+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
saba3411 said:
سلام به همگي
من هم از اونجا اسمشو نبر امدم اينجا​
خوش آمدید. فقط بدونید اینجا کلماتی مثل حاجی، سید، شلمچه، هیئت، نوحه، شامپو، سماق، کشک، افیسر آرام رو خیلی می بینید. که برای اینکه تو باغ باشید یا باید این 350 صفحه رو از اول بخونید یا ;Dباید دندون رو جیگر بذارید تا کم کم جابیفتن

راستي امروز من يه نامه از ورشو دربافت كردم كه از ما كپي تمامي صفحات پاسپورت رو خواسته و گفته كه بايد ظرف مدت 30 روز براشون پست يا ايمل كنيم
ما مديكالمون تقريبا دو ماه پيش اومده بود و تقريبا يك ماه و نيم پيش رسيده ورشو​

saba3411 said:
راستي امروز من يه نامه از ورشو دربافت كردم كه از ما كپي تمامي صفحات پاسپورت رو خواسته و گفته كه بايد ظرف مدت 30 روز براشون پست يا ايمل كنيم
هورا هميشه خوش خبر باشي صبا جان

[rtl]
خیلی خیلی خوش بحالتون!
رسما احساس برم سرمو بذارم بمیرم داره بهم دست میده!
[/rtl]

saba3411 said:

saba3411 said:
چه خبر خوبی ...امروز بعد از قضیه دلار این دومین خبر خوبی بود که شنیدم.منم شرایط زمانی مدیکالم مثه شماست پس منم منتظر این ایمیل باشم. ;)

saba3411 said:
ضمنا من تو جدول رديف 20 يا 21 هستم

ID sab3411​

صيا جان چرا اطلاعات و اخبار رو مقطع به مقطع ميگي؟ ;D

Ghazalllll said:
[rtl]
خیلی خیلی خوش بحالتون!
رسما احساس برم سرمو بذارم بمیرم داره بهم دست میده!
[/rtl]

حسین جان این غزال چی داره می گه این جمله یعنی چی : «رسما احساس برم سرمو بذارم بمیرم داره بهم دست میده»؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهیار بچه ها دارن از دست می رند؟!!؟؟
کمکککککککککککککککککک
???مدیکال بدین به این بچه ها
شاید هم همون مشکلی که حامد گفت براشون پیش اومده؟؟؟

saba3411 said:

شما همون دکتر صبا هستین؟

میشه مشخصاتتون رو بگین . از اعتبار پاستون چقدر مونده بود؟

titi_lotfi said:
شما همون دکتر صبا هستین؟

میشه مشخصاتتون رو بگین . از اعتبار پاستون چقدر مونده بود؟

نه تی تی جان فکر کنم دکتر صبا کمتر از یکماهه که مدیکالش اومده
راستی تی تی جان می شه بخاطر گل روی حاجی از راست به چپ بنویسی

ما که اولش 25000 دلار تو حسابمون بود و الان فکر نکنم 15000 تا بیشتر ارزش داشته باشه. خوبه که کمیسون فروش خونه نمیدیم چون مستاجریم!!​

من اسمت رو تو جدول ندیدم صبا. کدوم جدول

[rtl]
همه داره یه خبری از پروندشون میشه، فکر کنم من بمونم پشت سر همه فرودگاه و جارو کنم بیام!!!
مگه دستم به این حامد نرسه!
[/rtl]
Peymanrs said:

حسین جان این غزال چی داره می گه این جمله یعنی چی : «رسما احساس برم سرمو بذارم بمیرم داره بهم دست میده»؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهیار بچه ها دارن از دست می رند؟!!؟؟
کمکککککککککککککککککک
???مدیکال بدین به این بچه ها
شاید هم همون مشکلی که حامد گفت براشون پیش اومده؟؟؟

Ghazalllll said:
[rtl]
همه داره یه خبری از پروندشون میشه، فکر کنم من بمونم پشت سر همه فرودگاه و جارو کنم بیام!!!
مگه دستم به این حامد نرسه!
[/rtl]
غزال جان نگران نباش. چون اونیکه پشت سرت آب می ریزه خودمم. بابا واسه خیلی ها خبری نیست منتها نمی دونم چرا این مرفهین بی درده مدیکال گرفته اینقدر تو چشم می یان
;D ;D ;D​

Afshinshailin said:
سلام قيمت ذكر شده مربوط به بليط يكطرفه است؟ مقصد كجاست؟

بله بلیط یکطرفه گرفتیم از تهران به تورنتو و در استانبول توقف دارد. طول سفر 17 ساعت است