+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
farhadjoon said:
داداش اسم منم می نوشتی دوره هم باشیم​

فرهاد جون این لیست افراد منتظر مدیکاله، شما که مدیکالت اومده
:Pکلا من پایه ام دور هم باشیم

nina82 said:
دوستان، من یه کار پت و متی خنده دار کردم! دیدم تعداد پست هام از 20 زده بالا گفتم آخ جون سریع برم پروفایلمو ادیت کنم و به هر کی می خوام امتیاز بدم و لینک بزارمو از این کارا، خلاصه جو گرفتم حس کردم قدیمیه فروم شدم یه دفعه نسبت به فروم احساس مسئولیتم گل کرد گفتم بزار اول پست های بی محتوامو که فقط تبریک و این چیزاست حذف کنم! خوب که حذف کردم و پست هام رسید به چهار تا دیدم عجب کاری کردم! باز شدم زیر 20 تا پست نه میتونم امتیاز بدم نه پروفایل ادیت کنم نه هیچییی شدم یه کاربر سطح پاییین
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dآخی!!!!!​
+++++++++10000000000ناراحت نباش​

Lidaaa said:
سلام و تبریک فراوان به
عزیز mahdi717
عزیز Halle
عزیز rezashalizar
عزیز farham و
به امید مدیکال سایر دوستان
:)
به به لیدا ی عزیز
کم پیدایید؟

nina82 said:
دوستان، من یه کار پت و متی خنده دار کردم! دیدم تعداد پست هام از 20 زده بالا گفتم آخ جون سریع برم پروفایلمو ادیت کنم و به هر کی می خوام امتیاز بدم و لینک بزارمو از این کارا، خلاصه جو گرفتم حس کردم قدیمیه فروم شدم یه دفعه نسبت به فروم احساس مسئولیتم گل کرد گفتم بزار اول پست های بی محتوامو که فقط تبریک و این چیزاست حذف کنم! خوب که حذف کردم و پست هام رسید به چهار تا دیدم عجب کاری کردم! باز شدم زیر 20 تا پست نه میتونم امتیاز بدم نه پروفایل ادیت کنم نه هیچییی شدم یه کاربر سطح پاییین
;Dخیلی خندیدم ;D​

Peymanrs said:

فرهاد جون این لیست افراد منتظر مدیکاله، شما که مدیکالت اومده
:Pکلا من پایه ام دور هم باشیم
اشکال نداره منم یه رنگی می زدی بجز قهوه ای
خون آرام از خون من که آبی تر نیست که​

mahdi717 said:
[rtl]ممنون آرام جان.
آره اومده تی تی
ارسال مدارک 15 می بوده
[/rtl]​

مبارک باشه مهدی جان

Ahora said:

تو رسما جیگر من بیدی دکتر

فدای شما . باز اقلا خوبه میدونم 15 روز با تو فاصله دارم . میشه یه چیزایی حدس زد

farhadjoon said:
اشکال نداره منم یه رنگی می زدی بجز قهوه ای
خون آرام از خون من که آبی تر نیست که​
آرام که آرامه جانه

halle said:
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دوستان مدیکال ما هم اومد خیلی خوش حالم می دونم شما هم خوش حال میشید.خدایا شکرت ;D ;)

مدیکالت مبارک باشه هاله جان

Peymanrs said:

شرمنده سعید جان
:Pاصلا متوجه اسمت نشدم!!! شاید چون تند تند آیدیت رو عوض می کنی

ما مخلصیم . آی دی عوض میشه عوض نمیکنم . به هر حال هر چه از دوست رسد نیکوست .... امیدوارم این رو دیگه مجبور نشم عوض کنم . ضمنا مدیکال دوستان رو به همشون و فرود کوریوسیتی روی مریخ رو به کفار تبریک میگم

Farham said:
اندکی صبر سحر نزدیک است
مدیکال من هم الان اومد
مشخصات من:
سیدنی: 15 می 2009، فایل اول: 19 جون 2009، ورشو: 1 دسامبر 2012، اینپراسس: 25 ژانویه 2012. بدون آپدیت. الان لندیگ فی رو هم خواسته اند
در ضمن تو جدول ردیف 67 هستم..
[/right
]​
[/righ

مدیکالت مبارک باشه فرهام جان

nina82 said:
خیلی عاااااااااااااالی بود کلی خندیدم واسه همین +1 بهت دادم

قابل توجه سید پیمان، حاج حسین و پسران
به خبر زیر توجه کنید
معاون اجتماعي سازمان بهزيستي گفت: طلبه‌هاي زن و هيات‌هاي مذهبي در اولويت دريافت مجوز ايجاد مهدهاي كودك هستند، چرا كه ايجاد مهدهاي كودك با رويكرد ديني در اولويت سازمان بهزيستي قرار دارد.
بر و بچ هیات خیالتون راحت، اگه اونجا کار پیدا نشد حداقل مهد کودک میتونید بزنید
سید حالا برو بچه ها رو هماهنگ کن

kmahyar said:

میهار جان کلا عکس های قشنگی میذاری برای بچه ها و روحیه منتظرین از هر دو نوع مدیک و پ ر رو هم شاد میکنی
مرسی
شرمنده فعلا بساط 168 دارم واسه امتیاز

kmahyar said:

ممنون مهیار عزیز. همیشه از اطلاعات خوب شما استفاده میکنیم