+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
kmahyar said:

ویزای کانادا دریافت شد، به امید اینکه مدیکال و ویزای همتون زود بیاد اینجارو خودم منفجرش کنم

خیلی خیلی مبارک باشه مهیار جان
:'(من که با این توقف دوباره مدیکال ها کلا امیدم رو از دست دادم. نمی دونم شاید سرنوشت ما اینه که تو همین خراب شده بمونیم

nina82 said:
persons pending... کسری جان تو جدول نوشته تعداد افراد

خوب پس من سوتی دادم... عذرخواهی میکنم​

kmahyar said:

ویزای کانادا دریافت شد، به امید اینکه مدیکال و ویزای همتون زود بیاد اینجارو خودم منفجرش کنم

:)مبااااااارکه

kmahyar said:

من اومدم، تا چند مین دیگه پستام شروع میشه

:D :D :D

:)خیلی خوش اومدی خوش خبر باشی منتظرت بودیم

kmahyar said:

خیلی مبارکه مهیار جان خیلی باحالی. میخوامتتتتتتتتتتت

kmahyar said:

تبریک مهیار جان امیدوارم به زودی از تو ونکور پستهایت را بزاری

kmahyar said:

مبارک ها باشد​

kmahyar said:

خبر دارم برات شهره جان، هی نزنی توی سر آنکار

آقا مبارکا باشه! دیگه واسه چی داری بر می گردی؟ از همونجا برو کانادا دیگه
!!!یه جماعت گشنه ایی اینجا منتظرت هستن، از ما گفتن بود
:P
!چه خبری داری که به آنکارا هم ربط پیدا می کنه؟ قضیه جالبتر شد
::)

kmahyar said:

ممنون پانی جان، یک دنیا تشکر از بابت مهربونیت
پس شما هم امروز سفارت بودی
نکنه با 26 تا پاسپورت اومده بودی؟
کی میخوای پرواز کنی ؟

مهیار جان مبارکتون باشه کاش میشد همگی با هم یه سور راه مینداختیم....طوری نیست باشه طلبت ایشالله کانادا....آخه شما نفر اول جمع مایین که پاسپورتتون به ویزای کانادا مزین شد.شاد و تندرست باشید..​

kmahyar said:

خیلی خیلی مبارک باشه امیدوارم پاقدمتون خیر باشه و تا چند ماهه آینده که ماها مییایم یه شرکت درست حسابی تو ونکوور زده باشین و ماروهم استخدام کنید ;) 8)

چقدر این تصویر که گذشتی و خبری که بالاش دادی قشنگ و شادی بخش بود. مبارکت باشه مهیار

Samaa said:
مرسيييي مريم عزيزم
.... راستش خانوادگي رفتن خيلي سخت تره چون بايد يه زوج و شايدم يه بچه اونجا جا بيوفتن.... به نظرم يه هييت هم واسه خانواده ها بايد تشكيل بشه!!!!!

هیئت و این صحبتها فقط یه شوخی یه برای اینکه این دوران سخت و طولانی راحت تر بگذره و یه خورده از فکر تنهایی و سختیهای اونجا دور شیم.ما هممون یه هیئتیم هیئت منتظران...​

مهیار میخواد یه خبر بذاره ادم رو نصف جوون میکنه

kmahyar said:

مبارک باشه اقا مهیار امیدوارم همه کاراتون به همین خوبی و به سرعت طی بشه و موفق و پیروز باشید وامیدوارم بقیه دوستان هم در این ماه مبارک عیدیشون رو بگیرند.به امید خدا :)