+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
roksareh said:
من امروز حالم خیلی بده ههههههه می خوام غر بزنم .مردم دیگه. ایمیلم وکیلمون زد جواب اونم نمی دن خفه شن الهی دیگه مردیم به خدا .کی دیگه می خواد بیاد اصلا نکنه نیاد اصلا .کوجاین شما ها هم از رو رفتین. وای چقدر غر زدم آخیشششششششش ;D
عزیزم تازه دو خط غر زدی من فکر کنم حداقل برای دو صفحه جا داشته باشم ولی بالاخره الکی
>:( >:( >:( >:( >:(باید به خودمون امیدواری بدیم دیگه

امروز خبری نیست؟؟؟

uniques3 said:
امروز خبری نیست؟؟؟
برعکس دیروز امروز خیلی سوت و کوره

mercedeh said:
برعکس دیروز امروز خیلی سوت و کوره

دلمون گرفت از بس اف-5 زدیم و هیچ خبری ندیدیم​

همیشه همینه. یه روز خیلی خبر میشه یه روز دیگه نه. البته اکثرا اخبار ساعت2 به بعد میاد.

امروز ماجرایی پیش اومد که آرزو کردم اینجا نباشم.

بچه ها من هم یکی از همکارام هفته دیگه داره میره آنکارا هم یکی از بچه های اا نوشته که حاضره پاس ها رو ببره و پول رو تقسیم کنه. یعنی کلا همه چی آماده است برای گرفتن ویزام ولی لامصی پ.ر نشدم :-X :-X :-X

تي تي جان. من خيلي بررسي كردم. ميلي جاها پاسارو ميبرن واسه ويزا گرفتن. آژانسا دارالترجمه هاحتي افراد. ولي به اين نتيجه رسيدم كه كار درستي نيست كسي پاسشو دست ديگه بده. حالت ناموسي داره!

:P

Mehran23 said:
تي تي جان. من خيلي بررسي كردم. ميلي جاها پاسارو ميبرن واسه ويزا گرفتن. آژانسا دارالترجمه هاحتي افراد. ولي به اين نتيجه رسيدم كه كار درستي نيست كسي پاسشو دست ديگه بده. حالت ناموسي داره!

:P

آره موافقم. ولی این همکارم آدم مطمئنیه. خیلی قبولش دارم. احتمالا به ایشون بگم بزام بگیره

مدیکال شروع شد در اا مشاهده نمایید
farid_teh

هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا
الان ایمیلم را چک کردم دیدم مدیکالم همراه با ابدیت اومده
خدایا شکر
به امید خبرهای خوب برای ه
CIO:25 JUN 2009 FILE1:25 JULY 2009 FILE2:20 JAN 2010 NOC:0213 INP:20 JAN 2012
.​

با آمدن این مدیکال یعنی رفتن تو نوبت

Mehdi58 said:
با آمدن این مدیکال یعنی رفتن تو نوبت
این مدیکال یعنی امروز و فردا نوبت شما ست هوراااااااااااا ;D
خدا کنه تا فردا حداقل کل بچه های ماه جون و جولای را مدیکال بدن :-[ ::)

خدا از دهنت بشنوه التماس دعا​
sarvenaz said:

sarvenaz said:
عزیزم من 28 می هستم و هنوزم خبری نیست متاسفانه. از قرار معلوم باز از رو ما پریدند

شاید هم رشته ای میدن معلوم نیست؟
sainaz said:
عزیزم من 28 می هستم و هنوزم خبری نیست متاسفانه. از قرار معلوم باز از رو ما پریدند

این خبررو توی اا فروم بچه های آنکارا گذاشتند

دوستان سلام، یکی از دوستان من که دانشجوی دانشگاه اتاوا هست برام میل زده و یه خبر جالب داده : از این به بعد کسانی که پرونده مهاجرتی در سفارت های کانادا دارن و فایلشون این پروسس شده اگر دانشجوی دانشگاه های کانادا باشند شهریه شون مانند مهاجران مقیم کانادا کاهش خواهد یافت. مثلا دانشجوی اینترنشنال اگر شهریه اش سالی 18000 تا بوده اگر این پروسس باشه فایلش میتونه شهریه 8000 تا بده مثل یک فرد مقیم!!!! این خبر به نظر من خبر خیلی خوبیه برای این پروسس ها چون نشون میده از نظر اداره مهاجرت کسی که فایلش این پروسس شده تقریبا به عنوان مهاجر پدیرفته شده است و به بیان دیگر دیر و زود داره ولی سوخت و سوزش احتمالا کمتره!!!!!! به امید خبر های مدیکالی زود برای بجه های این فروم​