ببنید آمارهای ارائه شده برای وضعیت شهرهای کانادا رو من بارها با آخرین آپدیتهای موجود و حتی آمارهای قدیمی اینجا آپلود کردم
طبق همین آمارها در سالهای 2009 تا 2012 تورنتو نرخ تورم بیشتری نسبت به ونکوور داره چون مهاجرین بیشتری رفتن و مسائل دیگه
زندگی در هر نقطه ای از زمین بستگی به توانایی و آداپته شدن فرد داره، زمانی هست افراد یک خانواده به دلایلی مجبورا برن شهری که اصلا بهش علاقه نداشته باشن مثل وجود کسی که در بدو ورود بتونه از آدم حمایت کنه
تجربه اکثر افراد در این زمینه نمی تونه هیچگونه کمکی بکنه چون وابستگی مطلق به توانایی فرد داره، در درجه دوم وضعیت مالی
من افراد زیادی رو می شناسم که با وضعیت مالی ضعیف کارهایی رو انجام دادن که افراد مرفه نتونستن چون توانایی و استعداد بالایی داشتن
غیر از این موارد فاکتورهای محیطی هم برای زندگی وجود دارن که باید رعایت بشن مثل فرهنگ شهری، آب و هوا و امکانات محیطی و اجتماعی
هیچ وقت نمیشه روی حرف کسی که رفته جایی تا حد زیادی شکست خورده حساب کرد چون اگر پیروز میشد الان اون محل بهترین نقطه دنیا میشد، دیدگاه مطلق منفی کسی نشون میده ثبات شخصیت کمی داره و توانایی محدودی