Ghazalllll said:[rtl]احتمالا هیات داره غذا میده! لابد بال کباب!!! [/rtl]
;Dخدا جماعت مؤمنین رو مثل دونه ارزن زیاد کنه که با نذوراتشون ما رو سیر می کنن
Ghazalllll said:[rtl]احتمالا هیات داره غذا میده! لابد بال کباب!!! [/rtl]
qorashi said:باید از مراجع محترم تقلید مورد وثوق هیأت استفتاء بشه. اگر اجازه دادن از محل سهم امام خمس مؤمنین که در اختیار هیأت هست بهت بدیم. از همین الان بگم که سهم سادات رو نمیشه براش نقشه کشید چون اون فقط مال سید شامپو هست و خودم
kmahyar said:
دقت کردی بعضی ها غیبشون میزنه، منظورم اونایی که اول اسمشون پ هست نیستا
بعد یهو با یک پست عجیب غریب پیداشون میشه
kmahyar said:
سهم شما که با ون میاد در خونه دکتر جان شما دیگه چرا؟
یعنی کلا من هیچ سهمی ندارم، مگه میشه؟ چجوری حساب کردی دکتر جون؟
hrabee said:دوستان بامدادتون بخیر
qorashi said:باید از مراجع محترم تقلید مورد وثوق هیأت استفتاء بشه. اگر اجازه دادن از محل سهم امام خمس مؤمنین که در اختیار هیأت هست بهت بدیم. از همین الان بگم که سهم سادات رو نمیشه براش نقشه کشید چون اون فقط مال سید شامپو هست و خودم
shamloo said:دکتر جون ممنون که همیشه فکر سهم ما سید ها، خودم و خودت، هستی
:-* :-* :-* :-* :-*
بچه ها حاجی فکر کنم پای کامپیوتر خوابش برده، چون هنوز آنلاینه
شب بر هم شما اعضای هیئت خوش
kmahyar said:
بچه حاجی رفته با ون مسافرکشی
شما هم که 12 تازه اومدی، کجا با این عجله؟
kmahyar said:
بامداد شما هم بخیر امیدوارم خواب ویدئو ببینی
اینا تا بال کبابی بیارن برای صبحونه میرسه
Peymanrs said:من خوابم
ونکور ونکور ونکور ونکور ونکور ونکور جیسون جیسون عمویی عمویی عمویی امیر امیر آذر آذر سلام سلام سلام خداحافظ خداحافظ لیهی لیهی خودت لهی وحید نزن نزن تو رو خدا غلط کردم
چرا بال کبابی، مدیکال بفرمائید، رخساره رخساره جان ناخن پارسا ویتامینش خوب شد، شهادت را امیدی بود روزی، شامپو ازدواج کرد، نه پس بنز کی خریده، علی جون مهدی 77 جون، علی طلا، کی منفی داد به من، چشم بخدا قوانین فروم رو هزار بار می خونم
کمککککککککککککککککککک
توضیح: کلمات فوق در حالی که حاجی خواب می دید ظبط گردیده است و هیچ ارزش معنوی ندارد و به گیرنده های خود دست نزنید
shamloo said:دکتر جون ممنون که همیشه فکر سهم ما سید ها، خودم و خودت، هستی
:-* :-* :-* :-* :-*
بچه ها حاجی فکر کنم پای کامپیوتر خوابش برده، چون هنوز آنلاینه
شب بر هم شما اعضای هیئت خوش
qorashi said:جای شما خالی مهیار جان، بال کبابیش عالی بود. متأسفانه در این دیاری که ما هستیم کله پاچه ای نیست وگرنه نذری صبح هم به راه بود
kmahyar said:
نوش جان ولی این چیزی که می بینم همه اینجا بال کبابی خوردن غیر من، خدا رو شکر که صبح بال فروشیا بستن
qorashi said:سید عزیزم، اگر سادات نبودند اسلام هم نبود، اونوقت هیأت هم نبود، پس نتیجه میگیریم سهم سادات در رأس همه امور هست