+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
utab said:
پانی عزیز سلام
دوست خوب دست از سر " نقطه " بردار و هنگام تایپ جمله هایت را بدون نقطه تمام کن
این فروم با نقطه سر لج داره​

سلام دوست عزیز
والا من تایپ نکردم
عین نوشته رو کپی پیست کردم
اصلاحش میکنم
ممنون از توضیحتون

سلام
چقذر خوبه همه هستن به همه خوشامذ میگم راستی پیمان شما برای من تو اپلای پیغام خصوصی گذاشتیذ ؟ من هم از شما و هم از مهذی ایمیل پیغام خصوصی گرفتم ولی هیچی نیست !!! راستی پسرم لیوان آب رو ریخت رو لپ تاپم من یگه نمیتونم تکمه ان رو فشار بذم کار نمیکنه بخاطر همین از ذ استفاذه کرذم. الانه که لیذا باز بهم بخنذه. بایذ کیبورذم عوض بشه ؟​

یعنی چی دست از سر نقطه بردارین؟

مهدی گیر دادیاااااااااااااااااااا
8)

[rtl]

من قسمت دوم سوال رو متوجه نشدم.
بنا به تحقیقاتی که من زمان عزل وکیلم کردم ظاهرا به وکیل اطلاع رسانی نمیشه ولی مطمئن نیستم. اگر منظور از ایمیل، ایمیل به وکیل بود البته.
[/rtl]

mahdi717 said:
کسی جواب نمیده آیا؟؟​

babakbit said:
سلام
چقذر خوبه همه هستن به همه خوشامذ میگم راستی پیمان شما برای من تو اپلای پیغام خصوصی گذاشتیذ ؟ من هم از شما و هم از مهذی ایمیل پیغام خصوصی گرفتم ولی هیچی نیست !!! راستی پسرم لیوان آب رو ریخت رو لپ تاپم من یگه نمیتونم تکمه ان رو فشار بذم کار نمیکنه بخاطر همین از ذ استفاذه کرذم. الانه که لیذا باز بهم بخنذه. بایذ کیبورذم عوض بشه ؟​

خوش امذین آفا بابک . گفتم با لهجه خوذتون حرف بزنم. من مرذم از خنذه امروز. ببین این بچه ها چیکار میکننذ

بابا حالا چه گیری هستین که اینجا که با نقطه و ارسال مسج مشکل داره و 2 تا مسج تو اینباکسش بیشتر جا نمیشه و .... بنویسین . بیاین همتون اونجا به تضمین من ...قول میدم اخطار و اینا در کار نباشه ....اونجا خیلی خوشدست تره که . من داغون میشم له له تا اینجا یه پیام بزارم !!!!! بچه ها لینک رو دارن . شاید صحیح نباشه اینجا لینک بدم !

shamloo said:

نفرمایید
!!!!من فکر کنم باید یه دوره پیش فرهاد جون بگذرونم. میگن سرتیفیکیت هم میده
;D ;D ;D

حیف که فرهاد جون نمی تونه از عکس همون فروم اینجا استفاده کنه عکسه هم خیلی نمک بود ;D

titi_lotfi said:
خوش امذین آفا بابک . گفتم با لهجه خوذتون حرف بزنم. من مرذم از خنذه امروز. ببین این بچه ها چیکار میکننذ

گرفتاریم اااا هه هه هه

saeedm said:
بابا حالا چه گیری هستین که اینجا که با نقطه و ارسال مسج مشکل داره و 2 تا مسج تو اینباکسش بیشتر جا نمیشه و .... بنویسین . بیاین همتون اونجا به تضمین من ...قول میدم اخطار و اینا در کار نباشه ....اونجا خیلی خوشدست تره که . من داغون میشم له له تا اینجا یه پیام بزارم !!!!! بچه ها لینک رو دارن . شاید صحیح نباشه اینجا لینک بدم !

