+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
[rtl]
مرسده جان کجایی خواهر من؟ مهیار کم مونده بود لینک ویدئوهای آموزشی رو هم اینجا بذاره!
[/rtl]
mercedeh said:
آقا مهران حالا که میخواین برین بهتره فرقشو بدونین مانیکور مربوط به ناخن دسته و پدیکور مربوط به ناخن پا

آقا مهیار منتظریم کامل شده[font=tahoma[color=green][/color]][/font]​

Mehdi58 said:
آقا مهیار منتظریم کامل شده[font=tahoma[color=green][/color]][/font]​

ببینید برای کار در کانادا فاکتورهای زیادی اهمیت داره که برای شغل مربوط به خودتون رو براحتی می تونین از روی آگهی های استخدامی متوجه بشید
برای کار در سطح کانادا تورنتو بخاطر بیزنسی بودن شهرن خیلی خوبه و هر کسی براحتی می تونه زودتر جا بیفته و کار پیدا کنه ولی برای شخص من فاکتورهای دیگه ای هم مهم هست
اگر واقعا فامیل یا دوست صمیمی توی شهر خاصی ندارین تورنتو مقصد خوبی براتون میتونه باشه، هم وضعیت کار بهتره و هم بعضی از هزینه ها

kmahyar said:

ببینید برای کار در کانادا فاکتورهای زیادی اهمیت داره که برای شغل مربوط به خودتون رو براحتی می تونین از روی آگهی های استخدامی متوجه بشید
برای کار در سطح کانادا تورنتو بخاطر بیزنسی بودن شهرن خیلی خوبه و هر کسی براحتی می تونه زودتر جا بیفته و کار پیدا کنه ولی برای شخص من فاکتورهای دیگه ای هم مهم هست
اگر واقعا فامیل یا دوست صمیمی توی شهر خاصی ندارین تورنتو مقصد خوبی براتون میتونه باشه، هم وضعیت کار بهتره و هم بعضی از هزینه ها

قربون اون فاکتورهات. میشه بیشتر راهنمایی کنی؟​

mercedeh said:
آقا مهدی ما هم مثل شما بین تورنتو و ونکوور تردید داریم
در مورد ونکوور فقط از جهت پیدا کردن کار نگرانیم

برای کار که کلگری را پیشنهاد میکنن​

sa mon said:
وحید (ها) هم هستن فکر کنم

سعید جان ونکور که سندش به نام منه

بابا اين ونكوور بهشته. هرچي تو خيابوناش دور ميزنم سير نميشم. طبيعت هم يارشونه. همش درخت. همش سبز. ميدونيد بيشتر از همه چيز نگران چيم. اينكه برم اونجا يه مدتي زندگي كنم و حسرت اين همه سالهايي رو بخورم كه اينجا از خيلي نعمتها و امكانات محروم بوديم.

Mehdi58 said:
قربون اون فاکتورهات. میشه بیشتر راهنمایی کنی؟​

1. Safety and low crime rate
2. Clean environment
3. Living expenses (housing, gas, utilities, grocery, shopping and etc...)
4. More job opportunities
5. Diverse cultures
6. Friendliness of peole
7. Weather and climates

mercedeh said:
در بهشت بودن ونکوور و همینطور آب و هواش شکی نیست ولی مسئله کار هم خیلی مهمه اگه نتونی کار پیدا کنی همون بهشت هم جهنم میشه
تو تموم دنیای به این بزرگی توی این کهکشان به این عظمت و تو این کائنات بینهایت ما باید تو خاور میانه بدنیا میومدیم اند شانسه دیگه

اینکه بد بینی محض هستش اگه بخواین اینجوری فکر کنی که شاید الان زلزله بیاد پس نمیشه با این طرز تفکر جلو رفت، دورنمای ذهنی به این مسئله مهمه ولی نه دیدگاه مطلق

RaymondX said:

سلاااااااااااااااااااااااااااااام ، من اومدم

سلام عزیز
اولین کاری که می کنی پروفایلتو آپدیت کن که دیگه شامپو به من نگه چرا به ریموند نمیگی
:D

مدیکاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااال کجاییییییییییی

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااام من برگشتممممممممممممممممممممممممممممممم خوبین دوستان. دلم تنگ شده بود. البته میومدم سر میزدم ولی خیلی کوتاه

چه خبر؟ غیر از مهران خبر دیگه ای ندارین؟

Cost of living comparison between Toronto and Vancouver

Food in Toronto is 10% cheaper than in Vancouver
Housing in Toronto is 4% cheaper than in Vancouver
Clothes in Toronto is 3% cheaper than in Vancouver
Transportation in Toronto is 19% more expensive than in Vancouver
Personal Care in Toronto is 8% cheaper than in Vancouver
Entertainment in Toronto is 2% more expensive than in Vancouve
TOTAL 4%

البته ونکوور یک کم گرونتر میشه اونم بسته به نوع زندگی داره

Ref

mercedeh said:
خوش اومدی خبر خاصی نیست فعلا مدیکالای ورشو تو خوابه صفر خوش گذشت / حتما کلی خسته شدی

مرسی مرسده جان. خوب بود سفر. ممنون. خستگی که آرههههههههههه تولد و برنامه هاش خیلی خسته ام کرده بود. وقتی تموم شد واقعا حس خوبی داشتم.

kmahyar said:
Cost of living comparison between Toronto and Vancouver

Food in Toronto is 10% cheaper than in Vancouver
Housing in Toronto is 4% cheaper than in Vancouver
Clothes in Toronto is 3% cheaper than in Vancouver
Transportation in Toronto is 19% more expensive than in Vancouver
Personal Care in Toronto is 8% cheaper than in Vancouver
Entertainment in Toronto is 2% more expensive than in Vancouve
TOTAL 4%

البته ونکوور یک کم گرونتر میشه اونم بسته به نوع زندگی داره

Ref

مرسی عالی بود