+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
بچه ها فاز منفی ندین که اینو از تو اپلای ابراد کپی کردم

مدیکال یکی از دوستان من امروز آمد.
ارسال مدارکش به سیدنی 1 جون 2009 بوده. ازش ابدیت هم خواستند(سوء پیشینه،حساب بانکی ، بیمه و فرم اسکجوال )

سلام، میشه یکی راهنمائی کنه که چطور میشه مانی اردر برای لندینگ فی گرفت؟ از کجا و آیا مطمئن هست؟

M.Farjam said:
خوشبحالتون رفتید تو فاز بلیط. ما که هنوز اندر خم کوچه مدیکال هستیم. تازه اگه سریع هم مدیکال بدن تا 3-2 ماهه دیگه طول می کشه نوبت ما بشه. امروز هم که مدیکال ندادند. بازم من رفتم تو
فازمنفی. اگه فردا هم مدیکال نیاد معلوم می شه سرعتشون موقتی بوده
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
عزيزم ما هم اكتبري هستيم و امروز برا جون ٢٠١٣ بليط گرفتيم مسولش مي گفت تا ٦ روز ديگه ٢ ميليون تومان برا ٣نفر گرون ميشه تازه اگر قضييه بليط با دلار ازاد پيش نياد؟!؟!؟!؟

Ghazalllll said:
[rtl]
سلاااام

ماشااااااااالله چه سرعتی تو صفحه اضافه کردن!!!
بگین چقدرش مال خبرای خوبه؟!
[/rtl]
امروز 2 تا مدیکال داشتیم یکی سروش 88 از آآ و یکی هم از دوستان مریم توی آآ ارسال به سیدنی 1 جون بوده
فرجام عزیز گریه نکنین شاد باشین

mercedeh said:
امروز 2 تا مدیکال داشتیم یکی سروش 88 از آآ و یکی هم از دوستان مریم توی آآ ارسال به سیدنی 1 جون بوده
اینا ماله دیروز بوده امروز فهمیدن یا واقعا مال امروز بوده

Ghazalllll said:
[rtl]
واااااااااااااااااااااااااااای مدیکال مهدی اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چقدر روضه خوند که د م میشه!!! MAC!

حامد چی؟ از پرونده حامد خبری نشد؟
[/rtl]

مدیکال حامد هم دیروز اومد

دوستان قديميتر ميشه در مورد اينكه اخر عدم سوپيشينه ١ماهاعتبار داره يا ٣ماه؟؟خودش يا ترجمش؟؟يعني بگيريم و تا اعتبار يك ماهش تموم نشده بديم ترجمه كه سه ماه اعتبار داشته باشه؟؟؟؟؟

[rtl]
وای مدیکال حامدم اومده!
مرده این ابراز احساساتو جواب دادنتونم این همه اینجا خبرای خوب هست، اونوقت هیشکی جواب منو نمیده!!!
خیلییییییییییییییییییییییییی خوشحاااالم!
حامد جان! مهدی جان مبارک! و البته بقیه دوستانی که هنوز نرسیدم بخونم.
[/rtl]

Ghazalllll said:
[rtl]
واااااااااااااااااااااااااااای مدیکال مهدی اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چقدر روضه خوند که د م میشه!!! MAC!

حامد چی؟ از پرونده حامد خبری نشد؟
[/rtl]

[rtl]
مرسده جان! آرام جان! ممنون که تحویلم گرفتین!
[/rtl]
aram_golbaghi said:
مدیکال حامد هم دیروز اومد

mercedeh said:

منظور از حساب بانكي سپرده ثابته ؟يا كاركرد حساب ٦ماهه؟؟(ايني كه ميگين سريعتر تا ارز دولتي گرون نشده بگيريم!!!)

Ghazalllll said:
[rtl]
وای مدیکال حامدم اومده!
مرده این ابراز احساساتو جواب دادنتونم این همه اینجا خبرای خوب هست، اونوقت هیشکی جواب منو نمیده!!!
[/rtl]
;D ;Dغزال جان ما نمی دونستیم تو یه قرنه اینجا سر نزدی. مدیکال حامد که خبرش خیلی تکراری شده. بابا یکم فعالتر باش. بیشتر سر بزن تا تاریخ مصرف خبرها تموم نشده خوشحالی کنی

Ghazalllll said:
[rtl]
وای مدیکال حامدم اومده!
[/rtl]

:)آخه غزال جان دیروز و پریروز نبودی کلی ابراز احساسات کردیم. خیلی دو روزه خوبی بود.

onlynegar said:
بچه ها فاز منفی ندین که اینو از تو اپلای ابراد کپی کردم

مدیکال یکی از دوستان من امروز آمد.
ارسال مدارکش به سیدنی 1 جون 2009 بوده. ازش ابدیت هم خواستند(سوء پیشینه،حساب بانکی ، بیمه و فرم اسکجوال )

:oالان چه وقت بیمه خواستنه آخه؟ الان همراه مدیکال خواستن یا قبلاً خواسته بودن؟

Tara55 said:
منظور از حساب بانكي سپرده ثابته ؟يا كاركرد حساب ٦ماهه؟؟(ايني كه ميگين سريعتر تا ارز دولتي گرون نشده بگيريم!!!)

اگر حساب سپرده باشه كه ديگه گردشي نداره و تو اون گواهي نوشته كه اين سپرده از كي باز شده و تا كي اعتبار داره.. اگر كه حساب هاي ديگه باشه گردش 6 ماه رو دقيق مينويسن و در انتها مي نويسن مجموع گردش چقدر بوده در 6 ماه آخر..​

از من هم همراه مدیکال بیمه خواستن​