+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
به میمنت این شب فرخنده اینجا رسماً اعلام می کنم من و یارم باهم قرار گذاشتیم ازدواج کنیم
عکس خودم و یارم رو تا دقایقی دیگه آپلود می کنن تا اونهایی ما رو ندیدن، ببینن
:D :D :D :D :D :D
!!!آقایون چشماشون رو درویش کنن، من رگ غیرتم به ضخامت شیلنگ تو باغچه بیرون زده الان
>:( >:( >:( >:( >:(

qorashi said:
ضمن اعلام حضور خودم در کمال صحت و سلامت، مبارک باشه یونیک جان

دکتر با اون دوز بالای مصرف من بعید می دونم در کمال صحت و سلامت باشی
ولی باشه قبولت می کنیم
:P :P :P :P

[RTL]
بابا این حاجی انقدر گریه کرد خودشو کشت! یکی بهش یه آب قند بده!
رسما دپ زده که چرا شکایت نکرده! اگه جای من بودی که مشاورم 4 ماه پروندم رو تاخیر انداخت چیکار میکردی!
هر کدوم از ما تصمیماتمون رو بر اساس شرایط می گیریم وگرنه اگه از روز اول میدونستیم روال قرار اینطوری پیش بره نصف بیشترمون یه تصمیم دیگه گرفته بودیم و اصلا الان اینجا نبودیم!
[/RTL]

kmahyar said:

شما چرا باور می کنی آخه، خیال کردی این استاد دانشگاه ؟
یک اتاق خالی بهش دادن یکسری عکسم چسبوندن روی یونولیت بعنوان دانشجو میره واسه اونا حرف میزنه
:P :P :P

movahed20 said:
سلام دوست عزیز این خبر خوبی یه خصوص برای من چون پسرم همین
امروز دانشگاهش اونجا شروع کرد ممکنه منبع خبر و یا اینکه اطلاعات بیشتری بدهید.

دوست عزیز همونطور که گفتم این خبر رو بچه های انکارا توی فروم اپلای ابرود
گذاشته بودند لینک اونو می ذارم خودتون مستقیما ازشون سوال کنید.
http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?43083-%D9%85%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%B6%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-FSW-%28%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-38-%D8%B4%D8%BA%D9%84%D9%87%29-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%A2%D9%81%DB%8C%D8%B3-%D8%A2%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7/page129​

Peymanrs said:
Dear clients:

بچه ها یکبار دیگه ایمیل وکیل یونیک رو ببینید
اینها دقیقا صحبت از امضای توافق نامه می کنند
چیزی که دکتر مختاری توی این هفته گذشته اصلا ازش صحبت نکرد
قضیه امیر سلام خیلی جالب و خاص شده، موضوع صرفا شکایت نیست، اگر شکایت باشه که دکتر سردمدارش بوده

من نمی فهمم این چه توافق نامه ای بوده که دکتر ازش بی خبره

Yesterday the agreement between CIC and us respectively counsel pertaining processing of files submitted between February 2008 and June 2010 was signed.
• A request for updated form(s) and documentation and the medical forms will be sent by CIC within 21 days
• Within 180 days of receipt of whatever has been requested or, if only a medical, the medical results, the visas are to be issued. At a minimum, there will be a request to provide a current police clearance for each adult for each country where s/he has resided for at least six, continuous months since age 18. If such police clearances were submitted previously and you have not spent six months there subsequently, new clearances are not required.
We will contact you immediately after receiving any request by the Embassy. Kindly contact us ONLY after 21 days elapsed and you did not receive such request.

Thank you and best regards,

یک نکته جالب تر داره اونم اینه که چرا پاکستانی ها و هندی ها مدیکال نمی گیرن چون رای دادگاه اول برای اونا صادر شده
توی فرومشون سوت و کوره فقط یک مدیکال داشتن اونم در مورد شکایت چیزی ننوشته

shamloo said:
به میمنت این شب فرخنده اینجا رسماً اعلام می کنم من و یارم باهم قرار گذاشتیم ازدواج کنیم
!!!آقایون چشماشون رو درویش کنن، من رگ غیرت به ضخامت شیلنگ تو باغچه بیرون زده الان

یا حسین
همه آقایون چشمها بسته و زیر چشمی فقط قسمت حسین عکس رو ببینند

Peymanrs said:

دکتر با اون دوز بالای مصرف من بعید می دونم در کمال صحت و سلامت باشی
ولی باشه قبولت می کنیم
:P :P :P :P

;Dبه جون حاجی من توپ توپم

[RTL]
از همون موقع که عقل دور اندیش رو آزمودی معلوم بود!!!
[/RTL]

shamloo said:
!!!آقایون چشماشون رو درویش کنن، من رگ غیرت به ضخامت شیلنگ تو باغچه بیرون زده الان

بنماي رخ كه باغ و گلستان آرزوست
بگشاي لب كه قند فراوان آرزوست

qorashi said:
ضمن اعلام حضور خودم در کمال صحت و سلامت، مبارک باشه یونیک جان

دکتر این چند تاست؟
:P

shamloo said:
!!!آقایون چشماشون رو درویش کنن، من رگ غیرتم به ضخامت شیلنگ تو باغچه بیرون زده الان

حسین زودباش، من باید بدم باز خونه آقای همساده

Peymanrs said:

یا حسین
همه آقایون چشمها بسته و زیر چشمی فقط قسمت حسین عکس رو ببینند

!!قشنگ چشمات رو بستی؟؟ نشه مثل جبهه که هی جر میزدی و بچه ها رو مین می فرستادیا

[RTL]
اتفاقا منم رفتم یکبار دیگه خوندمش!
فقط باید صبر کنیم ...
[/RTL]
Peymanrs said:
Dear clients:

بچه ها یکبار دیگه ایمیل وکیل یونیک رو ببینید
اینها دقیقا صحبت از امضای توافق نامه می کنند
چیزی که دکتر مختاری توی این هفته گذشته اصلا ازش صحبت نکرد
قضیه امیر سلام خیلی جالب و خاص شده، موضوع صرفا شکایت نیست، اگر شکایت باشه که دکتر سردمدارش بوده

من نمی فهمم این چه توافق نامه ای بوده که دکتر ازش بی خبره

Yesterday the agreement between CIC and us respectively counsel pertaining processing of files submitted between February 2008 and June 2010 was signed.
• A request for updated form(s) and documentation and the medical forms will be sent by CIC within 21 days
• Within 180 days of receipt of whatever has been requested or, if only a medical, the medical results, the visas are to be issued. At a minimum, there will be a request to provide a current police clearance for each adult for each country where s/he has resided for at least six, continuous months since age 18. If such police clearances were submitted previously and you have not spent six months there subsequently, new clearances are not required.
We will contact you immediately after receiving any request by the Embassy. Kindly contact us ONLY after 21 days elapsed and you did not receive such request.

Thank you and best regards,

qorashi said:
حسین زودباش، من باید بدم باز خونه آقای همساده

اینو خوب اومدی آقای همساده، واقعا یارو ساده و گاگوله
:P :P :P

kmahyar said:

دکتر این چند تاست؟

وا اسلاما، وا مصیبتا
:oدیدی حاجی این مهیار چی گذاشته اینجا
چهارتا انگشت مؤنث به چندتا انگشت مذکر چسبیدن