اخه من نمی مونم اونجاqorashi said:خوب اینجوری خوبه که. فکر کردم یکطرفش انقدر گروه. ;D
اخه من نمی مونم اونجاqorashi said:خوب اینجوری خوبه که. فکر کردم یکطرفش انقدر گروه. ;D
سلام سروناز جان. شما قبلا مدیکالت اومده بود. پس این میشه همون پاس ریکوئست دیگه. لطفا ریش سفیدان اینجا جواب بدن. سروناز کی مدیکالت رسید لندن؟sarvenaz said:تبریک به همه دوستانی که مدیکال و پ ر دریافت کرده اند
وکیل ما هم امروز خبر دادند که به تاریخ 1 اگوست مدارک زیر را بفرستم
1- کپی پاسپورت
2- لندينگ فی
3- پرينت گردش حساب
به این ميگن پاس ريکویست؟آِيا؟؟!
hamed. said:مدیکال ما اومد
با عرض پوزش از دوستان خوبم و تشکر از حاجی و وحید شلمچه عزیز
عدم سوء پیشینه
پرینت 6 ماهه که من سپرده ثابت دارم
کپی گذرنامه ها
لندینگ فی
سوابق سفرهای 10 سال اخیر
جدول 1
دیگه چیز دیگه ای هم بود که میتونستن بخوان؟
sarvenaz said:تبریک به همه دوستانی که مدیکال و پ ر دریافت کرده اند
وکیل ما هم امروز خبر دادند که به تاریخ 1 اگوست مدارک زیر را بفرستم
1- کپی پاسپورت
2- لندينگ فی
3- پرينت گردش حساب
به این ميگن پاس ريکویست؟آِيا؟؟!
titi_lotfi said:سلام سروناز جان. شما قبلا مدیکالت اومده بود. پس این میشه همون پاس ریکوئست دیگه. لطفا ریش سفیدان اینجا جواب بدن. سروناز کی مدیکالت رسید لندن؟
halle said:[font=tahoma[right][/right]]با عرض سلام به همه دوستان خوب و صمیمی و شاد این فروم و تبریک به آقای حامد بابت مدیکال،من همیشه به این فروم سر میزنم وخیلی از کامنتهای شما شاد می شم.برای ما هنوز مدیکال نیومده با این که ما آپریل هستیم.این هفته ظاهرا به کد 3112 بیشتر از بقیه مدیکال دادن این رو هم از جدول 38 تایی و هم از روی سایت دکتر می گم.فکر می کنم رشته در یک تاریخ یکسان اولویت داشته باشه.به هر حال فکر می کنم برای همه مدیکال صادر خواهد شد.ولی چیزی که بیشتر از مدیکال منتظرش هستم پاسپورت ریکوئست شما دوستانی است که بیش از3 ماه از مدیکالشون گذشته به امید پیروزی وخبرهای خوب برای همه دوستان[/font].
halle said:[font=tahoma[right][/right]]با عرض سلام به همه دوستان خوب و صمیمی و شاد این فروم و تبریک به آقای حامد بابت مدیکال،من همیشه به این فروم سر میزنم وخیلی از کامنتهای شما شاد می شم.برای ما هنوز مدیکال نیومده با این که ما آپریل هستیم.این هفته ظاهرا به کد 3112 بیشتر از بقیه مدیکال دادن این رو هم از جدول 38 تایی و هم از روی سایت دکتر می گم.فکر می کنم رشته در یک تاریخ یکسان اولویت داشته باشه.به هر حال فکر می کنم برای همه مدیکال صادر خواهد شد.ولی چیزی که بیشتر از مدیکال منتظرش هستم پاسپورت ریکوئست شما دوستانی است که بیش از3 ماه از مدیکالشون گذشته به امید پیروزی وخبرهای خوب برای همه دوستان[/font].