+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
kmahyar said:

آخه یک آبنبات جواب تو رو نمی ده که، مشکل از جای دیگه بوده
:P
تو همون ابنبات رو بده، ما راضی هستیم
پیمان هم راضیه، اصلاً شیرنیت کو؟ اولین پاس ریکوئستی 38 رشته ایی ها بعد از این همه مدت، شیرینیت کو؟
!!خسیسُ الدوله ما شیرینی می خوایم

فکر نکنم کسی به اندازه من واسه رشته و کاری که میخواد انجام بده تحقیق کرده باشه . اینقدر به کالجهایی که میخوام ایمیل زدم که بچه های ادمیژن کاملا منو میشناسن . حتی یکیشون رو فیسبوک اد هست باهام . یعنی کچل شدن همشون :)

shamloo said:
تو همون ابنبات رو بده، ما راضی هستیم
پیمان هم راضیه، اصلاً شیرنیت کو؟ اولین پاس ریکوئستی 38 رشته ایی ها بعد از این همه مدت، شیرینیت کو؟
!!خسیسُ الدوله ما شیرینی می خوایم

تو مگه چند نفری میگی ما؟
از کی تا حالا تو زبون پیمان شدی، نکنه آیدیاتون مال یک نفره هان

sa mon said:
واحدی از شما رو قبول نمیکنن . شما باید برین پریمد بخونین . فقط لیسانستون رو به عنوان چهار سال دوره اول حساب میکنن . حتی دکترای حرفه ای رو هم به همین عنوان قبول میکنن . راه سخت و طولانی ای هست
[right]
[size=14pt]+1 مرسی اقا سعید از پاسختون.پس در واقع چهار سالمون رو قبول می کنن چه خوب​

kmahyar said:

تو مگه چند نفری میگی ما؟
:-X حسین لو رفتیم
فهمیدن ما یک نفریم

kmahyar said:

شما وضع مالیتون عالیه هر دفعه پست میذارین که سود شرکتمو چجوری ببرمو، اونجا بیزنس بزنمو و چیزای دیگه
سرو تنان تهیدستن

;) ;) ;)

november2009 said:
[right]
[size=14pt]+1 مرسی اقا سعید از پاسختون.پس در واقع چهار سالمون رو قبول می کنن چه خوب​

بله . اگه اطلاعات بیشتری خواستین پیام خصوصی بپرسین تا کامل توضیح بدم . اگه اینجا بنویسم شاید واسه بعضی ها خسته کننده باشه

kmahyar said:

من الان پستتون رو دیدم، سعید جان توضیح دادن علته اینکه دکترای عمومی رو هم مدرکشو مثل لیسانس ارزیابی می کنن همینه
مهیار خان مرسی از پاسختون.کارما بالاخره اجازه داد+1

[rtl]
متاسفانه تعداد کسانیکه شما بهشون شیرینی باید بدی کم نیست! :P
[/rtl]
kmahyar said:

تو مگه چند نفری میگی ما؟

[rtl]
نه انقدر بلند بلند خندیدم، همه کنجکاو شدن به چی می خندم!
[/rtl]
ramin_320 said:
ما مخلص همه دوستان وهمچنین خانواده شما هم هستیم
:oببینم شما صفحه لپ تاپ رو انداختین رو پرده

[rtl]
دوستان متخصص IT و Network من سری کامل کورس های CCNA و CCNP بهمراه Labهاش و ... بدستم رسیده، کسانیکه فکر میکنن این کورس ها بدردشون میخوره یک راهی تعریف کنن من این فایل ها رو بدستشون برسونم.
[/rtl]

سلام
من تشکر میکنم از همه ی دوستان عزیزی چون حامد عزیز غزال جون ارمان1340 مهنازجون سعید کانادایی سایناز عزیز سماجون و همه ی عزیزانی که به این حقیر لطف داشتن و تبریک گفتن(چقدر رسمی شد)به امید ویزای تک تک دوستان عزیز به زودی
و با آرزوی بهترین ها
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

من یه قسمت از متن نامه ای که درمورد موکلین اقای لهی هستو نمیفهمم: 130 نفر شاکی بودن ؟ پس این 35 نفر چیه؟

niloofar.g said:
من یه قسمت از متن نامه ای که درمورد موکلین اقای لهی هستو نمیفهمم: 130 نفر شاکی بودن ؟ پس این 35 نفر چیه؟
از بین اونها 35 تاشون از گروه قبل فوریه 2008 که سیمپلیفاد گفته می شند بودند