+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
+1 عالی بود​

Peymanrs said:
عاقبت کسی که می خواست مهاجرت کنه (قسمت دوم)ا

یکی موس رو از این جیسون کنی بگیره

حاج آقا به نظر شما راههای رسیدن به کانادا هم مثل راههای رسیدن به خدا زیاده؟
حاجی جواب نمیدی؟ ما رو دوست نداری؟

Mehdi58 said:
حاج آقا به نظر شما راههای رسیدن به کانادا هم مثل راههای رسیدن به خدا زیاده؟
حاجی جواب نمیدی؟ ما رو دوست نداری؟

ما اعضاء هیئت همه رو دوست داریم
:P :P :Pحسین جان که جواب داد، من و حسین هم که یکی هستیم با دو آی دی متفاوت

حسین حسین شعار ماست شهادت افتخار ماست
Peymanrs said:

ما اعضاء هیئت همه رو دوست داریم
:P :P :Pحسین جان که جواب داد، من و حسین هم که یکی هستیم با دو آی دی متفاوت

: انا تفحسنا
.انک ورشو افیشرنا نیاز الماع الهندوانه(عصير البطيخ
هل انت موافق؟

:بد نیست یک نگاه بندازید
http://iranto.ca/Fa/index.php/canadian-news/15821-embassy-closing

Peymanrs said:

تیتی جان، جون حاجی دوباره داستان درست نکنید
بخدا تا حالا صد بار از اولویت دادن بر اساس کد رشته صحبت شد و هزار بار هم با دلایل مستند این فرضیه رد شد
خوب یادمه توی اپلای یکسری می گفتند برای بچه های 0213 و 4131 و ... کمتر مدیکال می یاد!!! دیدیم که اشتباه بود
یادت نیست موبی و من و سعید و لیندا چقدر دیرتر از بقیه این پراسس شدیم، کد رشته هر چهار تامون هم فرق داشت
توی قضیه این پراسس هم این فرضیه کامل رد شد

نتیجه قاطع: بعضیها پروسه شون بیشتر از بقیه طول می کشه؛ تنها دلیلی که من براش پیدا کردم به شانس ربط داشته و به آفیسر مربوطش؛

کد رشته من و تو یکی هست

Peymanrs said:

همه می ریم ولی بعضیها بدشانس تراند بعضیها خوش شانس تر

البته من فکر کنم اینجا بعضی ها بد شانسند ، بعضی ها بد شانس ترند ، بعضی ها هم بد شانس تر تر تر ترند :)

Peymanrs said:

یک پیشنهاد می دم برای کاهش استرس و مطمئنم جواب می ده
بنظر من موسیقی درمانی از همه چیز بیشتر جواب می ده آهنگهایی که خیلی دوست داری و ازشون خاطرات خوب داری و بهت آرامش می دند رو با صدای بلند گوش کن و روح و جسمت رو باهاش آروم کن
موسیقی شگفت انگیزه، اگه جواب نداد هر چی خواستی بگو

آخر این هفته می رم کنسرت دنگ شو؛ نمی دونم می شناسیشون یا نه؟! برو آهنگ هاش رو دانلود کن ببین چی کار می کنه
شجریان و هایده هم که مثل همیشه معجزه می کنند

استغفراله ...حاجی مسلمین کف خیابونا هستن ....محکوم میکنن ....خیلی کارای دیگه میکنن ....شما میخوای بری کنسرت ؟؟؟ من هی میگم کم کم صلاحیتت زیر سواله !!

sa mon said:
البته من فکر کنم اینجا بعضی ها بد شانسند ، بعضی ها بد شانس ترند ، بعضی ها هم بد شانس تر تر تر ترند :)
بعضی ها هم بد شانس تر تر تر تر تر تر تر تر تر ترند
!!محض رضای خدا اینپراسس هم نمی شیم
!!!خدایا چی می خوای از جون من؟؟ برو با هم قد خودت شوخی کن
:'( :'( :'( :'( :'( :'(

Peymanrs said:

قبول دارم به تعداد آدمها سلیقه وجود داره
ولی دلم نیومد از این آلبوم شجریان و همچنین از خودش یه دفاع کوچیک نکنم
استاد ناظری هم که بی نظیره! از هر کدومشون کلی خاطره خوب دارم

:Pکلا همه خوبند مخصوص رامین نصرتی از نوع پروداکشن

چون گیر دادی به آرمین نصرتی یه چیزی بگم .... جلال همتی یه اسطوره تو موسیقی ما بود ......نخندین ...راست میگم ....شاید باور نکنین اما ایشون زنده کننده موسیقی های فوکلوریک و گاها رو حوضی بود که داشت فراموش میشد . حالا هم آرمین نصرتی تا حدی (گرچه قابل مقایسه با استاد همتی نیست) داره همین کاری میکنه ...از نوع پروداکشن

som1 said:
آقا پيمان و دوستان
من هم با دفتر مختاري الان صحبت كردم گفت هزينه لندينگ في رو بايد بپردازي و پرونده ات رو هم آپديت كني . خوب حالا من اين كار و مي گنم ولي چرا بايد زودتر از مديكال اين كارو بكنه اين كار چه نفعي بحال ما داره هر چند من بايد اين يكي دوماهه نوبتم بشه ولي از دفترش كه سوال كردم اونها خيلي نميدونستن گفتن بفرست . و گگفتن حداقل اين يكي دوهفته بايد بفرستين تورو خدا يك همفكري بكنيد .

دوست گرامی به عنوان همفکری چون من هم موکل ایشون هستم عرض کنم همونطور که گفتم من دیروز لندینگ فی رو دادم ...به هر حال باید این رو پرداخت کرد . ضرری به حال ما نداره . شاید سود هم داشته باشه چون دیگه اگه دلار شد 3000 تومان ما لندینگون رو پرداخت کردیم . اما مدارک رو آپدیت نمیکنم تا خودشون بخوان

roksareh said:
در ضمن غزال جونم ممنونم از وقتی که برای من گیج گذاشتی بقیه کوشن از دست من خل شدن فرار کردن .ههههههه

من دارم واسه سلامتی شوهرتون دعا میکنم ، خیلی مرد خوبی هستن ایشون :P :P ;D

دوستان عزیز
با سلام
امروز وکیل ما تماس گرفت و خبر داد که پاس ریکوئست شدیم
امیدوارم که دوستان منتظر مدیکال و پاس ریکوئست بزودی خبرهای خوشی بگیرند