+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
sa mon said:
تشریف بیارین روی ف ب همه رو ببینین :)

مگه ف ب ردیف شده?
اسم پیج چیه?​

Tara55 said:
ميگم عجب حماقتي كردم بليط خريدم كاملا نا اميدم كه تا قبل از ٧جون ويزا بشم
نه تارا جان مطمئن باش تا اون موقع ویزات میاد​

برای من عجیبه که همراه مدیکال کی برابر اصل پاسپورت را فرستاده بودم چون پاسپورتم جدید شده بود
ولی چرا دوباره کپی خواستن؟ آیا؟​

RaymondX said:

مگه ف ب ردیف شده?
اسم پیج چیه?​

والا خیلی وقته ردیفه ولی ملت تحویل نمیگیرن :) اسم پیج تو امضای من هست اما نمیدونم اینجا میشه لینک داد یا نه . به هر حال اون قسمت اول یعنی ف ب دات کام رو بنویسین و در ادامه
https://www.f.............k.com/pages/Iranian-Applicants-of-Federal-Skilled-Worker-Canada/282545928505872

بچه ها كسي در مورد اينكه كلاس ويكتوريا ي لوفتانزا بابت تغيي تاريخ اصلا جريمه نداره چيزي شنيدي؟؟؟​

sarvenaz said:
برای من عجیبه که همراه مدیکال کی برابر اصل پاسپورت را فرستاده بودم چون پاسپورتم جدید شده بود
ولی چرا دوباره کپی خواستن؟ آیا؟​

برابر اصل که کل صفحات پاسپورت نیست ! مگه کل صفحات رو فرستادین؟

Tara55 said:

بچه ها كسي در مورد اينكه كلاس ويكتوريا ي لوفتانزا بابت تغيي تاريخ اصلا جريمه نداره چيزي شنيدي؟؟؟​

توی متن بلیط نوشته، می تونید بخونید
اگر هم نگرانید بگید شماره پیرسون رو بدم بپرسید

kmahyar said:

برابر اصل که کل صفحات پاسپورت نیست ! مگه کل صفحات رو فرستادین؟
دقیقا کل صفحات را فرستاده بودم​

بچه ها راستی چند وقتیه از فرزانه خبری نیست
من گشتم پست زیر که مربوط به فرزانه میشه رو پیدا کردم که در رابطه با پاس ریکوئست هم هست
دوستان من شرمندم چون چند روزی هست که تصمیم گرفتم چیزی اینجا ننویسم اما در جواب یکی از دوستان که گفته بود کپی پاپورت ازشون خواستند و دوست عزیزی جواب داده بودند که این به منظله پ ر نیست می خوام بگم دوست من رو که یادتونه دقیقا دو هفته پیش گفتم کپی پاسپورت خواسته بودن ازش جمعه این هفته پاسپورت رکویست شد

sarvenaz said:
دقیقا کل صفحات را فرستاده بودم​

می خواستن کل تغییرات داشته باشن لیبل ویزاتونو بچسبونن داخل کپی، و تایید کنن که کپی شما برابر اصل پاسپورت هست تا بفرستن آنکارا
شما توی مدارک نگفته بودید کپی پاسپورت فرستادید قبلا، دوباره جوگیر شده بودی، افیسر حواسش جمع بوده
:D

helensalon said:
بچه ها راستی چند وقتیه از فرزانه خبری نیست
من گشتم پست زیر که مربوط به فرزانه میشه رو پیدا کردم که در رابطه با پاس ریکوئست هم هست
دوستان من شرمندم چون چند روزی هست که تصمیم گرفتم چیزی اینجا ننویسم اما در جواب یکی از دوستان که گفته بود کپی پاپورت ازشون خواستند و دوست عزیزی جواب داده بودند که این به منظله پ ر نیست می خوام بگم دوست من رو که یادتونه دقیقا دو هفته پیش گفتم کپی پاسپورت خواسته بودن ازش جمعه این هفته پاسپورت رکویست شد

اکثرا اخبار پاسپورت ریکوئست مال دوست یکی دیگه میشه، با اینها نمیشه جامعه آماری ساخت

بچه ها
ایوان همین الان کپی پاس ریکوئست شد

خودش با موبایل بود من خبر دادم

Lidaaa said:
بچه ها
ایوان همین الان پاس ریکوئست شد

خودش با موبایل بود من خبر دادم

کپی یا پاسپورت ریکوئست؟

Lidaaa said:
بچه ها
ایوان همین الان پاس ریکوئست شد
هورا مبارک باشه پس امروز روز پاس ریکویسنت ن