farhadjoon
Star Member
- Jul 17, 2012
- 12
- Category........
- Visa Office......
- Warsaw
- NOC Code......
- 0711
- Job Offer........
- Pre-Assessed..
- App. Filed.......
- 14-04-2010
- AOR Received.
- 28-06-2010
- File Transfer...
- 03-02-2012
try hard said:من هم سعی می کنم به دوستان خبر بدم.
حالا به اینجا هم عادت می کنیم ولی حیف اپلای ابراد برای کاربر ایرانی یوزر فرندلی تر بود.
kmahyar said:
البته امکانات اینجا خیلی بهتره و آرامش بسیار خوبی هم داره
Arman1340 said:من مدیکالم یه ریپرت اضافه از پزشک متخصص داشت فکر میکنید بررسی اون بیشتر طول میکشه یا فرق نمیکنه
babakbit said:
سلام
چقدر خوشحال شدم دیدم آقای امیر هم به اینجا سر میزنند وزن اینجا هر روز داره بالا تر میره. ضمنن از پیمان هم بابت راهنماییشون ممنونم
mjahan said:سلام بچه ها کسی میدونه ساعت سایت یا زمان کامنت گذاشتن دوستان رو چه جوری میشه به وقت ایران کرد چون با توجه به حجم زیاد کامنت ها و ساکن بودن اکثر اعضا در ایران، یه ذهنیتی داشته باشیم که دوستان به وقت ایران دقیقا کی کامت گذاشتن. فکر کنم الان تایم سایت یه جورایی به وقته تورنتو باشه
sara_s said:درود به همه دوستان،
من هفته گذشته بسته ای به ورشو فرستادم. در سایت دی اچ ال نوشته که در تاریخ 16 جولای بسته توسط "زییِلینسکی"دریافت و امضا شده. ولی از ویزا آفیس امروز ایمیل دادن که تا این لحظه مدارک دریافت نشده. البته این ایمیل در پاسخ به ایمیل پیگیری بود که من هفته پیش فرستادم. ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
try hard said:سلام من هم اومدم اگه اجازه می فرمایید. البته از گروه 29 شغله هستم.
فروم خیلی سوت و کوره و واقعا حیف که چرا جوش اینطوری شده.
Pani85 said:خب اینم خبر جدید جناب جان کوچولو. آقا مهیار این عکسش توی این لینک رو به آرشیوت اضافه کن خیلی توپه ;D
http://www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/good-news-new-points-system-by-next-month-t111987.0.html