+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
Pani85 said:
;Dراستی یادم رفت بگم مگر اینکه خبرای اینطوری بشه افتخار بدی خانوم

یه کاری می کنن که من مظلوم و ساکت هم صدام دربیاد دیگه :P
می بینی پانی جان تو رو خدا

[RTL]
کتک چی؟؟؟ :P
[/RTL]
maggie_zaryan said:
ای خدا منم شکایتیم ولی نمی خوام مدیکالم الان بیاد.این چه وضعیهههههههههههههههههههه.اصلا من نوبت مدیکالمو می فروشم

Ahora said:
پیمان کجا رفتی
مدیکال تقسیم می کنن به زودی

وحید اعصاب معصاب ندارم
تو رو خدا بگو جریان این خبرت چیه؟

یکی رو پیدا می کنم از خودت گنده تر

maggie_zaryan said:
ای خدا منم شکایتیم ولی نمی خوام مدیکالم الان بیاد.این چه وضعیهههههههههههههههههههه.اصلا من نوبت مدیکالمو می فروشم

اول بذار مدیکالت بیاد بعد عزا بگیر :D

nikdel said:
فرض کنیم اصلاً به همه ما مدیکال دادن وقتی ظرفیت دادن ویزاشون خیلی کمتر از تعداد ماهاست اونوقت چی می شه
اینا باید یه فکر اساسی بکنن
مثلاً ظرفیت ویزاهای اسکیل ورکر را یه 20 هزارتایی زیاد کنن ;D​

8) :Pکاملا درسته ولی عزیز من با چوب دادگاهها بالا سرشون باشی برات بندری هم میرقصن ظرفیت اضافه کردن که سهله. نکته اینه

Ahora said:
پیمان کجا رفتی
مدیکال تقسیم می کنن به زودی
مدیکالا رو میندازین هوا هر کی زودتر گرفت یا صفی و نوبتیه یا پارتی بازیه یا هر کی بره از شما شکایت کنه؟​

هفته ای دو روز کلاس زبان خصوصی دارم یکشنبه متن ایمیل معروف رو به معلمم که خودش پرونده داره دادم و گفتم از وکیل کانادایش راجب به اون بپرسه
ایشان گفتند که جواب گرفتند که این مشکل ۳۸ تایی ها همه با هم حل میشه و این موضوع مختص شکایتیها نیست
ظرفیت ویزا افزوده میشه و همه خیلی زود تعیین تکلیف میشن
من هم همین فکر رو می کنم پس شیرینی منو بدین بیاد

Ahora said:
منتظر باران مدیکال باشید
وحید جان شما از دفتر آقای .. پرسیدی؟
من هم موکلشون هستم و هم شکایت کردم الان هم باهاشون حرف زدم چیز جدیدی برای گفتن نداشتن

niloofar.g said:
وحید جان شما از دفتر آقای .. پرسیدی؟
من هم موکلشون هستم و هم شکایت کردم الان هم باهاشون حرف زدم چیز جدیدی برای گفتن نداشتن

دکتر گفت بزودی تو وبسایتش توضیح می ده

Ahora said:
هفته ای دو روز کلاس زبان خصوصی دارم یکشنبه متن ایمیل معروف رو به معلمم که خودش پرونده داره دادم و گفتم از وکیل کانادایش راجب به اون بپرسه
ایشان گفتند که جواب گرفتند که این مشکل ۳۸ تایی ها همه با هم حل میشه و این موضوع مختص شکایتیها نیست

هوراااااااااااااااااااااااااا

Ahora said:
این پیش بینی حتی اگه به واقعیت نپیونده یکی از بهترین خبرهاییست که تا به حال در این فروم شنیدم ممنون و 10000 مثبت

helensalon said:
هوراااااااااااااااااااااااااا

یک میزامپلی طلب من
;) ;) ;) ;) ;) ;)

راستی میشه متن انگلیسی اون ایمیلو اگه دارین دوباره بذارین

Ahora said:

وحید وکیل من هم که معمولا حرف الکی نمی زنه همین رو گفت و گفت می خوان سریع ماها رو تعیین تکلیف کنند
امیدوارم اینطوری باشه

Ahora said:

ایول به خودت و آن معلمت و دکترت و​