titi_lotfi said:مهیستا هستی؟ اگه اومدی بگو نمره ایلتست چند بود
سلام الان اومدم تي تي جون. نه همچين بالا هم نبود 7.5 بود[/]
titi_lotfi said:مهیستا هستی؟ اگه اومدی بگو نمره ایلتست چند بود
mahtisa said:سلام الان اومدم تي تي جون. نه همچين بالا هم نبود 7.5 بود[/]
Pani85 said:موناااااااااااااااااااااااااا
helensalon said:
باور کن اخیرا وسواس شدم از مزایای انتظاره
باید یه فیلم بسازم اسمش و بذارم در انتظار کانادا
Peymanrs said:
امیر جان ممنون از راهنمایی هات
فقط می شه هموجوری که هلن جان هم گفت در خصوص نرخ های اجاره خونه های معمولی در جای معمولی و کلا در خصوص اسکان موقت (یک ماه اول) و اسکان یکسال اول هم راهنمایی کنی
در ضمن ممنون می شم سایتی که بشه قیمتها رو از توش درآورد معرفی کنی
در خصوص یک سوال هم که مهیار جان زحمت کشید جواب داد و در خصوص حداقل هزینه ها در یکسال اول هست هم ممنون می شم نظرت رو بگی
titi_lotfi said:پس شما و آرام و اسمش رو نبر صداتون که خارج از صف مدیکال گرفتین نمره زبانتون از انگلیسی 16 بود.
[size=10pt]شما 16 بود دیگه مهیستا؟[/
بله تي تي جان. اسمشو نبر كيه حالا؟ 8)راستي من فكر كردم عكس ني ني تونو گذاشتيد درسته؟ من پيداش نكردم. اين :-*هديه تولدش از راه دور[/]
titi_lotfi said:خبر خوبت چیه مهیااااااااااااار مردیم اینقدر رفرش رو زدیم
kmahyar said:
چقدر زنگ دنگ و فنگ داره، بگذریم دوستان طی صحبتی که کردم کسانی که پاسپورت ریکوئست میشن میتونن 2 راه انتخاب کنن برای دریافت ویزا یکی رفتن به ورشو و دیگری آنکارا ولی یک تفاوتی داره اونم اینه که برای رفتن به آنکارا باید کپی پاسپورتتون رو بفرستین تا تایید بشه و بهتون اعلام میکنن که اجازه دارید به سفارت آنکارا برین یعنی قبل از نامه پاسپورت ریکوئست یک مرحله اضافی دارین و زمان بیشتری نیاز هست، در صورتیکه به ورشو برید اگر صبح پاسپورت رو تحویل بدید ظهر با ویزا بهتون بر میگردونن
Peymanrs said:
بازهم می گم کلا حرف نداری
ولی کاش خبر مدیکال می دادی به ما منتظرین ظهور مدیکال
حالا پاس ریکوئست بشیم اونموقع ....!
:-[ یکی سهمیه سماغش رو به من قرض می ده
kmahyar said:
چقدر زنگ دنگ و فنگ داره، بگذریم دوستان طی صحبتی که کردم کسانی که پاسپورت ریکوئست میشن میتونن 2 راه انتخاب کنن برای دریافت ویزا یکی رفتن به ورشو و دیگری آنکارا ولی یک تفاوتی داره اونم اینه که برای رفتن به آنکارا باید کپی پاسپورتتون رو بفرستین تا تایید بشه و بهتون اعلام میکنن که چه زمانی اجازه دارید به سفارت آنکارا برین یعنی قبل از نامه پاسپورت ریکوئست یک مرحله اضافی دارین و زمان بیشتری نیاز هست، در صورتیکه به ورشو برید اگر صبح پاسپورت رو تحویل بدید ظهر با ویزا بهتون بر میگردونن
paniz said:بستگی داره که در کجای ونکوور بخواهید سکونت کنید. اما از حداقل ۹۰۰ دلار تا ۱۴۰۰ دلار برای یک برای اجاره منزل یک خوابه باید پول بدید
از این لینک میتونید کمک بگیرید: http://vancouver.en.craigslist.ca/apa/
بستگی داره که چجوری بخواهید زندگی کنید، اما حداقل ماهی ۱۶۰۰ دلار خرج زندگی شما خواهد شد
Ahora said:
خیلی هم ممنونم اینم
+1
واسه شما