+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
shamloo said:
شما نمی توانید وارد سایت شوید
علت: تبلیغ سایتی که در ان به اعضای این فروم بی احترامی شده
!!!!پایان ممنوعیت جولای 3012
8)
[rtl]
جاااااانننننننننننننن!!!!
چه خودشیفته ;D
[/rtl]

shamloo said:
علت: تبلیغ سایتی که در ان به اعضای این فروم بی احترامی شده
:o :o :o
8)

:oحسین جان شما هم بن شدین؟؟؟؟

بچه ها این شخص تو فروم 38 شغله ها هم بودند درسته؟

[rtl]
وقتی که وکیل معظم رو عزل میکنیم آیا از طرف سفارت ایمیلی هم ارسال میشه یا صرفا تغییرات تو ecase اعمال میشه؟
ترسم از اینه که نقطه تو ایمیلم رو نگرفته باشن.
[/rtl]

Pani85 said:
:oحسین جان شما هم بن شدین؟؟؟؟
من نه! اونی که بن شده
maggie_zaryan
که از ورود به این فروم (کاناداویزا) بن شده
چون لینک اپلای ابراد رو اینجا گذاشته
!!!فکر کنم من کلاً باید یه فکری به حال نوشته های طنزم بکنم
;D ;D ;D

shamloo said:
maggie_zaryan
علت: تبلیغ سایتی (اپلای ابراد) که در ان به اعضای این فروم بی احترامی شده
:o :o :o
;D ;D ;D

;D ;D ;Dمن جاسوس دو جانبه ام هر دو طرف سرک می کشم

خوبه که همه دور هم جمع شدین ....پیمان جان من هر کاری کردم نتونستم جواب پیام خصوصیتو بدم . از این که همه هستن خوشحالم و از اینکه غزال هم اومده بیشتر و از پیمان هم ممنونم . اما نمیدونم چرا همون اول که من اعلام کردم اونجا پیام خصوصی ها رو میخونن و پادگان شده من رو جدی نگفتین . خیلی وقت هم هست که به فروم آکادمیا کافه رفتم و هر کی رو هم تونستم جمع کردم . من با فرمت این سایت خیلی راحت نیستم و ترجیح میدم کماکان تو همون آکادمیا کافه باشم تا زمانی که مدیرش باهامون همکاری میکنه . فقط و فقط به خاطر خوشدست بودن اون سایت ....نمیدونم اینجا یه جوریه :)

shamloo said:
من نه! اونی که بن شده
maggie_zaryan
که از ورود به این فروم (کاناداویزا) بن شده
چون لینک اپلای ابراد رو اینجا گذاشته
!!!فکر کنم من کلاً باید یه فکری به حال نوشته های طنزم بکنم
;D ;D ;D

:P :P :P :P :P :P :P
جدیدا برای درک نوشته های بچه ها باید تمرین تقویت آی کیو داشته باشیم

Pani85 said:
:P :P :P :P :P :P :P
جدیدا برای درک نوشته های بچه ها باید تمرین تقویت آی کیو داشته باشیم

نفرمایید
!!!!من فکر کنم باید یه دوره پیش فرهاد جون بگذرونم. میگن سرتیفیکیت هم میده
;D ;D ;D

Ghazalllll said:
[rtl]

خوشحالم که بخشی از تکلیفتون مشخص شد!
راستش من دقیقا متوجه منظورتون نشدم! من برای مدرک تحصیلی صرفا لیسانس برق ارایه کردم و البته انتظار دارم 20 امتیاز هم بگیرم.
[/rtl]
با احترام
خواستم یک اطلاع رسانی کرده باشم و گفتم شاید شما هم جهت محکم کاری، مدرک فنی و حرفه ای را نیز ارائه داده باشید. به هر حال آفیسر مربوطه به این مدرک 2 امتیاز داده است

titi_lotfi said:
بچه ها این شخص تو فروم 38 شغله ها هم بودند درسته؟
تیتی جون اگر منظورت دوست عزیز هزارچشمی هست بله ایشون 38 تایی هستن.بنده خدا یه بارم یکی بهش پیله کرد که چرا مثل گلام تو گالیور(اینو از خودم گفتم) همش منفی بافی می کنه

بيچاره اين مترجم ها

جمله احمدي نژاد:غرب دست از بچه بازي بردارد و با دم شير بازي نكند
لوماتن چنین نقل کرد: « احمدی نژاد گفت که غرب دست از لجاجت و تجاوز به کودکان بردارد و با شیرها بازی نکند»
نشریه اسپانیایی ال پائیس نیز نوشت: « رئیس جمهور ایران غرب را متهم به کودک آزاری کرد و گفت که شورای امنیت نباید با شیرها بازی کند»
نشریه لا کرودونیای ایتالیا نیز نوشت: « احمدی نژاد به غربی ها هشدار داد که نباید با لجبازی به کودکان تجاوز کنند و شیرها را بکشند»

=======================================

جمله علی لاریجانی: با نشان دادن « لولو» ی شورای امنیت، مردم ایران رو به قبله نمی شوند
ترجمه نیوزویک: علی لاریجانی گفته است که اگر شورای امنیت مثل موجوداتی که بچه ها را می ترسانند ظاهر شود، مردم ایران به سوی قبله مسلمانان جهان دراز نمی کشند
ترجمه نشریه اسپانیایی ال پائیس: علی لاریجانی گفت که اگر شورای امنیت چیز ترسناکی را هم به ایرانیان نشان دهد، باز هم مردم ایران به سوی عربستان سعودی نمی خوابند
ترجمه نشریه فرانسوی اومانیته: علی لاریجانی گفت که دراز کشیدن ایرانیان به سوی مرکز اعتقادات مسلمانان بستگی به این دارد که آنها از موجودات افسانه ای بترسند، این یک داستان ایرانی است

[rtl]

ممنون از احساس مسئولیت و اطلاع رسانیتون.
قطعا این خبر برای برخی از دوستان مسرت بخش خواهد یود!
[/rtl]

utab said:
با احترام
خواستم یک اطلاع رسانی کرده باشم و گفتم شاید شما هم جهت محکم کاری، مدرک فنی و حرفه ای را نیز ارائه داده باشید. به هر حال آفیسر مربوطه به این مدرک 2 امتیاز داده است

پانی عزیز سلام
دوست خوب دست از سر " نقطه " بردار و هنگام تایپ جمله هایت را بدون نقطه تمام کن
این فروم با نقطه سر لج داره​

mahdi717 said:
[rtl]
وقتی که وکیل معظم رو عزل میکنیم آیا از طرف سفارت ایمیلی هم ارسال میشه یا صرفا تغییرات تو ecase اعمال میشه؟
ترسم از اینه که نقطه تو ایمیلم رو نگرفته باشن.
[/rtl]
کسی جواب نمیده آیا؟؟​