فرناز عزیز
این مهم را صمیمانه به شما تبریک عرض می کنم و امیدوارم دریافت ویزا خیلی نزدیک باشد
با احترام
این مهم را صمیمانه به شما تبریک عرض می کنم و امیدوارم دریافت ویزا خیلی نزدیک باشد
با احترام
مرسی دوست عزیز ان شاا واسه شماutab said:فرناز عزیز
با احترام
farnazce said:بله عزیزم ماله خودمه ;D
sa mon said:همسایمون عروسی داره ، هی تق تق تیر در میکنن . من بدبختم هی میپرم هوا ! من نمیدونم عروسی چه ربطی به شلیک کردن تیر داره آخه. خدا هیچ بنی بشری رو اسیر غربت نکنه
utab said:سعید خان
ممکنه دنبال داماد هستند تا دم حجله بکشندش ... شما مواظب خودتان باشید
مرسی عزیزم گردش 6 ماهه رو هنگام آپدیت خواسته بودند ازم لندینگ هم با مدیکال ازم خواسته بودند از سفارت هم پی گیری نکرده بودمmahnaza said:
فرناز جان خیلی خیلییییییییییییییییی مبارک باشه خیلی خوشحال شدم به امید موفقیت روزافزونتان در سرزمین جدید
راستی قبلا از شما گردش شش ماهه خواسته بودند ؟ لندینگ چی ؟و آیا شما هم از سفارت پیگیری کردید؟
ممنونم
مرسی دوست عزیز کدم 0213 بود اکتبر 2009 اقدام کردم آپدیت قبل عید فرستادم مدیکالم 26 اپریل بود مجرد و فامیل هم در کانادا دارم دیگه چی بگم؟؟؟؟؟؟؟/esijan said:
فرناز عزیز تبریک میگم خیلی زیاد
لطف کن اطلاعات پروند خودتون رو بگین
ممنون و موفق باشی در مسیر آینده زندگی
مرسی عزیزم ان شاا این هفته همه سورپرایز بشند من که اصلا توقع نداشتمtry hard said:فرناز جان پاس ریکوئست شدنتون رو تبریک میگم
sa mon said:من هم این سوال رو پرسیدم کسی جوابم رو نداد . البته من واسه ادامه تحصیل پرسیدم . من فقط میدونم هر گونه استیت لون رو اگه بخوان بگیرین باید یک سال در اون ایالت مانده باشید و تکس پرداخت کرده باشین و ضمنا کردیت خوبی هم داشته باشین . اما در مورد فدرال لون خیلی نمیدونم
sa mon said:بله قربان درست میفرماین . بهتره یه جایی سنگر بگیرم ;D
sa mon said:
[size=14pt]بابا سه تا مشاور مهاجرتی میگن صحیحه تو بازم شک داری !!! باید ارشاد بشی ....صلاحیتت واسه حاجی هیئت بودن داره کم کم میره زیر سوال . در اسلام حکم بر برائنه ضمنا نگفته بودی وکیل داری ...صداقتت هم زیر سواله . فکر کنم باید یه مجلس خ. ب ر گ ا ن. واست تشکیل بدیم [/size]