آخه سعید جان اینجا کلاً یه جور دیگست. میشه شوخی کرد و این روزهای بی خبری رو راحتتر طی کرد
آکادمیا کفه هم جای خوبیه، ولی اونجا نمیشه راحت جو شوخی راه انداخت
شاید بیشتر به درد این بخوره که خبرهای جدیمون رو اونجا بزاریم
;D ;D ;D

يعني بالاخره ما تا آخر 2014 رفتيم يا هنوز نشستيم اينجا؟​

آخی منم 20 تاییم برم + بزنم

titi_lotfi said:
یعنی چی دست از سر نقطه بردارین؟

مهدی گیر دادیاااااااااااااااااااا
8)
پانی عزیز متوجه شد
منظورم این بود که هنگام تایپ، در پایان جمله اگر نقطه تنها گذاشتید این نقطه بجای اینکه آخر خط ظاهر بشه در اول خطوط خودنمایی میکنه! گفتم اصلا جمله ها را بدون نقطه تمام کنیم
ارادتمند شما​

shamloo said:

آخه سعید جان اینجا کلاً یه جور دیگست. میشه شوخی کرد و این روزهای بی خبری رو راحتتر طی کرد
آکادمیا کفه هم جای خوبیه، ولی اونجا نمیشه راحت جو شوخی راه انداخت
شاید بیشتر به درد این بخوره که خبرهای جدیمون رو اونجا بزاریم
;D ;D ;D

من روز اول از مدیر اونجا قول گرفتم که بچه ها راحت باشن . اتفاقا یکی از کسانی که با بابک ( مدیر اصلی سایت ) همنظر بودن خود پانی بود !

babakbit said:
[size=11pt]
چقذر خوبه همه هستن به همه خوشامد میگم راستی پیمان شما برای من تو اپلای پیغام خصوصی گذاشتید ؟ من هم از شما و هم از مهذی ایمیل پیغام خصوصی گرفتم ولی هیچی نیست !!! راستی پسرم لیوان آب رو ریخت رو لپ تاپم من یگه نمیتونم تکمه ان رو فشار بدم کار نمیکنه بخاطر همین از ذ استفاذه کردم. الانه که لیدا باز بهم بخنده. باید کیبوردم عوض بشه ؟
[/size]

چقدر جالب!!!! یعنی واقعا مدیرهای اپلای وقاحت را تا اینجا پیش بردند که پیامهای خصوصی رو می خونند!!! من فکر می کردم بخاطر گزارش بچه ها پیام خصوصی رو حذف می کنند ولی این چیزی که می گی معنیش اینه که دارن تمام پیامهای خصوصی رو می خونند؟؟؟!؟!؟!؟!؟ >:(ر
راستش چند وقتی می بینم چندین ایمیل در خصوص دریافت پیام خصوصی برام می یاد ولی توی باکس پیامهام هیچی نیست!!!! فکر کردم این یک مشکل برای آی دی من بوده اما.... به هر حال امیدوارم اینطوری نباشه
بگذریم اگه کسی برام توی اپلای پیام خصوصی گذاشته و جوابش رو ندادم از همینجا ازش عذرخواهی می کنم
وقتی بعضی ها حرف از قانون و رعایت قانون می زنند ولی به اصولی ترین موارد اخلاقی پایبند نیستند خیلی عصبانی می شم
البته باز هم تاکید می کنم امیدوارم اشتباه کرده باشم و این یک مشکل فنی بوده باشه

[rtl]

عصبانی نشو پیمان جان! این ماهیت سیمستمهای صلب و خودکامه هست.

[/rtl]

Peymanrs said:

چقدر جالب!!!! یعنی واقعا مدیرهای اپلای وقاحت را تا اینجا پیش بردند که پیامهای خصوصی رو می خونند!!! من فکر می کردم بخاطر گزارش بچه ها پیام خصوصی رو حذف می کنند ولی این چیزی که می گی معنیش اینه که دارن تمام پیامهای خصوصی رو می خونند؟؟؟!؟!؟!؟!؟ >:(ر
راستش چند وقتی می بینم چندین ایمیل در خصوص دریافت پیام خصوصی برام می یاد ولی توی باکس پیامهام هیچی نیست!!!! فکر کردم این یک مشکل برای آی دی من بوده اما.... به هر حال امیدوارم اینطوری نباشه
بگذریم اگه کسی برام توی اپلای پیام خصوصی گذاشته و جوابش رو ندادم از همینجا ازش عذرخواهی می کنم
وقتی بعضی ها حرف از قانون و رعایت قانون می زنند ولی به اصولی ترین اصول اخلاقی پایبند نیستند خیلی عصبانی می شم