همه شما برای کمک ها و انرژیهای مثبتتون ممنونم
یه فایل PDF به ایمیل پیوست شده بود و همون نوشته معروف که 60 روز وقت داری بری آنکارا ، به اینکه من قبلا گفته بودم که
ویزای شینگن دارم و می تونم برم ورشو توجه نکرده بودند

هوراااااااااااااااا
مبارکه
شما کی کپی پاس داده بودین؟​

به قول حسین از اونجایی که فضا فضای شوق آورینی هستش اینو ببینید، به درد بعضی ها شاید بخوره..
http://www.bcbusinessregistry.ca/​

esijan said:

بچه ها ما هم پاس ریکوئست شدیم همین لحظه ایمیل به دستم رسید از همه شما برای کمک ها و انرژیهای مثبتتون ممنونم
یه فایل PDF به ایمیل پیوست شده بود و همون نوشته معروف که 60 روز وقت داری بری آنکارا ، به اینکه من قبلا گفته بودم که

مبارک باشه
با ارزوی بهترین ها برای شما

بارون پاس ریکوئست شد
یکی دیگه هم توی اا پاس ریکوئست شد
فکر کنم حاجت ها قاطی شده بچه ها :D

esijan said:

many many congratulations

esijan said:

خیلی مبارکه

esijan said:

خييييييييييييييييييييييييييلي تبريككككككككككككككككككككك​

"یه ذکر مصیبت میگم و صحنه رو واسه چند روز ترک میکنم : " دلار