+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
دوستان
كسي هست به من بگه حدودا چقدر ديگه بايد منتظر مديكال باشم؟
با توجه به پروفايلم
اصلا تو دوستان كسي تاريخ هاش نزديك به من هست؟؟؟ ممنون

Samaa said:
دوستان
كسي هست به من بگه حدودا چقدر ديگه بايد منتظر مديكال باشم؟
با توجه به پروفايلم
اصلا تو دوستان كسي تاريخ هاش نزديك به من هست؟؟؟ ممنون

هم کد شغلیت و هم تاریخهای پروندت خیلی خیلی شبیه منه
من خیلی امیدوارم که تا پایان سال میلادی مدیکال بگیرم و تا پایان سال شمسی ویزام رو بگیرم
شما تاریخ سیدنیت سپتامبر الان هم حول و حوش ماه های می و جون هستندپس اگه شروع کنند به مدیکال دادند قطع هم نشه تا 2-3 ماه دیگه به امید خدا باید مدیکال بگیرید

Peymanrs said:

هم کد شغلیت و هم تاریخهای پروندت خیلی خیلی شبیه منه
من خیلی امیدوارم که تا پایان سال میلادی مدیکال بگیرم و تا پایان سال شمسی ویزام رو بگیرم
شما تاریخ سیدنیت سپتامبر الان هم حول و حوش ماه های می و جون هستندپس اگه شروع کنند به مدیکال دادند قطع هم نشه تا 2-3 ماه دیگه به امید خدا باید مدیکال بگیرید

تا پایان سال شمسی ویزا بگیرمو تا پایان سال قمری برم
:P

helensalon said:

فکر کنم منظورتون هلنه
اعتبار پاسپورت ما تا 2014 هست

بله، ببخشید که اشتباه تایپ شده بود
مرسی از جوابتون​

Lidaaa said:

اگه به کارت ایمان داشته باشی همونی که می خوای پیش میاد

kmahyar said:

بله درسته من فقط داشتم سر به سر پیمان میگذاشتم دیدم میلادی و شمسی رو نوشته قمری رو نگفته

مرسي پيمان جان
من تا الان اصلا يه بارم نامه پيگيري نزدم، يا بايد از همون سماق هاي خوب برا مشاورم بگيرم چون واقعا براي من زحمت كشيده... يا بگم يه نامه پيگيري بزنه منم ازش راضي بشم بلكه پولي كه بهش دادم حلالش بشه.... هر وقت ميگم بهش چه خبر ميگه داره روندشو طي ميكنه!!!!!!!!! اينو كه ميگه قشنگ ميسوزم..... الانم فكر نميكنم نامه پيگيري البته كاري واسم بكنه.... ولي خيلي دلم مي خواد اين مشاوره يه حركتي كنه.... آخه يه جوري روش بشه بقيه پول و ازم بگيره!!!!!!

Lidaaa said:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kmahyar said:

قبول دارم، امیدوارم اینبار دیگه اینجوری باشه

kmahyar said:

[fonttahoma[size=20pt]​
]
دقیقاً به خاطر این نوع طرز فکر من هم ونکور رو انتخاب کردم و تردید ندارم که موفقیت در همین نزدیکی است .مهیار عزیز طرز تفکرت رو تحسین میکنم و به موفقیت تو در ونکور ایمان دارم . .چون شما تقریباً یکسال زودتر از ما وارد ونکور میشوید ، ایمان دارم تا ما برسیم به اونجا شما یکی از موفقین
این شهر خواهید بود. ;)
[/font][/size]​

بچه ها دلار یه کوچولو پایین اومده اره؟ 2140

titi_lotfi said:
بچه ها دلار یه کوچولو پایین اومده اره؟ 2140
اره ولي يه شايعه اي هم هيت كه تا چند روز ديگه بورس دلار راه مي افته وموقتا ٣/٤روزي تا ١٨٠٠هم ميرسه؟؟ما هم ديشب وسوسه شده بوديم بخريم ولي باز دودل شديم حالا چيكار كنيم شايد دوباره بالاتر بره؟؟؟؟

[size=10pt]توی سایت تا 2128 هم رسید ولی صرافی ها 2145 الان میفروشن
این اولین پست منه البته من همه صفحات رو از اول خوندم و با همه اعضاء و بچه های هیئت آشنام
[/size] ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D​

Tara55 said:
اره ولي يه شايعه اي هم هيت كه تا چند روز ديگه بورس دلار راه مي افته وموقتا ٣/٤روزي تا ١٨٠٠هم ميرسه؟؟ما هم ديشب وسوسه شده بوديم بخريم ولي باز دودل شديم حالا چيكار كنيم شايد دوباره بالاتر بره؟؟؟؟

این شایعه رو از کجا شنیدین؟ منبعش رو میگین لطفا

دوستان اگه بخوام پاسپورت ها رو به یکی که تو آنکاراست بدیم تا ویزامون رو بگیره چه مدارکی لازم هست که همراه داشته باشه. شنیدم یه فرمی هم هست که باید پر بشه میشه بگین چه فرمی

[rtl]
خوش آمدین!
[/rtl]
hodhodjon said:
[size=10pt]توی سایت تا 2128 هم رسید ولی صرافی ها 2145 الان میفروشن
این اولین پست منه البته من همه صفحات رو از اول خوندم و با همه اعضاء و بچه های هیئت آشنام
[/size] ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D​