+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
بچه ها مانی اردری که زودتر از تقاضا ارسال و نقد شده باشه می تونه سرعت پاس ریکوءست رو زیاد کنه؟در صورتی که آپدیتی نخواسته باشن؟​

shamloo said:
!بیا خودم واست مدرک خلبانی اف 5 صادر کنم آرام جون
!!اگه زبونم لال تو ایران موندنی شدی در آینده نزدیک به کارت هم می یاد
!!!آخرشم دور از جون اگه چیزی شد، یه اتوبانی بزرگراهی...هم به نامت می کنیم
:P :P :P

بزرگراه شهید گلباغی ;D

اس ام اس هایی که توش نوشته باشین دلار ارسال نمیشن ....ای بنازم

به گزارش افکارنیوز، تورج کاکوند عضو هیئت مدیره کانون صرافان ایران در گفتگو با مهر از برگزاری جلسه ای اضطراری در عصر امروز دوشنبه میان صرافان خبرداد.

وی با بیان اینکه در این جلسه قرار است در مورد مسائل مختلف ارزی بحث و بررسی شود، تصریح کرد: البته کانون به صورت هفتگی در روزهای سه شنبه جلسه برگزار می کند اما در این هفته جلسه یک روز زودتر برگزار می شود تا وضعیت فعلی بازار ارز مورد بررسی قرار گیرد.

در جلسه امروز کانون صرافان ایران نمایندگان صرافان از سراسر کشور حضور خواهند یافت تا در مورد افزایش نرخ دلار گفتگوهایی صورت گیرد.

این در حالی است که نرخ دلار طی دو روز گذشته به بالاترین حد خود طی سال های اخیر رسیده است، به طوریکه امروز به حول و حوش ۲۶۰۰ تومان رسید، البته در حال حاضر صرافی ها نرخی برای دلار اعلام نمی کنند و اکثر آنان از خرید و فروش دلار امتناع می ورزند.

دو هزا رو سیصد و هفتاد تومان

helensalon said:

انقلاب شد مگه ؟؟؟؟
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ahora said:

انقلاب شد مگه ؟؟؟؟
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

2730

sa mon said:
اس ام اس هایی که توش نوشته باشین دلار ارسال نمیشن ....ای بنازم
!!!نقص فنیه سعید جون، به دلت خیال بد راه نده
:P

helensalon said:

من به عنوان یک معلم ریاضی بهت جریمه میدم ده بار باید از روی دو هزار و هفتصد و سی بنویسی و بخوانی :P :P :P

مدیکال ها هنوز سیل نشده و در حد اب باریکه هست. حقوق رو کم کردند هنوز هم ندادند. دلار 2730 تومن
من این همه خوشبختی محاله محاله محاله
:P :P :P :P :P :P

shu said:
مدیکال ها هنوز سیل نشده و در حد اب باریکه هست. حقوق رو کم کردند هنوز هم ندادند. دلار 2730 تومن
من این همه خوشبختی محاله محاله محاله
:P :P :P :P :P :P
!!!خوشم می یاد ملتی هستیم که بهمون فشار که می یاد قریحه طنزمون تازه تحریک میشه
:P :P :P
+1 طلبتون

من فکر میکنم ورشویی ها امروز همش داشتند سایت مثقال رو رفرش می کردند که هیچ خبری نشده

!!من همین الان یه منفی گرفتم! واسه چیش رو خودم هم نمی دونم
!!حداقل دل و جیگر داشته باشه دلیلش رو بگو

این تیتر را یاهو زده
Iranian currency reaches record low

Iran's central bank says that it is dealing with the crisis amid "economic war with the world"

shamloo said:
!!من همین الان یه منفی گرفتم! واسه چیش رو خودم هم نمی دونم
!!حداقل دل و جیگر داشته باشه دلیلش رو بگو

هر کی بوده خیلی آدم بی ادبی هست حسین جان
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)