متشکرمkmahyar said:
جان Paniz وقتی دارین پست مدیر رو می خونین توی ستون سمت چپ اسمش هست که میشه
امیدوارم در کنار هم فروم خوبی داشته باشیم و اطلاعات خوبی رد و بدل بشه
متشکرمkmahyar said:
جان Paniz وقتی دارین پست مدیر رو می خونین توی ستون سمت چپ اسمش هست که میشه
kmahyar said:
این کایکو کی هست حالا؟ بشینه تو فروم تنهایی تشکر کنه ، مدیرها هم دورش بچرخن
;D
Mateen1980 said:ببخشید من تازه واردم ولی تا جایی که من خوندم بی احترامی ممنوع میباشد.درسته؟
shamloo said:
از متن نوشته به نظر میاد که این تعریفی است که از سمت کاربر مورد نظر شده نه مدیران سایت، ایشون در این نوشته از طرف جمعی از بچه ها از مدیران تشکر کرده! آیدی ایشون رو ببینید، ایشون از مدیران سایت نیستن. جالبه یکی از دوستانمون در اینجا، ظاهراً ایشون رو به این فروم دعوت کردن و ایشون هم در جواب تشکرهم کردن
شاید به حضور ما اینجا حسادت میکنن خوبkmahyar said:
من که بی احترامی نکردم عزیزم ، یک پستی گذاشتن من گذرا خوندم یکی از دوستان میگه ایشون مدیر نیست ، یکی از اعضای اونجاست و از اینکه بقیه نیستن احساس خرسندی میکنه
میخواستم ببینم ایدیش چیه و وقتی از رفتن این همه دوست خوشحال میشه یکجای کار میلنگه عزیز
شاید از طرف خود مدیریت باشه
شما هم از اپلای اومدید؟ بن شدید؟shamloo said:
immigrant_sh
واقعاً از کم لطفی این دوستمون دلگیر شدم! همچین انتظاری از ایشون نداشتم
shamloo said:
immigrant_sh
واقعاً از کم لطفی این دوستمون دلگیر شدم! همچین انتظاری از ایشون نداشتم
حرکت قشنگی نکرده ایشون البته مورد تحسین قرار خواهند گرفت توسط دوستانشونIvan. said:درست میفرمایید این دوستمون داره از طرف جمعی از کاربران فروم از مدیران تشکر میکنه
همچنین از ما بخاطر ترک فروم
Mateen1980 said:salam doostan
man ham too applyabroad ban shodam! )
khoshhalam ke be jame shoma peyvastam. yeki az doostan zahmat keshid va be man pm dad
Mateen1980 said:نمیشه نرم افزار اینجا را ارتقا داد تا دسترسی ها ساده تر و شکیل تر بشه؟ راهش چیه؟شاید من کمکی بتونم بکنم
saeedCan said:سلام دوستان. من هم به جمع شما پیوستم. امیدوارم که این فروم دوستانه تر و پر بار تر از آن یکی باشد.
Mateen1980 said:آی دی: mateen
كد رشته : 3111 . ارسال مدارك 20 اکتبر 2010 . رسيد مدارك به سيدني : 27 اکتبر2010 . فايل نامبر اول : 16 فوريه 2011 . ارسال مدارك به ويزا آفيس ورشو:30 مارچ 2011 .تاریخ شروع پروسس 27 می 2011 تاریخ دریافت مدیکال 13 سمپتامبر 2011 مجموع امتیاز 67
Mateen1980 said:راستی من شنیدم از بعضی ا ر گ ا ن ه ا مثل ا ط ل ا ع ا ت بین اعضا هستند!!! نکنه ایشون....هستند؟؟