+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
دوستان عزیز من فکر می کنم الان زمان مناسبی برای شکایت نیست
نتیجه ای که باید از شکایت می گرفتیم اینه که پرونده ها در حال بررسی می باشد
می خواستند زودتر پرونده شکایتی ها تموم بشه بعد هم سریع میرند سراغ بقیه
این نظر شخصی منه ،کمی صبر کنید

Lidaaa said:
yes
us!
خبر خوبیه شکایتی و غیر شکایتی هم نداره همه رو گفته
لیدا جان صبح چی گفتم به شما :D

دلار ۲۴۰۰
:-X :o :( >:(

لیدا جان واقعاً ممنون بابت توئیت های خوبی که گذاشتی (سه تا +)

به نظرم این توئیت های کنی اولاً از همه اخبار دیگه معتبرتره و ثانیاً نشون می ده قضیه مدیکالها خیلی ربطی به شکایتی ها و غیر شکایتی ها نداره

و اینا برنامشون اینه هر چه سریعتر از دست ما خلاص بشن :D

فکر کنم تا شب 4 5 هزار تومنو بزنیم...
میگم کلیه رو که فروختیم، مشتری برای سایر اعضا داشتین پیغام خصوصی بدین....​

سلام به همه

بچه ها واقعا چجوری باید بریم با این اوضاع؟ اه من واقعا اعصابم خرد شد

110110 said:
ان شاءا... بهش می رسی. خصوصاً وقتی استرس فروش ماشین و خانه و زندگی و ... داشته باشی، مدیکالت رو به اتمام باشه، ، بلیطی که برای روزهای آخر مدیکالت خریدی، روی دستت بماند و هنوز ویزایی در کار نباشه.... ???​

آخه ما اون استرسها رو( منهای استرس بلیط) داریم حتی دست به فروش هم زدیم ولی از طرفی هم می گیم شاید نشه و این خیلی اذیتمون می کنه برای تصمیم گیری
بعد استرس، زیاد هم بد نیست انگیزه میده برای حرکت. زیاد منتظر مدیکال موندم افسرده شدم جای استرسی شدن

البته من از امروز صبح حساب کردم که 2015 میرم یا اینکه اصلا نمیرم اونور. حتی طرح یه زندگی ساده و آروم با توقع کم رو هم برای خودم ریختم. واسه همین مدیکال جان هر وقت خواستی بیا عزیز دل

ان شاا... به زودی ویزاتون رو می گیرید بلیطتون رو هم استفاده می کنید

nikdel said:
لیدا جان واقعاً ممنون بابت توئیت های خوبی که گذاشتی (سه تا +)

به نظرم این توئیت های کنی اولاً از همه اخبار دیگه معتبرتره و ثانیاً نشون می ده قضیه مدیکالها خیلی ربطی به شکایتی ها و غیر شکایتی ها نداره

و اینا برنامشون اینه هر چه سریعتر از دست ما خلاص بشن :D

کاملا منطقیه
وکیل من هم دقیقا همینها رو گفت و گفت تصمیم دارند خیلی زود ماها رو سر و سامون بدند

110110 said:
ان شاءا... بهش می رسی. خصوصاً وقتی استرس فروش ماشین و خانه و زندگی و ... داشته باشی، مدیکالت رو به اتمام باشه، ، بلیطی که برای روزهای آخر مدیکالت خریدی، روی دستت بماند و هنوز ویزایی در کار نباشه.... ???​
شما جاي خاصي سفر نرفتين؟ عراقي لبناني جايي؟​

یعنی اونجا باید ماهی یه چیز حول و حوش 7 میلیون از جیب بخوریم. البته تا الان و با دلار 2400 که مطمئنا بیشتر میشه
من حساب کردم 1500 اجاره +1500 بقیه خرجها, حالا ماشین و خرید لوازم اولیه بماند , من که سکته میکنم

ییییی از قیمت دلار .من فقط 30000 تا دارم در حالی که باید برای 4 نفر دوبرابر باشه هیچی پولم ندارم دیگه .حقوق اعضای هیت علمی وزارت علوم رو هم 7% کم کردند تازه همون رو هم ندادن .چی کار کنیم ؟! :'( :-[ ???

دوستان باسابقه و عزیز
اولا مراتب تسلیت و همدردی خودم رو بابت قیمت دلار اعلام می کنم ثانیا این چیه دیگه؟

Sorry, you can't repeat a karma action without waiting 168 hours.

اومدم به حاجی مثبت بدم که ابنجوری شد :-[ مگه من چی کار کردم که کارما منو گرفته >:(

nikdel said:
دوستان باسابقه و عزیز
اولا مراتب تسلیت و همدردی خودم رو بابت قیمت دلار اعلام می کنم ثانیا این چیه دیگه؟

Sorry, you can't repeat a karma action without waiting 168 hours.

اومدم به حاجی مثبت بدم که ابنجوری شد :-[ مگه من چی کار کردم که کارما منو گرفته >:(

ضمن اعلام همدری با بازماندگان و آرزوی بقای عمر به استحضار می رساند این یعنی شما فعلا به شخص مربوطه نمی تونید امتیاز بدید و باید 168 ساعت (معادل 7 روز) صبر کنید
شروع این هفت روز هم روزی بوده که شما به آن شخص امتیاز دادید