+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
kmahyar said:

درود به تن شریفتون
ببینید من مدیکالهای 29 شغله ها رو دیدم اونهم به تعداد زیاد یک تفاوت اساسی با مال ماها داره اونم اینه که بارکد داره ولی مال ما اسم افیسری که در ورشو درخواست مدیکال داده و اسم فردی که باید در لندن مدیکال رو تایید کنه داره
ماجرا رو که دنبال کردم به این موضوع رسیدم زمانی که مدیکال ماها میرسه لندن پیش فرد خاصی میره و جوابش خیلی زود به افیسر اعلام میشه ظرف مدت بسیار کوتاهی مثلا برای خودم 2 روز
ولی مدیکال دوستان 29 شغله بصورت رندوم توی لندن بررسی میشه و زمانی که افیسر بازش می کنه چون با بارکدخوان اسکنش میکنه به صورت اتوماتیک به ایکیسشون اضافه میشه و طبق آمارهایی که خود دوستان 29 شغله دادن از 40 روز تا 150 روز ممکن طول بکشه
پس بررسی مدیکال تمام دوستان 38 شغله در لندن بسیار زود تموم میشه و نتیجش برای افیسر در ورشو ارسال میشه

به قول آلمانی‌ها
Dankeschön

مهیار جان چطور میتونم براتون پست خصوصی بدم؟

mahnaza said:
مهیار جان چطور میتونم براتون پست خصوصی بدم؟

روی یوزر هر نفر توی ستون سمت چپ بالای پرچم کشورها کلیک کنید بعد میرید توی یک صفحه دیگه که اون پایین نوشته

Send this member a personal message

سلام به همگی میگم به نطر شما از کی مدیکالا می یان چرا درشونو بستن آخه :'([font=tahoma[SIZE=16px][/SIZE]][/font]​

من مدیکالم یه ریپرت اضافه از پزشک متخصص داشت فکر میکنید بررسی اون بیشتر طول میکشه یا فرق نمیکنه

Arman1340 said:
من مدیکالم یه ریپرت اضافه از پزشک متخصص داشت فکر میکنید بررسی اون بیشتر طول میکشه یا فرق نمیکنه​

اگر مشکلی نداشته باشید زمان بر نیست ولی دکترهای مستقر در لندن اگر اطلاعات بیشتری بخوان درخواست ازمایشهای تکمیلی می کنند که زمان بر خواهد شد
و افیسر ورشو براتون می فرسته

roksareh said:
سلام به همگی میگم به نطر شما از کی مدیکالا می یان چرا درشونو بستن آخه :'([font=tahoma[SIZE=16px][/SIZE]][/font]​

با سلام
به قول امیر جان حساب خاصی نداره باید منتظر بود ولی با توجه به ویزا افیسهای دیگه زمان زیادی طول نخواهد کشید
مثل اینکه کسی توجه بهش نمیکنه، شاید پیغام داشته باشید Inbox دوستان بالای صفحه نوشته

سلام
چقدر خوشحال شدم دیدم آقای امیر هم به اینجا سر میزنند وزن اینجا هر روز داره بالا تر میره. ضمنن از پیمان هم بابت راهنماییشون ممنونم​

آدرس مرکز: انستیتو پاستور ایران/ نشانی: میدان پاستور ، خ پاستور شرقی ، خ 12 فروردین، پ77/ تلفن:66953311 ساعت مراجه شنبه تا 4شنبه 9 تا 1 بعد از ظهر ( در ایام غیر ماه رمضان 8 تا 3 بعد از ظهر)
هزینه اش هم 18500 تومان و برگه اصلی اعتبارش مادام العمر است و هر جا لازم باشه باید کپی اش را ارائه بدهید و اصلش را نگه دارین طبق گفته خانم دکتر مرکز

[

mahnaza said:

آدرس مرکز: انستیتو پاستور ایران/ نشانی: میدان پاستور ، خ پاستور شرقی ، خ 12 فروردین، پ77/ تلفن:66953311 ساعت مراجه شنبه تا 4شنبه 9 تا 1 بعد از ظهر ( در ایام غیر ماه رمضان 8 تا 3 بعد از ظهر)
هزینه اش هم 18500 تومان و برگه اصلی اعتبارش مادام العمر است و هر جا لازم باشه باید کپی اش را ارائه بدهید و اصلش را نگه دارین طبق گفته خانم دکتر مرکز

[

البته مرکز پائینتر از میدون تجریش هم این کار رو انجام میده. برای دوستانی که اون طرف ها هستن .

kmahyar said:
مهیار جان فکر کنم از درب سمت چپی که وارد شدی اون آقا خپله که همه ارادت داریم خدمتش، به استقبالمون میاد اینجوری

سلام بچه ها کسی میدونه ساعت سایت یا زمان کامنت گذاشتن دوستان رو چه جوری میشه به وقت ایران کرد چون با توجه به حجم زیاد کامنت ها و ساکن بودن اکثر اعضا در ایران، یه ذهنیتی داشته باشیم که دوستان به وقت ایران دقیقا کی کامت گذاشتن. فکر کنم الان تایم سایت یه جورایی به وقته تورنتو باشه

ramin_320 said:
مهیار جان فکر کنم از درب سمت چپی که وارد شدی اون آقا خپله که همه ارادت داریم خدمتش، به استقبالمون میاد اینجوری

نه بابا جانی میاد

mjahan said:
سلام بچه ها کسی میدونه ساعت سایت یا زمان کامنت گذاشتن دوستان رو چه جوری میشه به وقت ایران کرد چون با توجه به حجم زیاد کامنت ها و ساکن بودن اکثر اعضا در ایران، یه ذهنیتی داشته باشیم که دوستان به وقت ایران دقیقا کی کامت گذاشتن. فکر کنم الان تایم سایت یه جورایی به وقته تورنتو باشه

قسمت هایی که باید برین به ترتیب:
profile
modify profile
look and layout preferences

و سپس در داخل باکس:
time offset
میتونین به ساعت سایت مقدار لوکال خودتون رو اضافه و یا کسر کنین

فقط نکته اش اینه که با این کار فقط تایم خودتون تنظیم میشه و اگه بقیه اینکارو نکنن فایده ای نداره
میشه پیشنهاد داد بقیه دوستان هم اینکارو انجام بدن

ممنون از توجه خوبتون

mjahan said:

برید توی پروفایل قسمت
1)Modify Profile
2)Look & Layout Preferences