+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
maryamm said:
سلام دوستان.برای آپدیت مدارک در فرم اسکجوال 1 باید تاریخ سفرها نوشته میشد؟من 2 سال پیش یه سفر 2 هفته ای به مالزی داشتم ولی موقع پر کردن فرم وکیل من نه کپی پاسپورت ازم خواست نه اطلاعات سفر....لازم بوده و ایشون نخواستن یا این 2 هفته مهم نیست!!!؟؟؟
It is not necessary. You should report it if your travel takes more than 6 months.

وزنه برداری مدال نقره و کشتی هم طلا گرفتیم , کلی خوشحال شدم ,میشه نتیجه گرفت که هنوز عرق ملی دارم

saeedCan said:
It is not necessary. You should report it if your travel takes more than 6 months.

مرسی از راهنماییتون.

maryamm said:
سلام دوستان.برای آپدیت مدارک در فرم اسکجوال 1 باید تاریخ سفرها نوشته میشد؟من 2 سال پیش یه سفر 2 هفته ای به مالزی داشتم ولی موقع پر کردن فرم وکیل من نه کپی پاسپورت ازم خواست نه اطلاعات سفر....لازم بوده و ایشون نخواستن یا این 2 هفته مهم نیست!!!؟؟؟

به نظر من باید عنوان بشه . طول سفر مهم نیست.
اگر بیشتر از 6 ماه اقامت داشته باشید که سوء پیشینه هم لازمه ولی سفر به معنی ورود و خروج از مرز کشور باید عنوان بشه
.

Afsane1978 said:
فایل نامبر اول جولای ۲۰۱۰ دوم اکتبر۲۰۱۰ پیشگویی کنید لطفا

افسانه جان نمی شه به راحتی پیشگویی کرد ولی اونچیزی که معلومه آخرهای صف هستین

ولی زیاد نگران نباش بنظر می یاد بزودی همه ما به نتیجه می رسیم
من مطمئنم تصمیم ندارن پروسه ماها رو طولانی کنند

به به تبریک به همه ی مدیکالی های امروز
درسته که من مدیکال نگرفتم اما عوضش دیشب خواب دیدم که ویزام اومد و بهم گفتن شما احتیاجی به مدیکال دادن نداری فقط حیف که ساعت زنگ زد و مجبور شدم جای گرفتن ویزام برم سر کاااااااررررر

Afsane1978 said:
فایل نامبر اول جولای ۲۰۱۰ دوم اکتبر۲۰۱۰ پیشگویی کنید لطفا
افسانه جان مدارک دریافت سیدنی رو باید بگی مبنا اون تاریخه

Peymanrs said:

:-\آی دی ها که یادمون نمی مونه

هم رو نتونستم در جدول پیدا کنم ssmmz راستی این اسمت

پیمان جان اگه شما زحمت جدول رو میکشی تاریخ ارسال من 30 نوامبر هست که 30 دسامبر زده شده ...میخواستی بالاتر از من باشی ؟ :D راستی الان یادم افتاد کد مشترک هم داریم . آیدی جدول من همون saeedm خدابیامرز هست

یه جدول تخمینی رو هم اگه اشتباه نکنم خانم لیدا واسه زمان مدیکال گذاشته بود (اونور) کسی لینکش رو داره ؟ یا البته خودشون

سلام

با سلام
من چندین وقت پیش درباره حذف وگیل پرسیدم
هنوز من اقدامی نکردم، حالا دوباره اومدم سر زدم اینجا
واقعن مبارکه
چقدر مدیکال
...
تبریک به همه اونایی که مدیکال گرفتن

چرا اسم من از جدول پاك شده؟؟؟؟؟؟؟
لطفا مشخصات منو دوستان درج نمايند
cio 29 march 2010
file 1 1 june 2010