+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
سلام
آیا از دوستان کسی هستش که موکل خانم طباطبایی باشه؟ دیشب یکی تو برنامش ازش سوال کرد که آیا توافقنامه صحت داره؟ اون جواب داد ما مدیکال شکایتیهامون را گرفتیم و با تیم لیهی هم نیستیم. میخواستم ببینم آیا شکایتی های خانم طباطبایی هم مدیکال گرفتند ؟ اگر اینطوریه چرا دکتر خبری از توافق نامه نداره؟؟!!!

titi_lotfi said:
مبارک باشههههههههههههههههه

ممنون دوست عزیز
به امید مدیکل و ویزا برای همه

try hard said:
یونیک جان تبریک می گم. به امید پاس ریکویست شدن سریع

ممنون دوست عزیز

shu said:
یونیک :) عزیز بسیار خوشحال شدم و بهت تبریک میگم.به امید بهترینها برایت در سرزمین فرصتهای طلایی. حاجی هماهنگ کن بچه ها رو واسه نذر و نیاز بلکه عموی مهیار یه گوشه چشمی هم به :P شاگرد اول ها بکنه

ممنون دوست عزیز

uniques3 said:

ممنون دوست عزیز
یونیک عزیز مبارک باشه
ایشالا توی بقیه مراحل هم موفق باشی

Mehdi58 said:
سلام
آیا از دوستان کسی هستش که موکل خانم طباطبایی باشه؟ دیشب یکی تو برنامش ازش سوال کرد که آیا توافقنامه صحت داره؟ اون جواب داد ما مدیکال شکایتیهامون را گرفتیم و با تیم لیهی هم نیستیم. میخواستم ببینم آیا شکایتی های خانم طباطبایی هم مدیکال گرفتند ؟ اگر اینطوریه چرا دکتر خبری از توافق نامه نداره؟؟!!!

منظورش چیه میگه ما مدیکالهامون رو گرفتیم؟ یعنی هر چی موکل داشته مدیکال داره!!!؟
در خصوص توافقنامه دقیقا چی گفت؟ گفت اصلا همچین چیزی امضا شده؟

من نمی فهمم قضیه چیه؟
یعنی فقط این خانم امیر سلام و لیهی امضا کردند؟
یعنی دکتر هیچی امضا نکرده و مثلا احتمال داره امضا کنه؟

نمی دونم فقط خدا کنه دوباره مثل دوران آپدیتی ها سرکار نباشیم و به نظم برای ماها رو هم بدند
این یوتاب جان هم قلب نداره! نوبتشه! من هیچ مسئولیتی قبول نمی کنم

گفتش برای کسانی که شکایت کردیم تعیین تکلیف شدند و مدیکال گرفتیم. از توافقنامه حرفی نزد با اینکه ازش سوال کردند. حالا اگر کسی باشه که از موکلین ایشون باشه قضیه مشخص میشه
Peymanrs said:

من نمی فهمم قضیه چیه؟

نمی دونم فقط خدا کنه دوباره مثل دوران آپدیتی ها سرکار نباشیم و به نظم برای ماها رو هم بدند

با این شرایط آیا شما کسی را میشناسی که الان آفلاین باشه؟
Peymanrs said:

من نمی فهمم قضیه چیه؟

Peymanrs said:

من نمی فهمم قضیه چیه؟

تا آخر این پروسه لعنتی سرکاریم اعصاب مصاب ندارم از این همه بی نظمی اداره مهاجرت و انتظار و بلاتکلیفی و مدیکالای قطره ای
روزمون اگه با خبر خوب بچه ها شروع نشه افسرده میشیم دیگه تحمل ندااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارم

mercedeh said:
تا آخر این پروسه لعنتی سرکاریم اعصاب مصاب ندارم از این همه بی نظمی اداره مهاجرت و انتظار و بلاتکلیفی و مدیکالای قطره ای
روزمون اگه با خبر خوب بچه ها شروع نشه افسرده میشیم دیگه تحمل ندااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارم[/font][/right]

خودتو اذیت نکن عزیز جان یک موقع لرزش دست میگیری اتفاقات خوبی رخ میده
:P

mercedeh said:
روزمون اگه با خبر خوب بچه ها شروع نشه افسرده میشیم دیگه تحمل ندااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارم[/font][/right]

دیشب با مهیار در خصوص عملکرد آینده اداره مهاجرت یک بحثی داشتیم و بنظر می یاد تا پایان سال حتما خبرهای خوبی خواهیم داشت. فقط امیدوارم زودتر شروع کنند

مهیار جان یک تحلیل کامل و امیدوار کننده از شرایط و احتمالات بذار بچه ها اعصاب ندارند

دوستان بعد از جریان توفقنامه کسی به سی ای سی ایمیل نزده تا بفهمیم جریان چیه؟ :-\

kmahyar said:

خودتو اذیت نکن عزیز جان یک موقع لرزش دست میگیری اتفاقات خوبی رخ میده
:P
آقا مهیار اونقدر نگران لرزش دست نباشین
لطفا تحلیلی که آقا پیمان میگن راجع بهش برامون بگین خوب یکم دلمونو خوش کنین شما که آب از سرتون گذشت احساس مارو درک کنین

sainaz said:
دوستان بعد از جریان توفقنامه کسی به سی ای سی ایمیل نزده تا بفهمیم جریان چیه؟ :-\
همین روزها نوبته شماست. اگر قرارباشه نوبت را رعایت کنند

فکر کنم فردا آرام ایمیل پاس ریکوئست را اعلام کنه