+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

Fathom Five National Marine Park

Fathom Five National Marine Park
A sea kayaker navigates the rocks around Flowerpot Island in Ontario’s Fathom Five National Marine Park. Located on Lake Huron, Fathom Five is a marine conservation area popular with divers and paddlers and for its island boat cruises.

babakbit said:

:o :o :o
این که نوشتی یعنی چی مهیار ؟

هیچی نیست متن پیمانو به لهستانی برای طرف گذاشتم
:D

sa mon said:
پاسخ مشاور اینجانب در مورد سوالی که من در مورد ایمیلی که برای دوستمون اومده بود و از یک قرارداد صحبت شده بود پرسیدم :
این از طرف وکیلشان نیست
آقای.... که مانند ما پرونده ای در دادگاه برای ۳۸ رشته ای ها داشت و ۵۰ نفر در آن شرکت داده بود و مانند ما در حال مذاکره با دادگاه برای تعیین وقتی برای صدور مدیکال بود موفق شده است با اداره مهاجرت به توافقی برسد که اعلام شده و این ایمیلی است که ..... برای افرادی که در لیست ایمیل داشته است فرستاده است.
ما نیز در تلاشیم و مذاکرات در جریان است و تا حصول نتیجه قطعی نمی توانم در سایت اعلامی داشته باشم و یا مطلبی بنویسم.
مرسی دوست عزیز
فکر کنم همین طور باشه که وکیلتون میگند

kmahyar said:

سرریز کرده ریخته رفته هیچی دستم نیست
:(
بخاطر اینکه بچه های لشکر ما افتاده هستن و مثل شما جوخه ای ها نیستن
:P
البته خیلی ها رو جا انداختی، عیب نداره
کامیار
پانی
حاج وایمکس
وحید گلادیاتور
مهدی
مسعود
آرام
مگی
سروناز
رخساره
... و
:P :P :P
بیب بیب، تورنتویی ها برن کنار

من :P

uniques3 said:

قابل توجه غزال خانم سرجوخه تورنتو

[RTL]
ادمونتونیا در آمد نفتشون خیلی بالاست. یکی از فامیلای من یک بار بخش عمده مالیاتشون رو بخاطر درامد بالا پس گرفتن! یعنی کل شهروندا پس گرفتن!!
[/RTL]
try hard said:

تو همین سایت که مهیار معرفی کرد ادمونتون رو مقایسه کردم با بعضی شهرهای دیگه
خیلی ارزونتره تفاوتش با ونکور تو توتال 16 درصد میشه

uniques3 said:
مرسی دوست عزیز
فکر کنم همین طور باشه که وکیلتون میگند

من عین خبر شما رو برای وکیلم ارسال کردم و الان پاسخه داده که خبر صحیح است، البته بصراحت وکیل شما نگفته و اسمی از 21 روز نیورده، اما گفته وزارت مهاجرت تصمیم داره به سرعت پرونده 38 شغله ها رو سر و سامون بده

هر چند خودم خیلی به خبر اعتماد ندارم، ولی حتی اگه چند درصد هم درست باشه خبر خیلی خیلی خوبیه
فقط نمی دونم خبر مرگشون دارند چیکار می کنند

مهیار، پانی، لیدا از ویزا آفیسهای دیگه خبر ندارید؟؟؟؟؟؟؟ دارن مدیکال می دند، پاس ریکوئست می کنند؟
>:( >:( >:(خودم اصلا حوصله اش رو ندارم برم ببینم، من دوباره عصبانی ام
>:( >:( >:(آخه الان باید این ورشو یک غلطی بکنه!!! همین هفته ای چند تا پاس ریکوئست که نشد کار؟!!؟
ورشویی که هفته ای کلی پرونده رو بررسی و این پراسس می کرد چی شد خوابید؟؟!؟

بازی می کنند؟ Spider یعنی الان نشستند

09553054025994936164.jpg

یا با پرونده هامون موشک بازی می کنند؟

28927182487555335612.jpg

Peymanrs said:

من عین خبر شما رو برای وکیلم ارسال کردم و الان پاسخه داده که خبر صحیح است، البته بصراحت وکیل شما نگفته و اسمی از 21 روز نیورده، اما گفته وزارت مهاجرت تصمیم داره به سرعت پرونده 38 شغله ها رو سر و سامون بده

هر چند خودم خیلی به خبر اعتماد ندارم، ولی حتی اگه چند درصد هم درست باشه خبر خیلی خیلی خوبیه
فقط نمی دونم خبر مرگشون دارند چیکار می کنند

مهیار، پانی، لیدا از ویزا آفیسهای دیگه خبر ندارید؟؟؟؟؟؟؟ دارن مدیکال می دند، پاس ریکوئست می کنند؟
>:( >:( >:(خودم اصلا حوصله اش رو ندارم برم ببینم، من دوباره عصبانی ام
>:( >:( >:(آخه الان باید این ورشو یک غلطی بکنه!!! همین هفته ای چند تا پاس ریکوئست که نشد کار؟!!؟
بازی می کنند؟ Spider یعنی الان نشستند

بازی می کنن که آخرین ورژنه Angry Birds Space نه

[RTL]
خدا وکیلی دو تا پستش رو پشت هم بخون! یه همچین اعضایی داره هیأتتون!!!
من خیلی هنر کنم سرباز اتاق خودم باشم، چه برسه به اینکه شما رده های خودتون رو به من نسبت می دین!
[/RTL]

kmahyar said:

قابل توجه غزال خانم سرجوخه تورنتو

Peymanrs said:

هر چند خودم خیلی به خبر اعتماد ندارم، ولی حتی اگه چند درصد هم درست باشه خبر خیلی خ
فردا و پس فردا که تعطیل هستن باید منتظر دوشنبه بمونیم
[

november2009 said:
[

دوشنبه هم تعطیل هست

Ghazalllll said:
[RTL]
خدا وکیلی دو تا پستش رو پشت هم بخوتن! یه همچین اعضایی داره هیأتتون!!!
من خیلی هنر کنم سرباز اتاق خودم باشم، چه برسه به اینکه شما رده های خودتون رو به من نسبت می دین!
[/RTL]

راست می گه جوخه چی
کلا ۳ یا ۴ نفرن که همه هم سرباز صفر هستن و تا صبح باید نوبتی پاس بدن
و اما ما یک لشکر مکانیزه با امکانات هوا فضا
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

november2009 said:
[

باز خدارو شکر کنین ویزا افیس توی ایران نیست والا نصف سال تعطیل بودن
:D