+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
shamloo said:

بابا باز شما احتمال مدیکال گرفتن واسه خودتون قائلید. منی که پروندم هنوز حتی تو آنکارا اینپراسس نشده چی بگم؟
:(
بیا پیمان جان، نصف سماق من مال تو
!!!خدا نگذره از این وحید محتکر

Baba we are under sanctions , pas dont more darkhast vase somagh ;)

shamloo said:

بابا باز شما احتمال مدیکال گرفتن واسه خودتون قائلید. منی که پروندم هنوز حتی تو آنکارا اینپراسس نشده چی بگم؟
اخي دلم سوخت :'( :'( :'( من تا حالا اصلا" از سماق هام استفاده نكردم همش واسه شما منت نكشيد[/].​

shamloo said:

تو هنوز این پراسس نشدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟
بعدش این همه اینجا دور برداشتی؟

>:( >:( >:(مهیار جان، پانی جان این بچه ها چین اومدن اینجا؟ مگه محدودیت سنی نداره اینجا؟

Peymanrs said:

تو هنوز این پراسس نشدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟
بعدش این همه اینجا دور برداشتی؟

>:( >:( >:(مهیار جان، پانی جان این بچه ها چین اومدن اینجا؟ مگه محدودیت سنی نداره اینجا؟

در مورد انکارا چیزی نمیشه گفت پیمان جان اوضاعش خیلی خراب، شهره اینجا اعلام پناهندگی کرده اگه بخوایم اخراج از فرومش کنیم باید بره یک جای دیگه
:D

Ghazalllll said:
[rtl]
پیمان جان این سیمپلیفایدا رو خدا از درگاهش رونده دیگه شما باهاشون اینطوری برخورد نکن!
[/rtl]
نه غزال جان 29 تایی هست این حسین

paniz said:
نویسنده این متن در کدام استان کانادا ساکن هست؟ من با بعضی از فرمایش ایشان موافق نیستم
امیر جان نویسندش به گفته خودشون توی شهرها و استانهای زیادی زندگی کرده و اون زمان در ونکور ساکن بوده.
البته من هم عرض کردم شاید تا حالا شرایط فرق کرده باشه. چون این توضیحات مربوط به چند سال پیشه. خوشحال میشم اگه شما هرجا نیاز هست اصلاح بفرمائید.

shamloo said:
ادعای دروغین حقوق بشرتون گوش فلک رو کر کرده، اونوقت معیارهای دوگانه دارید در برخورد با پناهندگان
>:( >:( >:(
بنده پنج ساله یه پرونده سیمپلیفاید دارم که چند روز پیش انداختنش تو سطل زباله به دستور جان کوچولو
یه 29 تایی هم دارم که داره تو آنکارا خاک می خوره
...
چشمی بهم زدیم و دنیـا گذشت
دنبـال هم، امـروز و فردا گـذشت
دل میگه باز فردا رو از نو بساز
ای دل غافل دیگه از ما گذشت
...
:'( :'( :'(
مهیار جان من فعلاً برم که تو کمپ واسه آواره ها با شهرام برنامه داریم

نه عزیز شما همنیجا باش، تا جایی هم که من میدونم تاپیک ما کمپ نداره اگر کسی بره با خواست خودش بوده
قوانین اینجا فراتر از حقوق بشر و منشور صلح سازمان ملل هست
:)

shu said:
[font=tahoma :)[/size][/size][/color]]بخشید یک سئوال دارم . اگه توی فورمها لند رو تورنتو زده باشیم و الان بخواهیم برویم ونکوور .آیا شدنی است و آیا " آر پر" رو " به شهر جدید و آدرس جدید میفرستند یا نه ؟[/font]

شما چون برای فدرال اقدام کردی هر جا بخوای می تونی لند کنی
اغلب وکیلها در پر کردن فرمها از طرف خودشون آنتاریو رو می زنند
ولی الزامی به لندینگ در اون استان رو نداری

Peymanrs said:

ممنون امیر جان
سایت فوق العاده ایه، از همه مهمترش اینکه عکس خونه ها رو داره خیلی جالبه
فقط یک سوال این 1600 دلار برای یک نفره یا برای یک زوج

امیر جان کمترین رقم رو برای یک زوج گفته پیمان جان

paniz said:
بستگی داره که در کجای ونکوور بخواهید سکونت کنید. اما از حداقل ۹۰۰ دلار تا ۱۴۰۰ دلار برای یک برای اجاره منزل یک خوابه باید پول بدید
از این لینک میتونید کمک بگیرید: http://vancouver.en.craigslist.ca/apa/
بستگی داره که چجوری بخواهید زندگی کنید، اما حداقل ماهی ۱۶۰۰ دلار خرج زندگی شما خواهد شد

ممنون امیر عزیز از لینک خوبت.
آیا همچین چیزی برای تورنتو هم هست؟

بخشید یک سئوال دارم . اگه توی فورمها لند رو تورنتو زده باشیم و الان بخواهیم برویم ونکوور .آیا شدنی است و آیا " پی آر" رو " به شهر جدید و آدرس جدید میفرستند یا نه ؟

shamloo said:
ادعای دروغین حقوق بشرتون گوش فلک رو کر کرده، اونوقت معیارهای دوگانه دارید در برخورد با پناهندگان
>:( >:( >:(
بنده پنج ساله یه پرونده سیمپلیفاید دارم که چند روز پیش انداختنش تو سطل زباله به دستور جان کوچولو
یه 29 تایی هم دارم که داره تو آنکارا خاک می خوره
...
چشمی بهم زدیم و دنیـا گذشت
دنبـال هم، امـروز و فردا گـذشت
دل میگه باز فردا رو از نو بساز
...
:'( :'( :'(
مهیار جان من فعلاً برم که تو کمپ واسه آواره ها با شهرام برنامه داریم

:'( :'( :'( راستش رو بگم من هم پشیمونم اونجوری گفتم!!!
دوباره هیجانی شدم، منو ببخش، اصلا نمی دونستم سیمپلیفایدیی هم بودی

حسین جان حاجی رو ببخش

shamloo said:

......
من توبه کردم از عشق
که رفته برنگردم
بی تو به جون رسیدم
از توبه توبه کردم
......
(فعلاً وسط کنسرتم حاج پیمان، بعداً با هم صحبت می کنیم)
;D

اینم

توبه رو خوب اومدی

shu said:
بخشید یک سئوال دارم . اگه توی فورمها لند رو تورنتو زده باشیم و الان بخواهیم برویم ونکوور .آیا شدنی است و آیا " پی آر" رو " به شهر جدید و آدرس جدید میفرستند یا نه ؟

هر جایی دوست داشتین می تونید برید و هر جایی خواستید لند کنید

Elenda said:
مرسی پانیذ جون :D

Dear Ghazal or anyone who is online now and can help me :

I'm goign to change my addreses and then cancle my representative,would you pleasae tll me that what should I do firstly?
I have prepared the change of address letter,shall I email it to Warsaw visa office then send the canclling forms to the case spesific Enq. or I have to send both within E-cas?

Or I have to send the change request and when I recieve their confirmation then send my cancelling request?

Pls pls pls pls help me unrgently