+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
titi_lotfi said:
من همراه مدیکال فقط یه فرم بود که بایستی دوباره براشون میفرستادم. اون رو هم یکی دیگه تحویل گرفته. اسمش الان یادم نیست. ولی یادمه که اسم آفیسر با اسم این اقا یکی بود یعنی فامیلی هاشون مثل هم بود.

بود KO اسم افیسرت
:D

بچه ها الان که جدول رو نگاه می کردم دیدم که بعد از عادله جناب ایوان مدیکال دریافت کرده بودند که 2 هفته بعدش بود. پس میتونیم بگیم شاید یکی دو هفته دیگه مدیکال یا پاس ریکوئست های بعدی شروع بشه.
به نظرتون من دارم دیوونه میشم؟ :-\

kmahyar said:

بود KO اسم افیسرت
این افیسر مهربونست

aram_golbaghi said:
سلام
پس تکلیف پاس ریکوست ها مشخص شد به سلامتی؟
کسی با سفارت تهران تماس گرفته ببینه این قضیه انجام میشه یا نه؟

سلام ارام جان
نه کسی با سفارت تماس نگرفته فقط یکی از بچه های فروم 29 تایی با پست مربوطه تماس گرفتن که اونها گفتن نه همچین چیزی به ما ابلاغ نشده
بعضی از بچه ها می گن احتمالا ایمیل اشتباهی فرستادن ورشویی ها

kmahyar said:

بود KO اسم افیسرت

اره همین بود اسمش. اسم کاملش رو باید برم از ایمیل ببینم.

farhadjoon said:
این افیسر مهربونست
[/بله واسه منم همين ممول بود] ;D​

دوستان به نظرتون ارسال مديكال از كي شروع بشه؟ در ضمن از كجا ميتونم مشخصات پرونده را درج كميم . مرسي

helensalon said:

سلام ارام جان
نه کسی با سفارت تماس نگرفته فقط یکی از بچه های فروم 29 تایی با پست مربوطه تماس گرفتن که اونها گفتن نه همچین چیزی به ما ابلاغ نشده
بعضی از بچه ها می گن احتمالا ایمیل اشتباهی فرستادن ورشویی ها
اشتباه نمی شه که رییییییییییییی
مگه بوزوباغه؟​

سوالی دارم.از دوستان کسی بوده تو فامیل و اقوامشون که درخواست ویزای ویزیت داد باشه؟ما برای مامانم قبل از اینکه سفارت بسته شه درخواست دادیم ولی پولو گرفتن و محلمون نذاشتن الانم بعد از 6 ماه هرچی ایمیل می زنیم میگن سرمون شلوغه.فکر کنم وقتی جابجا شدن و رفتن جای جدید شیشه های دفترشونو با کاغذای پرونده درخواست ویزایی ها از جمله مامان من پاک کردن​

بچه ها این
inbox
::)بالای صفحه تونو چک کنین شاید پیغام داشته باشین

arash_nou said:
دوستان به نظرتون ارسال مديكال از كي شروع بشه؟ در ضمن از كجا ميتونم مشخصات پرونده را درج كميم . مرسي

بعد از داشتن 10 پست میتونین
در امضای من دو تا لینکه که میتونه بهتون کمک کنه

بچه ها اینجا نمیشه دقیقا از پستی که خوانده نشده ....شروع به خواندن کرد؟ یعنی سیستمش نشون نمیده؟

بچه ها کسی متن اماده نداره که من براشون بفرستم و بگم که مدیکلم یک ماهه دستتون رسیده و خبری نشد. اگه ویزام اماده هست بهم بگین :P

farhadjoon said:
اشتباه نمی شه که رییییییییییییی
مگه بوزوباغه؟​

بوزوباغ چیه؟ :D

titi_lotfi said:
بچه ها اینجا نمیشه دقیقا از پستی که خوانده نشده ....شروع به خواندن کرد؟ یعنی سیستمش نشون نمیده؟
[size=12pt]این یه امکان خیلی خوبیه اگه باشه​
[/size]